Luonnollista yhteistyötä.
Missä ikinä oletkin.

Logotype
Jabra evolve2 65

Innostavia kokouksia

PanaCast 50 säätää kuvaa automaattisesti kokoustapahtumien mukaan, tunnistaa aktiiviset puhujat ja antaa dynaamisen ja saumattoman kokouskokemuksen. Älykäs ohjelmisto osaa myös hyödyntää tekoälytekniikkaamme ja seurata mitä kokoushuoneessa tapahtuu ja reagoida sen perusteella. Kuva esimerkiksi keskittyy puhujaan leikkaamatta ketään ympäriltä. Yhteydenpito onnistuu kollegojen kanssa fyysisestä etäisyydestä riippumatta, yhdellä helpolla plug and play -liitännällä.

Vaikuttavaa ääntä

Olemme mullistaneet nykyaikaisen kokoushuoneen ääniratkaisun. PanaCast 50 tunnistaa tekniikkansa ja älykkäiden algoritmiensa ansiosta äänet ja poistaa häiriöäänet. Kokoushuoneen laadukkaasta äänestä vastaa neljä tehokasta kaiutinta, samalla kun taas uusin kaksisuuntainen äänitekniikka mahdollistaa luonnollisemmat keskustelut.

Parempaa keskittymistä

PanaCast 50 -laitteen kolme 13 megapikselin kameraa ja patentoitu videoliitäntätekniikka antavat kokoushuoneesta ainutlaatuisen 180° näkymän 4K-täyspanoraamakuvaruudulla. Kuva ulottuu huoneen seinästä toiseen. Älykäs tekniikka ottaa kaiken mukaan optimaalisella tavalla, niin kahdenkeskiset kuin suuret ryhmäkokoukset.

Kaikki näkevät valkotaulusi

PanaCast 50 ja sen 180° näkökentän ansiosta kaikki näkevät valkotaululle, vaikka se sijaitsisi vinottain kameraan nähden. Älykäs ohjelmisto korjaa perspektiivin automaattisesti ja tarjoaa parhaan kuvan. Samalla se parantaa terävyyttä, tasoittaa värejä ja kontrasteja sekä poistaa ylimääräistä kiiltoa ja varjoja.

Jabra PanaCast 50 Room System -ratkaisut neuvotteluhuoneisiin

PanaCast 50 Room System -ratkaisu neuvotteluhuoneisiin tehostaa hybridityöskentelyä entisestään. Tekoälyä hyödyntävät, kehittyneet video- ja äänitoiminnot tarjoavat tehokkaampia kokouksia ja parantavat virtuaalista yhteistyötä.

PanaCast 50 on helppokäyttöinen kokoustilaratkaisu hybridityöntekijöiden tarpeisiin.


Ominaisuudet:

  • Virtual Director zoomaa automaattisesti äänessä olevaan puhujaan ja auttaa näin etäosallistujia seuraamaan keskustelun kulkua luonnollisesti.
  • Dynamic Composition tarjoaa lähikuvan jopa neljästä viimeisimmästä puhujasta, mikä saa aikaan luonnollisen ja osallistavan kokemuksen etäosallistujille
  • Älykäs zoomaus säätää kuvaa jatkuvasti reaaliajassa tehokkaan tekoälyteknologian avulla
  • Integroitu Content-kamera valkotaulun jakoon.
  • Järjestelmässä 8 mikrofonia ja 4 tehokasta sisäänrakennettua Jabra-kaiutinta kohinanvaimennuksella ja stereoäänellä luonnollisen kuuloisten keskustelujen mahdollistamiseksi.