Oletko jo hybridi vai tarvitsetko Jabran apua? 

Käytätkö edelleen sisäänrakennettua webkameraa ja puhelimen mukana toimitettuja kuulokkeita? Jos vastauksesi on kyllä, sinun kannattaa tutustua Jabran videoneuvottelutyökaluihin ja kuulokkeisiin, jotka on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön. 

Jabran ammattikäyttöön suunnitellut laitteet tarkoittavat sitä, että webkamerat, neuvottelupuhelimet ja kuulokkeet on sertifioitu Microsoft Teams- ja Zoom-käyttöön. Se takaa helpot yhteydet ja nopean yhteistyön. Lisäksi laitteet on helppo integroida. Käytettävissä on useita toimintoja, kuten optimoituja puheluohjaimia ja "varattu-valo", joka näkyy 360-asteisena.

Et leikkaisi pizzaa lusikalla 

Etkä lähtisi juoksulenkille tohveleissa. Miksi siis käyttäisit tärkeissä työpuheluissa varusteita, joita ei ole suunniteltu ammattikäyttöön? Jabran ammattilaistason Evolve2-sarjan kuulokkeet täyttävät Microsoftin Open Office -vaatimukset kehittyneen melunvaimennustekniikkansa ansiosta. Siten voit olla varma, että kuulet äänet selkeästi myös avoimessa ja meluisassa ympäristössä.

Jabra hyödyntää tekoälyä 

Videoneuvottelut ovat nykyään tärkeämpiä kuin koskaan, kun ihmiset pyrkivät työskentelemään joustavasti, pitämään yhteyttä ja olemaan tuottavia. PanaCast 20 on Jabran seuraavan sukupolven älykäs, turvallinen ja kannettava videoneuvottelutyökalu. Sisäinen kehittynyt tekoälytekniikka analysoi ja säätää kuvaa reaaliajassa, niin että olet aina kuvan keskellä ja valaistus on aina ihanteellinen.