Windows Server 2019 auttaa tekemään enemmän

Oletko valmis nostamaan yrityksesi seuraavalle tasolle? Ota ensimmäinen askel tehokkaalla työkalulla, joka selviää kovastakin kuormituksesta. Windows Server 2019 tarjoaa yrityksellesi huomattavasti korkeammat nopeudet, suuremman tallennuskapasiteetin, turvalliset tietoturvaratkaisut, tietojen palauttamisen sekä kätevämmän hallinnan ja skaalauksen.

Windows Server 2019 on hyvä valinta PK-yrityksille, jotka toivovat tulevaisuuden kestävän teknologian. Uudista liiketoimintasi korkeammalla nopeudella, suuremmalla tallennuskapasiteetilla ja parannetulla suojauksella. Tämä pilvipohjainen käyttöjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden siirtää palvelut pilveen heti kun olet siihen valmis.

Katse kohti tulevaisuutta

Windows Server 2019 auttaa tekemään enemmän lyhyemmässä ajassa – parempi kokonaiskuva liiketoiminnasta sekä parempi suorituskyky. Turvallisuusominaisuudet kuten kehittynyt Windows Defender auttaa havaitsemaan uusia uhkia sekä reagoimaan niihin vähentäen tietoturvaloukkausten riskiä. Pilvipohjaisiin sovelluksiin ja Azure-palveluihin pääsyn ansiosta paikalliset ympäristöt on helppo yhdistää Azureen, ja sisäänrakennetulla ennakoivalla analytiikalla voit vähentää käyttökustannuksia.

Tärkeimmät edut

  • Ainutlaatuinen hybridialusta, joka toimii sekä paikallisesti että pilvessä, varmistaa skaalautuvuuden, liiketoiminnan jatkuvuuden sekä turvallisuuden.
  • Parannetut turvaominaisuudet, jotka suojaavat käyttöjärjestelmää ja kaikkia yrityksen tietoja sekä sovelluksia.
  • Nykyaikaistaa ohjelmia nopeasti tallennintuella, nopeammilla latausajoilla ja parannetulla tuella.
  • Muuttaa IT-henkilöstön tapaa mukauttaa tallennusta ja tehostaa sekä nopeuttaa tietojenkäsittelyä hyperkonvergoidun IT:n avulla.

Valitse oikea versio yrityksellesi

ESSENTIALS

STANDARD

DATACENTER

Sopii ihanteellisesti

Pienyritykset, korkeintaan 25 käyttäjää ja 50 laitettaFyysiset tai minimaalisesti virtualisoidut ympäristötPitkälle virtualisoidut datakeskukset ja pilviympäristöt

Käyttöoikeusmalli

CPU-pohjainen (1 käyttöoikeus 2 CPU:a kohden)YhdinpohjainenYhdinpohjainen

CAL vaatimus

CAL ei tarpeenWindows Server CALWindows Server CAL

Virtualisointi

Virtualisointi muille käyttöjärjestelmilleKaksi Windows Server 2019 Standard virtuaalikonetta, plus yksi Hyper-V isäntä käyttöoikeutta kohdenRajoittamattomat Windows Server 2019 Datacenter virtuaalikoneet, plus yksi Hyper-V isäntä käyttöoikeutta kohden*

Etätyöpöytäpalvelut

-RDS CAL:it ja Windows Server CAL:itRDS CAL:it ja Windows Server CAL:it

Ohjelmistopohjaiset tietokeskusympäristöt

--Sisältää modernin infrastruktuurin ohjelmistopohjaiseen tietojenkäsittelyyn, tallennukseen ja verkkotoimintaan

Turvallisuus

--Suojatut virtuaalikoneet Windowsille ja Linuxille

* Huomio: Suosittele Windows Server Datacenteriä, jos asiakkaasi tarvitsee yli 10 virtuaalikonetta

Mikä ROK on?

ROK on ohjelmiston jakelumalli, joka tarjoaa todistettua luotettavuutta ja suorituskykyä, käteviä osto- ja asennustoimintoja sekä yksinkertaista järjestelmänhallintaa. Kaikki tämä kohtuuhintaan.

Mitä ROK sisältää?

ROK-paketti sisältää Windows Server -palvelinkäyttöjärjestelmän, joka:

  • On asennusvalmis ja kuuluu samaan valikoimaan kuin esim. RAM-muistit, kiintolevyt ja suorittimet
  • On suunniteltu ja testattu laajalle valikoimalle Dell- ja HPE-palvelimia, jotka on kehitetty toimimaan parhaiten Windowsin kanssa
  • Sisältää 90 päivän asennustuen

Miten ROK eroaa muista Windows Server -käyttöjärjestelmäversioista?

