Surface koulussa

Laitteet ja ohjelmistot, jotka mullistavat oppimisen ja opetuksen

Opetusalan ammattilaiset ja opiskelijat tarvitsevat luotettavia ja turvallisia ratkaisuja koulumaailmaan, jotka mahdollistavat uudenlaisen opetuksen, tutkivan ja luovan oppimisen sekä tasa-arvoisen oppimiskokemuksen niin luokkahuoneessa kuin sen ulkopuolella.

Microsoft Surface -laitteet mahdollistavat hybridiopetuksen yhdistäen fyysisen ja digitaalisen opetuksen oppilaita eriarvoistamatta.

Surface antaa opettajille mahdollisuuden rakentaa uudenlaisia oppitunteja, osallistaa oppilaita ja näin ollen parantaa opetuksen laatua.

Tuotteet

Oppilaslaitteet alakouluun

Tarpeet

 • Luova ja tutkiva oppiminen
 • Luonnollinen käyttökokemus
 • Osallistava oppimiskokemus paikasta riippumatta
 • Sujuva yhteistyö ja tehtävien helppo palautus

Kysy lisää EDU-valikoimasta ja -hinnoittelusta

Surface Laptop SE

Surface GO 3 tuotteet

Luovaa ja tutkivaa oppimista

 • Surface Go 2 on 2-in-1 laite, jossa yhdistyy kannettavan laitteen teho ja tabletin liikuteltavuus. Laite sopii siis erinomaisesti luokkamuotoiseen työhön sekä tutkivaan oppimiseen myös luokan ulkopuolella.
 • Luonnollinen kokemus kynäilemällä: Kynällä piirtäminen ja kirjoittaminen on oppilaille luonnollinen tapa työskennellä. Surface Go 2:n kynästä saat suuren hyödyn opetuksessa ja oppimisessa mm. yhdistämällä sen Valkotaulu-sovellukseen tai käyttämällä sitä Microsoftin ohjelmien kanssa luovassa työskentelyssä
 • Surface Go 2:n integroidun laadukkaan kameran avulla on helppoa kuvata sekä tallentaa kuvat ja videot suoraan oppimisdokumentteihin

Tarvikkeet

Laitteet opiskelijoille, opettajille ja henkilökunnalle

Tarpeet

 • Tehokas ja muuntautumiskykyinen laite liikkuvaan opiskeluun ja opetukseen
 • Joustava ryhmätyö paikasta riippumatta
 • Virtaa koko päiväksi luennoille
 • Intuitiivinen kirjoitus ja tehtävien korjaus sekä luonnollinen käyttökokemus
 • Oppilastietojen turvallinen käsittely

Kysy lisää EDU-valikoimasta ja -hinnoittelusta

Surface Laptop Go 2

Surface Laptop 5 13.5

Surface Laptop 5 15

Surface Pro 9

Tehokasta opiskelua, tiimityötä ja osallistavaa opetusta

 • Surface Laptop, Surface Laptop Go ja Surface Pro ovat kevyitä kantaa mukava niin luennolla, kirjastossa kuin kahvilassakin ja niin ideointi, muistiinpanojen kirjoittaminen kuin oppilaiden töiden korjaus ja kommentointi onnisuvat luontevasti suoraan kynällä kosketusnäytölle.
 • Ryhmätyöt sujuvat saumattomasti tutuilla Office-ohjelmilla paikasta riippumatta
 • Laitteissa riittää virtaa yhdellä latauksella koko koulupäiväksi
 • Täysikokoisella näppäimistöllä kirjoitat näppärästi esseitä ja tutkielmia ja silmät eivät väsy kirkkaalla PixelSense -kosketusnäytöllä
 • Tue osallistavaa opetusta ja innosta oppilaita tutkivaan ja luovaan oppimiseen
 • Surface-laitteiden käyttöönotto ja hallinta on vaivatonta ja tietosi ovat aina turvassa

Tarvikkeet

Teholaitteet tekniselle ja luovalle alalle

Tarpeet

 • Suorituskykyinen laite graafisesti vaativille sovelluksille (esim. 3D-suunnitteluun)
 • Monimutkaisen datan käsittely yhdellä laitteella
 • Koneoppimismallien kehitys
 • Luova työskentely kuvankäsittelyohjelmilla

Surface Laptop Studio

Tehoa vaativaan työskentelyyn

 • 2-in-1 -laite Surface Book 3 on suunniteltu pyörittämään graafisesti vaativia sovelluksia, kuten Adobe Creative Cloudia. Laitteesta löytyy CAD-käyttöön sopivia malleja, jotka kokonsa puolesta sopivat myös liikkuvaan opiskeluun. Voit käyttää Surface Book 3:sta tablettitilassa suoraan piirtopöytänä.
 • Surface Studio 2 mahdollistaa luovuuden 28-tuumaisella PixelSense™-näytöllä, jossa on 13,5 miljoonaa kuvapistettä ja todenmukaiset värit. Nämä vapauttavat luovuuden niin kirjaa kuvittaessa kuin virtuaalimaailmaa suunniteltaessa.

