Uutuus

PanaCast 50 Video Bar System

Logotype
Jabra evolve2 65

Jabra PanaCast 50 Video Bar System

Jabra PanaCast 50 on nyt saatavana all-in-one-videojärjestelmänä. Edistyksellisen tekoälytekniikan ja johtavan äänijärjestelmän avulla kaikki osanottajat voivat olla mukana ja osallistua kokouksen alusta loppuun asti.

Ratkaisun edut:

 • Maailman johtavaa äänenlaatua ja Full Duplex -tekniikkaa luonnollisiin keskusteluihin ilman kaikua tai staattista kohinaa. Neljä tehokasta tärinätöntä stereokaiutinta ammattilaistason HD-äänellä.
 • 180 asteen panoraamanäkymä 4K-tarkkuudella kolmen 13 megapikselin kameran ja HD-videoleikkeet reaaliajassa yhdistävän patentoidun tekniikan ansiosta.
 • Saumaton käyttökokemus, integrointi ja hallinta Android-alustan ja Display Controllerin kanssa.
 • Älykkäät kokoustoiminnot, kuten Dynamic Composition, Intelligent Zoom ja Virtual Director, antavat etäosallistujille tasavertaisen ja mukaansatempaavan kokouskokemuksen.
 • Microsoft Teams Rooms- ja Zoom Rooms -sertifiointi takaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sekä pääsyn alustojen uusimpiin toimintoihin ja tietoturvapäivityksiin.
 • Tyylikäs muotoilu ja helppo asennus niin vähin kaapelein kuin mahdollista joko seinälle tai pöydälle.

Älykkäät toiminnot, joiden avulla osallistujat voivat keskittyä kokoukseen kunnolla

Jabra PanaCast 50 Video Bar System koostuu kolmesta 13 megapikselin kamerasta monikamerajärjestelmässä, joka tallentaa tarkasti kaikki huoneen osat. Patentoitu tekniikka yhdistää HD-videoleikkeet reaaliajassa ja tarjoaa 180 asteen panoraamanäkymän 4K-tarkkuudella. Lisäksi älykkäät toiminnot, kuten Dynamic Composition, Intelligent Zoom ja Virtual Director, tallentavat reaktiot reaaliajassa ja luovat mukaansatempaavan kokousilmapiirin, jossa kaikki voivat keskittyä kokoukseen sen alusta loppuun.

Johtavaa ammattilaistasoista ääntä

Nauti luonnollisista keskusteluista huoneessa olevien ja näytön kautta osallistuvien kanssa. Full duplex -ääni vähentää kaikua, viiveitä ja staattista kohinaa, joten osallistujat voivat puhua omaan tahtiinsa ilman epämiellyttäviä taukoja tai keskeytyksiä. Tärinättömän stereojärjestelmän neljä tehokasta kaiutinta täyttävät huoneen ammattilaistasoisella HD-äänellä, jonka ansiosta äänet kuuluvat yhtä selkeästi istumapaikasta riippumatta.

Helppo ja osallistava

Jabra PanaCast 50 Video Bar System on sertifioitu Microsoft Teams Rooms- ja Zoom Rooms -vaatimusten mukaisesti, joten kaikki osallistujat saavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen riippumatta yrityksesi käyttämästä työkalusta. Lisäksi sisäinen Android-prosessori mahdollistaa suoran integroinnin Android-alustaan saumattoman käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Jabra PanaCast 50

Innostavia kokouksia

PanaCast 50 säätää kuvaa automaattisesti kokoustapahtumien mukaan, tunnistaa aktiiviset puhujat ja antaa dynaamisen ja saumattoman kokouskokemuksen. Älykäs ohjelmisto osaa myös hyödyntää tekoälytekniikkaamme ja seurata mitä kokoushuoneessa tapahtuu ja reagoida sen perusteella. Kuva esimerkiksi keskittyy puhujaan leikkaamatta ketään ympäriltä. Yhteydenpito onnistuu kollegojen kanssa fyysisestä etäisyydestä riippumatta, yhdellä helpolla plug and play -liitännällä.

Vaikuttavaa ääntä

Olemme mullistaneet nykyaikaisen kokoushuoneen ääniratkaisun. PanaCast 50 tunnistaa tekniikkansa ja älykkäiden algoritmiensa ansiosta äänet ja poistaa häiriöäänet. Kokoushuoneen laadukkaasta äänestä vastaa neljä tehokasta kaiutinta, samalla kun taas uusin kaksisuuntainen äänitekniikka mahdollistaa luonnollisemmat keskustelut.

Tee kokoustilasta turvallinen

Jabra Panacast 50:n avulla voit asettaa kokoushuoneelle kapasiteettirajan hyödyntämällä PeopleCount-tekniikkaa, joka tunnistaa päät ja kehot neljän metrin säteellä kamerasta tallentamatta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja. Kamera näyttää kaikki sen 180 asteen näkökentässä olevat ja zoomaa osallistujiin keskittyen puhujaan. Tekoälypohjainen tekniikka anonymisoi ja käsittelee sitten kaikki tiedot ennen kuin ne poistetaan laitteesta, mikä vähentää riskiä tietojen joutumiselle vääriin käsiin. Näin käyttäjät voivat hyödyntää kehittyneitä videoanalyysitoimintoja ilman pelkoa tietomurroista.

Parempaa keskittymistä

PanaCast 50 -laitteen kolme 13 megapikselin kameraa ja patentoitu videoliitäntätekniikka antavat kokoushuoneesta ainutlaatuisen 180° näkymän 4K-täyspanoraamakuvaruudulla. Kuva ulottuu huoneen seinästä toiseen. Älykäs tekniikka ottaa kaiken mukaan optimaalisella tavalla, niin kahdenkeskiset kuin suuret ryhmäkokoukset.

Kaikki näkevät valkotaulusi

PanaCast 50 ja sen 180° näkökentän ansiosta kaikki näkevät valkotaululle, vaikka se sijaitsisi vinottain kameraan nähden. Älykäs ohjelmisto korjaa perspektiivin automaattisesti ja tarjoaa parhaan kuvan. Samalla se parantaa terävyyttä, tasoittaa värejä ja kontrasteja sekä poistaa ylimääräistä kiiltoa ja varjoja.

Jabra PanaCast 50 Room System -ratkaisut neuvotteluhuoneisiin

PanaCast 50 Room System -ratkaisu neuvotteluhuoneisiin tehostaa hybridityöskentelyä entisestään. Tekoälyä hyödyntävät, kehittyneet video- ja äänitoiminnot tarjoavat tehokkaampia kokouksia ja parantavat virtuaalista yhteistyötä.

PanaCast 50 on helppokäyttöinen kokoustilaratkaisu hybridityöntekijöiden tarpeisiin.


Ominaisuudet:

 • Virtual Director zoomaa automaattisesti äänessä olevaan puhujaan ja auttaa näin etäosallistujia seuraamaan keskustelun kulkua luonnollisesti.
 • Dynamic Composition tarjoaa lähikuvan jopa neljästä viimeisimmästä puhujasta, mikä saa aikaan luonnollisen ja osallistavan kokemuksen etäosallistujille
 • Älykäs zoomaus säätää kuvaa jatkuvasti reaaliajassa tehokkaan tekoälyteknologian avulla
 • Integroitu Content-kamera valkotaulun jakoon.
 • Järjestelmässä 8 mikrofonia ja 4 tehokasta sisäänrakennettua Jabra-kaiutinta kohinanvaimennuksella ja stereoäänellä luonnollisen kuuloisten keskustelujen mahdollistamiseksi.