Joustava työpaikka

Kun maailma on konttorinasi. Tee niin kuin ammattilaiset - valitse Jabra.

Niin kuin Jabralla on jo kauan ollut tapana sanoa, työ ei ole se mihin menet vaan se mitä teet. Voit tehdä töitä milloin tahansa ja missä tahansa, sillä nykyään on mahdollista työskennellä joustavammin. Haluamme kuitenkin olla varmoja siitä, ettemme joudu tinkimään ammattimaisuudesta.

picture-of-surface-laptop-computer

Jabra on toiminut audioalalla yli 150 vuoden ajan, ja kaikki heidän kuulokkeensa, konferenssikaiuttimensa ja videokameransa on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen parhaat mahdolliset olosuhteet joustavaan työskentelyyn.

  • Active Noise Cancelling (ANC) tarkoittaa, että käyttäjä voi sulkea häiritsevän taustamelun pois saadakseen parhaan mahdollisen puhelulaadun ja kuullakseen vain sen mikä on tärkeää.
  • Jabran tuotteilla käyttäjät saavat nauttia korkealaatuisista kristallinkirkkaista puheluista ja ne ilmoittavat ympäristölle milloin häntä ei saa häiritä.
  • Face-to-face-kokouksissa yhteistyöratkaisumme toimivat saumattomasti kaikkien johtavien UC-alustojen kanssa, yhdellä klikkauksella.
  • Suorituskyky on paketoitu miellyttävään moderniin muotoiluun, jonka ansiosta käyttäjä pitää laitteita mielellään mukanaan kaikkialla.

Jabra PanaCast - kuin olisitte samassa huoneessa. Mutta kuitenkin etänä.

Tilanteessa, jossa nyt olemme, ei ole hyväksi ahtautua pieneen neuvotteluhuoneeseen. On aika miettiä, miten kokoukset kannattaa järjestää. Jabra PanaCast, jossa on 180 asteen katselukulma, tarjoaa luonnollisen kuvan neuvotteluhuoneesta ja tuo asiakkaasi visuaalisesti lähemmäksi toisiaan fyysisestä

Sertfioitu UC-alustoille

Jabran tuotteet on sertifioitu kaikkiin johtaviin UC-alustoihin. Voit liittää ne saumattomasti, mikä tarjoaa kätevämmän ja tehokkaamman kommunikoinnin sekä yhteistyön.  

Muodosta yhteys Microsoft Teamsiin helposti

Jabran Microsoft Teams-sertifioidut tuotteet, joista useimmissa on erillinen Teams-painike, auttavat muodostamaan Teams-yhteyden täysin saumattomasti. Käytä kaikkia ominaisuuksia vaivatta ja koe samalla kristallinkirkas ääni - riippumatta siitä, missä olet.  

Hoida tietoturva. Saat mielenrauhaa.

Kun suurin osa tiimistä työskentelee kotona, luotettavasta tietoturvasta tulee erityisen tärkeää. Turvaa investointisi ja työskentele turvallisesti tarjoamalla tiimillesi tietoturvallisuuden kannalta luotettavat laitteet, joissa on patentoitu pariliitäntätekniikka, todennus sekä end-to-end-salaus.