Tarvikkeet

Surface Hub koulumaailmassa

Microsoft Surface Hub 2S – Mahdollista osallistava opetus niin läsnä kuin etänä

Moni opettaja miettii, kuinka yhdistää läsnä- ja etäopetuksen eriarvoistamatta etänä osallistuvia opiskelijoita. Aina ei ole mahdollista koota ryhmiä samaan fyysiseen tilaan tai vapaata työtilaa ei aina ole saatavana lyhyellä varoitusajalla. Kuinka etänä oppitunnille liittyvät opiskelijat voivat osallistua opetukseen samaan tapaan kuin fyysisesti paikalla olijat? Ja miten dokumentoida mahdollisimman ketterästi oppitunnilla käsitellyt asiat?

Microsoftin Surface Hub 2S ratkaisee edellä mainitut ongelmat. Se on yhtä aikaa fläppitaulu, työtila ja ryhmätyöalusta. Surface Hub 2S hyödyntää seuraavia ratkaisuja:

 • Microsoft Whiteboard on digitaalinen valkotaulu, jolla voit ideoida, piirtää ja tehdä yhteistyötä paikasta riippumatta. Voit käyttää alustaa kynällä, sormella tai näppäimistöllä niin Surface Hubilla kuin omalla PC:llä mahdollistaen osallistavan yhteistyön ja opetuksen niin läsnä kuin etänä.
 • Microsoft Teams -ratkaisut on integroitu Surface Hub 2S:ään. Niiden avulla olet videoneuvotteluyhteydessä etänä osallistuviin opiskelijoihin tai vieraileviin asiantuntijoihin.
 • Office 365 -tilin avulla tiimin jäsenet pääsevät käsiksi tärkeään sisältöön ja kaikkiin keskeisiin Microsoft- ja opetussovelluksiin.
 • Akun ja liikuteltavan jalustan ansiosta Surface Hub 2S:n käyttö onnistuu missä tahansa – muunna vaikkapa avotila näppärästi hybridiopetustilaksi.

Hyödyt opetuksessa:

 • Hybridiopetukseen sopii mikä tahansa tila – niin luokkahuone, auditorio kuin kuvisluokka
 • Kokoa luokka yhteen paikasta riippumatta ja vaihda luennointi osallistavaan etäopiskeluun eriarvoistamatta etänä osallistuvia opiskelijoita
 • Tallenna oppitunnin aikana syntyneet piirrokset, projektit, tehtävät ja ideat kätevästi kaikkien saataville Microsoft Teamsiin
 • Surface Hub 2S on tulevaisuudessa päivitettävissä taaten pitkän käyttöiän

Surface Hub 2S nyt päivähinnalla 12e/päivä.

Kysy tarjous Dustinilta

Tarvikkeet

Laitteet toiselle asteelle

Microsoftin tällä sivulla listatut Abitti-yhteensopivat Surface-laitteet tukevat modernia, ajasta ja paikasta riippumatonta oppimista ja huolehtivat tietoturvasta kaikilla tasoilla. Varusta toisen asteen opiskelija modernilla ja kestävällä Windows-laitteella, joka on helppo ottaa käyttöön ja hallita - Microsoftin joustavat ratkaisut moderniin, ajasta ja paikasta riippumattomaan opiskeluun helposti ja turvallisesti!

Kysy meiltä oppilaitoshinnoittelua

Suosittelemamme Abitti-yhteensopivat Surface-laitteet toiselle asteelle:

Surface Laptop Go 2

Surface Laptop Go 2 sopii etenkin lukiolaisille, joille laitteen kompakti koko ja tyylikäs ulkonäkö ovat tärkeitä.

Surface Laptop Go 2 on parhaimmillaan tiedonhaussa ja esseiden kirjoittamisessa luonnollisten kosketuselkeiden sekä hyvän näppäimistötuntuman johdosta.

Microsoft Teamsin kautta tapahtuva ryhmä- ja etäopiskelu onnistuu laitteen sisäänrakennettujen studiomikrofonien ja tarkan kameran ansiosta ilman lisävarusteita.

21K-00014Surface Laptop Go 12,4” i5/4/64 Platinum Education
21L-00013Surface Laptop Go 12,4" i5/8/128 Platinum Education
21M-00013Surface Laptop Go 12,4" i5/8/256 Platinum Education
14M-00013Surface Laptop Go 12,4" i5/16/256 Platinum Education

Surface Go 3

Surface Go 3 sopii niin lukioon kuin ammatilliselle puolelle, mutta muuntautumiskykyisenä 2-in-1 -laitteena se on erityisesti ammatillisen puolen opiskelijoiden suosiossa.

Näppärän kokoista laitetta voi käyttää tablettitilassa vaikkapa työharjoittelussa, jossa oppiminen on usein enemmän liikkuvaista. Ryhmätyöskentely tai etäopiskelu sujuu Microsoft Teamsin kautta laitteen sisäänrakennettujen studiomikrofonien ja tarkan kameran ansiosta ilman lisävarusteita.

Kosketusnäyttö ja kynätuki mahdollistaa luovan työskentelyn ja muistiinpanojen tekemisen intuitiivisesti kynällä.

Surface Pro 9

Surface Pro 9 on varma valinta toisen asteen opiskelijoiden lisäksi myös opettajille, jotka haluavat liikkua tabletiksi taipuvan 2-in-1 -laitteen kanssa joustavasti luokassa, korjata kokeita suoraan digitaalisesti kynällä ja järjestää osallistavaa etäopetusta Microsoft Teamsin välityksellä.

Siinä missä monet opiskelijat suosivat näppärän kokoisia pienempiä laitteita, opettajat arvostavat Surface Pro 9:n 13”:n kokoa.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 030-623 85 01.

Maanantai - perjantai
08:00-16:00