Microsoft Surface logo

Uudenlainen tapa työskennellä

Työskentele omaan tapaasi, kun käännät koodia tehokkaalla yrityskannettavalla, teet monta asiaa samanaikaisesti telakoituneena täydelliseen esitystilaan tai luonnostelet ideoita tehokkaassa luovassa studiossa.

14,4-tuumainen näyttö näkyy ja tuntuu

Nauti yhtenäisestä, luonnollisesta värimaailmasta ja kontrasteista kauniissa, tehdaskalibroidussa PixelSense™ Flow -kosketusnäytössä. Koe sulava vieritys ja nopea kosketusvaste jopa 120 Hz:n virkistystaajuudella.

Toistaiseksi paras digitaalisen kynän kokemus

Tee muistiinpanoja ja luonnostele tarkasti Surface Slim Pen 2 -kynä (1) -laitteella 120 Hz:n näytössä. Surface Slim Pen 2 -kynä -laitteen haptiset toiminnot tuovat paperille kirjoittamisen ja piirtämisen tunteen näytölle.(2)

Näy ja kuulut mainiosti kaikissa videopuheluissa

Näytä enemmän itseltäsi 1080p HD -videokuvassa, joka parantaa ihosävyjen tarkkuutta. Äänesi kuuluu selkeänä kahden studiomikrofonin ansiosta. Nosta kamera ja mikrofonit studiotasolle (3) NVIDIA® RTX™ A2000 Laptop -grafiikkasuorittimella.

Esitysympäristö täydellisessä kulmassa

Vedä esitystilassa näyttöä eteenpäin täydelliseen kulmaan telakointia, asiakkaalle tehtävää esitystä ja koskettamalla suoritettavia tehtäviä varten dynaamisen kudotun saranan ansiosta.

Työskentele tien päällä koko päivä

Akku kestää jopa 19 tuntia2 ja akun kestoa pidentävän valmiustilan ansiosta voit jatkaa työskentelyä milloin tahansa. Nopea ja luotettava Wi-Fi 6 tarjoaa paremman suorituskyvyn ruuhkaisilla alueilla.

Uudenlaista telakointia

Kun Surface Laptop Studio on telakoitu esitystilassa ja siihen on yhdistetty jopa kaksi ulkoista näyttöä, siitä tulee kolmas näyttö, jota voi käyttää koskettamalla ja digitaalisella kynällä ja joka tarjoaa lisädimension vuorovaikutukseen.

1Myydään erikseen. Jotkin ominaisuudet edellyttävät ohjelmiston käyttöoikeutta. Laturi Surface Slim Pen 2 -kynälle myydään erikseen. Surface Slim Pen 2 -kynän voi ladata seuraavilla laitteilla: Surface Slim Pen -kynälaturi, Surface Pro Signature Keyboard -näppäimistö, Surface Pro X Signature Keyboard -näppäimistö, Surface Laptop Studio ja Surface Duo 2 Kynäsuoja.

2Surface Slim Pen 2 -kynä voi tuottaa haptisen palautteen joissakin sovelluksissa Surface Laptop Studio -laitteessa, jossa on Windows 11. Surface Slim Pen 2 -kynä myydään erikseen.

3Edellyttää NVIDIA Broadcast -sovellusta.