Hybridityöskentelyä.
Luonnollisesti.

Sujuva laitehallinta, Microsoft 365 ja tietoturva, jonka ansiosta voit työskennellä missä tahansa!

Modern Workplace on IT-palvelu, jota voidaan skaalata sujuvasti yrityksesi kasvun mukana. Maksatte käyttäjäkohtaisen kiinteän kuukausihinnan, johon sisältyy kaikki tehokkaaseen työskentelyyn tarvittava, mukaan lukien tietokoneet, lisenssit ja tuki. Vältätte turhat kustannukset ja voitte käyttää rahat liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

Työskentele luovemmin Surfacen avulla!

Sujuvan ja tehokkaan viestinnän puute voi joskus olla tuottavuuden esteenä varsinkin pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Ehkä olet törmännyt haasteisiin, kun yrität keskustella liikkuvien kollegoidesi kanssa tai kun valmistelet henkilökohtaisia asiakastapaamisia? Microsoft Surface -tuotteet mahdollistavat yhteistyön ja viestinnän henkilökohtaisemmalla ja ammattimaisemmalla tasolla. Saat aina upean ääni- ja kuvaelämyksen, ja innovatiiviset lisävarusteet ja toiminnot tarjoavat luovia mahdollisuuksia! Modern Workplace on IT-palvelu, jonka avulla voit työskennellä missä tahansa. Siihen sisältyy sujuva laitehallinta, Microsoft 365, tietoturva ja tuki. Yhdessä Surface-laitteen kanssa voit päästää luovuutesi ja tuottavuutesi valloilleen.

Hanki kosketusnäyttö

Kosketusnäytöt ja digitaalisella kynällä toimivat Surface-laitteet auttavat tiimejä tekemään yhteistyötä ja ideoimaan nopeasti. Osallistujat voivat jakaa Microsoft Whiteboard -istunnon ja muokata sitä suoraan Microsoft Teams -kokouksesta. He voivat kirjoittaa suoraan Surface Hub 2S:llä piirtääkseen ja ideoidakseen kollegoidensa kanssa.

Tee vaikutus

Surface ja Microsoft Teams tarjoavat dynaamisia virtuaalisia kokouskokemuksia älykkäillä kameroilla, monipuolisilla ääni- ja video-ominaisuuksilla sekä mukaansatempaavilla toiminnoilla, kuten live-tekstityksillä, live-käännöksillä, live-reaktioilla, käden nostamisella ja chatilla.

Täydennä kokoonpanoasi lisävarusteilla

Surface-lisävarusteet, kuten Surface Pen, Surface Headphones 2+, Surface Dock 2 ja muut Microsoftin PC-lisävarusteet, on helppo yhdistää. Ne mahdollistavat saumattoman ja keskeytymättömän työnkulun.

Microsoft 365:n Copilotin avulla voit keskittyä kaikkein tärkeimpään – liiketoimintasi kehittämiseen. Sinulla käyttäjänä on enemmän aikaa keskittyä päätehtäviisi hallinnollisten ja toistuvien tehtävien sijaan, sillä Copilot on integroitu päivittäin käyttämiisi sovelluksiin. Dustinilla on asiantuntijoita, jotka auttavat sinua koko matkalla aina ideasta käyttöön. Varaa arviointi jo tänään, niin voit selvittää, miten yrityksessäsi voidaan aloittaa Copilot for 365:n käyttö.

Lue lisää