Tapamme työskennellä on muutoksessa. Käytämme 20% enemmän aikaa yhteistyöhön kuin kuusi vuotta sitten, mutta keskittymiskykymme on laskenut 10%.

On aika tehdä asiat paremmin Evolve2 kuulokkeilla. Jabra on kehittänyt ja päivittänyt maailman johtavaa Evolve-sarjaansa kaikin tavoin; merkittävillä suorituskyvyn parannuksilla kaikissa kategorioissa.

Ammattitason headset, mutta ei niin kuin olet tottunut. Tervetuloa uusi standardi.

Uusi melunvaimennusstandardi. Headset-sarja, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista melunvaimennusta heti kun laitat ne päähäsi. Akustisen suunnittelun, parannettujen memory foam-korvatyynyjen ja uskomattoman aktiivisen melunvaimennuksen(ANC) ansiosta voit keskittyä paremmin.

Pysy keskittyneenä paremman kiirevalon ansiosta. Uusi parempi kiirevalo näkyy nyt selkeämmin ympärilläsi oleville. Se näkyy joka kulmasta, kun olet varattu. Näin saat työskennellä rauhassa.
1 Kantar/TNS Knowledge Worker Study, 2018; Gensler US Workplace Survey, 2019
1 Evolve2 85 only

Paranna puheluidesi laatua. Jabra on ottanut maailman johtavan Evolve-sarjansa uskomattoman suorituskyvyn käsittelyyn ja parantanut sitä entisestään. Kehittynyt siru, jossa on kolminkertainen teho ja viimeisin signaalinkäsittelytekniikka tarjoavat ylivoimaiset langattomat puhelut.

UC-sertifiointi pitää käyttäjät tyytyväisinä. Kun viestintä toimii, kaikki ovat tyytyväisiä, niin UC-alustaan kuin kuulokkeisiinkin. Kaikissa Evolve2-headseteissä on UC-sertifiointi ja erillinen Teams-versio, jotka mahdollistavat langattoman yhteistyön.

Teams-sertifiointi pitää tiimit tyytyväisinä. . Kun viestintä toimii, kaikki ovat tyytyväisiä, niin Microsoft Teamsiin kuin kuulokkeisiinkin. Kaikissa Evolve2-headseteissä on Teams-sertifiointi ja erillinen Teams-painike, jotka mahdollistavat langattoman yhteistyön.

Loistava ääni kaikissa malleissa. Ammattitasoinen headset-sarja tehokkailla 40 mm kaiuttimilla. Digitaalinen siru ja viimeisin AAC codec2 tarjoavat rikkaamman äänielämyksen ja uskomattoman puhelulaadun.

Niin mukavat korvilla, ettet tahdo ottaa niitä pois. Suunniteltu mittaamalla satoja eri pään muotoja biometrisesti äärimmäisen istuvuuden saavuttamiseksi koko päivän ajaksi. Ne on valmistettu kestävistä premium-materiaaleista ja ovat niin mukavat että tuskin huomaat niiden olevan päässäsi.

Teknologia, joka täyttää tulevaisuuden vaatimukset ja kehittyy jatkuvasti. Päivitettävä alusta, joka lisää investointiisi enemmän arvoa ja tarjoaa tulevaisuuden vaatimukset täyttävät ohjelmistopäivitykset JabraXpressin avulla.