Hybridityöskentelyä.
Luonnollisesti.

Microsoftin suunnittelemat kannettavat tietokoneet

Tehokkaan ja saumattoman viestinnän puute voi heikentää tuottavuutta erityisesti hybridityöympäristöissä. Voi olla vaikea ylläpitää yhteyttä muualla oleviin kollegoihin tai kasvokkaisesta vuorovaikutuksesta riippuvaisiin asiakkaisiin. Surface-laitteet mahdollistavat yhteistyön ja viestinnän hybridityöntekijöiden välillä sekä asiakkaiden kanssa tarjoamalla laadukasta ääntä ja kuvaa sekä innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kosketusnäyttöjä ja digitaalista käsinkirjoitusta.

Laiteongelmat, kuten hidas käsittelynopeus, hitaat mobiiliyhteydet ja nopeasti tyhjenevä akku, voivat heikentää hybridityöntekijöiden tuottavuutta ja tyytyväisyyttä. Surface tarjoaa korkeatasoista suorituskykyä ja monipuolisuutta. Sen ominaisuudet auttavat työntekijöitä suoriutumaan työstään riippumatta siitä, missä he työskentelevät – kotona, kentällä tai toimistossa.

Hanki kosketusnäyttö

Kosketusnäytöt ja digitaalisella kynällä toimivat Surface-laitteet auttavat tiimejä tekemään yhteistyötä ja ideoimaan nopeasti. Osallistujat voivat jakaa Microsoft Whiteboard -istunnon ja muokata sitä suoraan Microsoft Teams -kokouksesta. He voivat kirjoittaa suoraan Surface Hub 2S:llä piirtääkseen ja ideoidakseen kollegoidensa kanssa.

Tee vaikutus

Surface ja Microsoft Teams tarjoavat dynaamisia virtuaalisia kokouskokemuksia älykkäillä kameroilla, monipuolisilla ääni- ja video-ominaisuuksilla sekä mukaansatempaavilla toiminnoilla, kuten live-tekstityksillä, live-käännöksillä, live-reaktioilla, käden nostamisella ja chatilla.

Täydennä kokoonpanoasi lisävarusteilla

Surface-lisävarusteet, kuten Surface Pen, Surface Headphones 2+, Surface Dock 2 ja muut Microsoftin PC-lisävarusteet, on helppo yhdistää. Ne mahdollistavat saumattoman ja keskeytymättömän työnkulun.