Lenovon ThinkPad -sarja valmiina työympäristön muutokseen 

Etätyön lisääntyessä tekniikan, tietoturvan ja sujuvan työnteon merkitys kasvavat. Lenovon ThinkPad-sarjan uudet ratkaisut tuovat vastauksia työympäristömuutoksiin. 

Työskentelytapojen muuttumisen vuoksi vakaasta IT-perustan tarpeesta on tullut entistäkin tärkeämpi. Uuden hybridityöskentelymallin mukaisesti työntekijät voivat työskennellä etänä tai tulla toimistoon esim. yhteistyötä vaativissa projekteissa. 

– Yrityksillä on oltava digitaalisia ratkaisuja ja tekniikkaa, jotka tekevät hybridityöskentelystä mahdollisimman sujuvaa ja turvallista,. Näin sanoo Lenovo Sverigen Country Manager Daniel Lindberg. 

Työskentelyn sujumiseksi saumattomasti ja IT-tuen riittämiseksi etätyöskentelevien tarpeisiin tarvitaan huolellista suunnittelua. 

Tuotteemme ja palvelumme muodostavat saumattoman ja hybridin työympäristön. Ne antavat myös IT-tuelle paremmat mahdollisuudet ongelmanratkaisuun.

ThinkPad-laitteiden ThinkShield-tietoturvaratkaisut ja biometriset turvallisuustoiminnot suojaavat tietoja ja laitteita. Sormenjälkilukija Match-on-chip ja erillinen Trusted Platform Module (dTPM) salaavat tiedot ja vaikeuttavat hakkerointia, Lenovon Solutions Technologist Pasi Välimaa.