ROK on yleisesti ottaen sama Windows Server -käyttöjärjestelmä, jonka voi ostaa suoraan Microsoftilta. Koska Dell ja HPE ovat solmineet OEM-sopimuksen Microsoftin kanssa, ne voivat mukauttaa ja optimoida Windows Serverin erityisesti omille palvelimilleen. Windows Server on BIOS-lukittu siten, että se voidaan asentaa vain Dell- ja HPE-palvelimille.

Valitse oikea lisenssi

CAL-käyttöoikeus ei ole ohjelmistotuote, vaan se on käyttöoikeus, joka antaa käyttäjälle oikeuden käyttää palvelimen palveluja.

Windows Server 2019 on pilvivalmis käyttöjärjestelmä, joka tukee asiakkaan nykyisiä työkuormia ja sisältää uusia teknologioita, joiden avulla asiakkaan on helppo siirtyä pilvitietojenkäsittelyyn, kun heidän liiketoimintansa on siihen valmis. Se tarjoaa tehokkaita uusia tietoturvatasoja sekä Azuren inspiroimia innovaatioita sovelluksille ja infrastruktuurille, joita asiakas käyttää liiketoiminnassaan. Asiakkaasi tarvitsevat Windows Serverin CAL-käyttöoikeuden jokaiselle Windows Server 2019 Datacenter-tai Standard-version palvelimia käyttävälle käyttäjälle tai laitteelle. Kaikilla palvelimilla, joita ulkoiset käyttäjät käyttävät, on oltava myös External Connector (EC)-käyttöoikeus.

Käyttäjien CAL-käyttöoikeudet
Laitteiden

Yksi käyttäjä ja rajoittamaton laitemäärä

Sopii erityisesti yrityksille, joiden työntekijöiden on voitava käyttää yrityksen verkkoa verkkovierailujen aikana useista eri laitteista sekä tuntemattomista laitteista. Käyttäjien CAL-käyttöoikeussopimukset tarjoavat lisäarvoa ja joustavuutta. Laitteiden lisääntymisen myötä työntekijäkohtainen laitteiden määrä kasvaa, ja on helpompaa seurata käyttäjiä, jotka voivat lisätä laitteita ilman lisäkustannuksia.

Käyttöoikeudet
Laitteiden -käyttöoikeudet
Lisäkäytt

Yksi laite ja rajoittamaton käyttäjämäärä

Sopii erityisesti yrityksille, joissa yhdellä laitteella on useita käyttäjiä, kuten vuorotyöntekijöitä. Laitteen CAL-käyttöoikeudet voivat olla taloudellisesti ja hallinnollisesti järkevämpiä, jos yrityksellä on samoja laitteita jakavia työntekijöitä.

Käyttöoikeudet
Lisäkäyttöoikeudet

Tarvitaan palvelimen lisätoimintoja varten

Sopii erityisesti yrityksille, joissa tarvitaan palvelimen lisätoimintoja, kuten ohjelmien käyttöä, koko työpöydän etäkäyttöä tai Active Directorya. Windows Serverin CAL-käyttöoikeus (käyttäjälle tai laitteelle) että lisäkäyttöoikeus tarvitaan etätyöpöytäyhteyden ja oikeuksien hallinnan käyttöä varten.

Servere

Usein kysytyt kysymykset

Windows Server 2019 tarjoaa liiketoiminnallesi suorat edut viimeisimmän laitteiston ja ohjelmistojen myötä – paremman data-analyysin ja paremman tietoturvan sekä joustavuuden siirtyä pilvipalveluihin ja skaalata niiden käyttöä.
Microsoftin pilvituotteiden, palvelimien ja palveluiden valikoima on suunniteltu auttamaan sinua noudattamaan vaatimustenmukaisuusohjeita ja -määräyksiä, kuten GDPR:ää.
Uuteen Windows Server 2019 ohjelmistoon sisältyy mm. Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), suojatut virtuaalilaitteet (Shielded virtual machine) Linux-käyttöjärjestelmälle sekä SDN-salattu aliverkko ja klusteriparannukset – palvelinympäristösi suojauksen parantamiseksi.
Windows Server 2019 lisenssimalli ei eroa Windows Server 2016:sta. Microsoft tarjoaa saman yhdenmukaisen lisensoinnin useissa pilviympäristöissä ja on Windows Server 2016 jälkeen siirtynyt prosessoripohjaisesta lisennoinnista Standard- ja Datacenter-ydinlisensseihin.