Seuraavan sukupolven langaton tekniikka 

Oletko kuullut Logi Boltista? Se on seuraavan sukupolven langaton hiiri- ja näppäimistötekniikka. Logitechin uutuus auttaa sinua parantamaan käyttökokemusta ja lisäämään tuottavuutta.   

Logitech on jo pitkään tarjonnut tuotteita, jotka auttavat kuluttajia luomaan, kommunikoimaan, työskentelemään ja oppimaan. Sekä kotona että tien päällä.

Haluamme nyt lisätä osaamistamme vastataksemme asiakkaidemme uusiin IT-haasteisiin

– Siksi olemme uudistaneet ja laajentaneet yritystarjontaamme kehittämällä uuden innovatiivisen langattoman Logi Bolt -tekniikan, sanoo Mathias Johansson, Logitechin Nordic Senior Key Account Manager B2B. 

Logi Bolt on suunniteltu helpottamaan niin toimistossa kuin etätöissä ilmenevien IT-haasteiden hallintaa.

– Erittäin kuormitetussa yritysympäristössä, jossa monien langattomien yhteyksien on toimittava samanaikaisesti, Logi Bolt tarjoaa luotettavuutta ja vakautta langattomasti yhdistetyille hiirille ja näppäimistöille. Lisäksi langaton tekniikka tekee yhteydestä turvallisemman ja nopeamman, Mathias sanoo. 

Erittäin turvallinen 

Turvallinen langaton liitäntä hiirille ja näppäimistölle Bluetooth® Low Energy Security Mode 1 Level 4 -tilassa yhdistettynä Logi Bolt USB -vastaanottimeen. Tätä kutsutaan myös nimellä Secure Connections Only Mode.

Vakaa ja vahva signaali 

Logi Boltin USB-vastaanotin luo vahvan ja luotettavan yhteyden jopa 10 metrin päähän, myös vaativissa ja voimakkaasti kuormitetuissa langattomissa ympäristöissä. Jopa kahdeksan kertaa pienempi latenssi verrattuna muihin langattomiin protokolliin yritysympäristöissä. 

Hyvä yhteensopivuus 

Logi Bolt -laitteiden yhteensopivuus on monia markkinoilla olevia kilpailevia tuotteita laajempi. Ne toimivat lähes kaikkien käyttöjärjestelmien ja alustojen kanssa.