Jabra logo

Jabra on aina tiennyt, että työ ei ole paikka, johon mennään, vaan jotakin, jota tehdään. Ja sinun pitää voida tehdä töitä missä ja milloin tahansa. Ammattimaisesti. Kotona. Toimistossa. Tien päällä. 

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Kuulokemikrofoni

Jabran kuulokemikrofonit ovat erinomaisia ammattilaistason laitteita, joiden avulla voit parantaa tuottavuutta, keskittymistä ja yhteistyötä niin toimistossa, kotona kuin hybridityössäkin. Evolvessa ja uudessa Evolve2:ssa on aktiivinen melunvaimennus, strategisesti sijoitetut mikrofonit ja koko päivän kestävä akku. Niiden erona on se, että Evolve2:ssa on kaikki Evolven rakastetut ominaisuudet – mutta parempina. 

Videoneuvottelut

Jabran PanaCast-videoyhteistyöratkaisujen avulla voit tavata virtuaalisesti asiakkaita ja kollegoita 4K Ultra-HD -videolaadulla. Tarjolla on ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Muiden lähellä istuminen kokoustiloissa on menneisyyttä, eikä vain koronan vuoksi. PanaCast-järjestelmän avulla voit nimittäin säilyttää turvallisen etäisyyden ja nauttia samalla 180° näkökentästä.

Engage

Suunniteltu myyjille, asiakaspalvelukeskuksiin ja muihin vaativiin töihin, joissa keskitytään ennen kaikkea asiakkaaseen. Engage tarjoaa alan johtavaa langatonta suorituskykyä, edistyneen melua vaimentavan mikrofonin ja puheaikaa koko päiväksi. Lisäksi voit valita haluamasi erilaisista kantotavoista, jotta löydät itsellesi täydellisesti sopivan mallin.  

Biz

Langallinen ja kevyt kuulokemikrofoni, joka on suunniteltu toimimaan hektisissä asiakaspalvelukeskuksissa. Korkea laatu tarkoittaa sitä, että kuulokemikrofoni on vaihdettava tavanomaista harvemmin ja että omistajuuden kokonaiskustannukset pienenevät. Vahvistettu johto on suojattu toimistotuolien pyöriltä, teräviltä esineiltä ja päivittäiseltä käytöltä.  

Pro

Langaton kuulokemikrofonisarja, joka on optimoitu käytettäväksi kaikkien johtavien pöytä- tai tietokonepuhelinten kanssa. Jopa 120 metrin kantama, 12 tunnin akkukesto ja melua vaimentava mikrofoni, joka lisäksi vaimentaa uloshengityksen ääniä. 

Kaiutinpuhelimet

Jabran yrityskaiutinpuhelimet on suunniteltu helpottamaan puhelinneuvotteluja ja yhteistyötä. Muiden Jabra-laitteiden tavoin ne on suunniteltu tarjoamaan parasta äänenlaatua. Niissä käytetään mikrofonitekniikkaa, joka takaa kristallinkirkkaan viestinnän niin ulkoisissa kuin sisäisissä kokouksissa ja tapaamisissa.

Artikkelit

Olemme koonneet yhteen kaikki Jabraa koskevat artikkelit. Saat niiden kautta lisätietoja tuotteista ja vinkkejä siitä, miten videoneuvottelutilanteesta saa niin luonnollisen kuin mahdollista.