Logitech logo

Logitech

Logitech on keskittynyt innovaatioon sekä laatuun ja kehittää oheislaitteita, jotka auttavat käyttäjää nauttimaan paremmista elämyksistä digitaalisessa maailmassa. Yritys aloitti liiketoimintansa vuonna 1981 valmistamalla hiiriä, jotka (silloisena uutuutena) tarjosivat intuitiivisemman tavan käyttää tietokonetta. Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehityksen vaatimat tarpeet.

Lue lisää »

Logi Bolt

Logi Bolt on seuraavan sukupolven langaton hiiri- ja näppäimistötekniikka. Logitechin uutuuden tarkoituksena on auttaa yrityksiä parantamaan käyttökokemusta ja lisäämään tuottavuutta. Lisäksi langaton tekniikka tekee yhteydestä aiempaa turvallisemman ja nopeamman.

Lue lisää
work better solutions banner

Ratkaisuja kaikille työpaikoille

Nykyään töitä tehdään käytännössä kaikkialla. Se edellyttää työkaluja, jotka mukautuvat eri käyttäjille, työpaikoille ja työtehtäviin. Tällainen työpaikka vaatii myös paljon it:ltä. Se luo monimutkaisia haasteita aina tietoturvasta ja yhteyksien hallinnasta työpaikan työkaluihin ja liiketoiminnan jatkuvuuteen. Videoneuvottelutuotteemme on suunniteltu kaikkiin työympäristöihin. Valikoimassa on tehokkaita, helposti toteutettavia ratkaisuja koko organisaatiolle. Työskentely sujuu hyvin niin toimistossa, kotona kuin missä tahansa muuallakin.

work better solutions banner

Work better

Älykkäitä työkaluja. Erinomainen suorituskyky

Nykyaikainen työpaikka vaatii työkaluja, joiden avulla työntekijät voivat suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta sitä mukaa kun työpöydät täyttyvät yhä useammista näytöistä ja eri alustoilla toimivista laitteista, liitännöistä huolehtimisesta ja työtilan optimoinnista voi tulla todella hankalaa.

Hiiremme, näppäimistömme ja web-kameramme selättävät nämä haasteet. Suurin osa langattomista työkaluistamme on suunniteltu parantamaan käyttäjien suorituskykyä ja optimoimaan tilankäyttö. Logitech-ohjelmisto puolestaan tarjoaa innovatiivisia toimintoja, kuten useiden laitteiden ja sovellusten hallinnan, mikä nostaa tuottavuuden aivan uudelle tasolle. Tuotteet on suunniteltu parantamaan työntekijöiden tuottavuutta, mikä merkitsee suurta voittoa työpaikalle.

work healthier solutions banner

Work healthier

Ergonomiset hiiret ja näppäimistöt käyttäjille, jotka haluavat käyttömukavuutta suorituskyvystä tinkimättä. Digitaalisia laitteita käyttävät työntekijät käyttävät enemmän aikaa kuin koskaan toistuviin tehtäviin, jotka voivat lisätä lihasjännitystä, aiheuttaa vammoja ja vaikuttaa tuottavuuteen negatiivisesti. Digitaalisesta hyvinvoinnista ollaan entistä tietoisempia, joten yhä useammat käyttäjät haluavat ergonomisia työkaluja, jotka auttavat kivun ja epämukavuuden lievittämisessä.

Ergo-tuotesarjamme menee vielä pidemmälle. Se on suunniteltu johtavien ergonomia-asiantuntijoiden määrittämiä kriteereitä noudattaen ja testattu erityisessä ergo labissamme. Tuotteiden on tieteellisesti osoitettu vähentävän rasittavaa lihastoimintaa ja parantavan yleistä ryhtiä ja mukavuutta. Ja kaikki tämä suorituskyvystä tinkimättä.

work together solutions banner

Work together

Alan johtavat ratkaisut tiimeille, jotka tekevät yhteistyötä työpöytien ääressä tai erikokoisissa kokoustiloissa. Ihmisten tavat työskennellä sekä paikat, joissa he työskentelevät, ovat muuttuneet dramaattisesti, mikä on johtanut tarpeeseen taata eri paikoissa olevien henkilöiden tehokas yhteistyö. Sen vuoksi videoneuvotteluista on tullut merkittävä osa monen yrityksen toimintaa. Ahtaista tiloista jaettuihin työpöytiin, työasemista kotoa käsin työskentelyyn – tiimin jäsenten on oltava yhteydessä toisiinsa videon välityksellä voidakseen tehdä yhteistyötä milloin tahansa.

Edulliset ratkaisumme takaavat tehokkaat videoneuvottelut kaikilla työpaikoilla. Huolimatta siitä, ovatko tiimin jäsenet toimistossa, työskentelevätkö he kotoa käsin tai sekä että, tarjoamamme työkalut tarjoavat heille ylivoimaista audiovisuaalista laatua. Lisäksi niissä on älykkäitä ohjelmistoja, joiden avulla niitä on helppo käyttää. Ne on myös suunniteltu yhteensopiviksi suosituimpien videoneuvottelualustojen kanssa.

work remote solutions banner

Work remote

Tehokkaat työkalut tuottavuuden parantamiseen ja yhteistyöhön niin kotona kuin tien päällä. Etätyön aika on nyt. Ja koska työntekijät viettävät nyt enemmän aikaa kotona tai tien päällä työskennellen, he tarvitsevat työkaluja, joiden avulla he voivat työskennellä muualla yhtä tuottavasti kuin toimistossa. Ja koska jokainen työntekijä ja työpaikka eroavat toisistaan, ratkaisut on räätälöitävä omiin tarpeisiin sopiviksi.

Etätyöratkaisumme koostuvat innovatiivisista tuotteista, jotka ovat langattomia, helposti yhdistettäviä ja helppokäyttöisiä. Aina tehokkaista pöytäkoneista, jotka tuovat toimistotunnelmaa kotioloihin. Kevyisiin ja kestäviin kannettaviin sekä tabletteihin, jotka parantavat toimintamahdollisuuksia tien päällä.

Logitech

Logitech on keskittynyt innovaatioon sekä laatuun ja kehittää oheislaitteita, jotka auttavat käyttäjää nauttimaan paremmista elämyksistä digitaalisessa maailmassa.

Yritys aloitti liiketoimintansa vuonna 1981 valmistamalla hiiriä, jotka (silloisena uutuutena) tarjosivat intuitiivisemman tavan käyttää tietokonetta. Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehittymisen vaatimat tarpeet.

Logitech on alusta asti laajentanut tuotesuunnitteluosaamistaan tietokonehiirien lisäksi myös laajalla ohjeislaitteistoportfoliolla, joka on ”viimeinen linkki” sinun ja tietokoneesi, pelikonsolisi, digimusiikki- tai kotiviihdejärjestelmäsi välillä.

Logitechillä on lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa myytyjen tuotteidensa myötä johtava asema sekä laaja valikoima oheislaitteita (niin langattomia kuin langallisiakin). Erityisesti PC-navigointiin, peleihin, verkkoviestintään, digitaaliseen musiikkiin sekä kotiviihdelaitteiden ohjaukseen liittyvät tuotteet kuuluvat tuotevalikoiman ytimeen.

Logitech tutkii kunkin tuotekategoriansa kohdalla miten asiakkaat käyttävät digitaalisia laitteitaan, jonka jälkeen heidän muotoilijansa ja insinöörinsä keskittyvät luomaan paremman elämyksen kyseisten laitteiden käyttöön – täyteläisemmän, miellyttävämmän, hauskemman, tehokkaamman sekä mukavamman käytössä.