Logitech

Logitech on keskittynyt innovaatioon sekä laatuun ja kehittää oheislaitteita, jotka auttavat käyttäjää nauttimaan paremmista elämyksistä digitaalisessa maailmassa. Yritys aloitti liiketoimintansa vuonna 1981 valmistamalla hiiriä, jotka (silloisena uutuutena) tarjosivat intuitiivisemman tavan käyttää tietokonetta. Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehityksen vaatimat tarpeet. Lue lisää »

Logitech Premium-tuoteperhe

Logitech Premium-tuoteperhe – kehitetty sujuvaan yhteistyöhön.
Logitech esittelee premium-tuoteperheen, tuotevalikoiman, jonka muotoilu on yksinkertainen mutta tarkoituksenmukainen.

Lue lisää

Logitech Rally

Logitech Rally – Täysin uusi ConferenceCam -järjestelmä tarjoaa paremmat palaverikokemukset.
Kuulu paremmin, näy paremmin ja tee palavereista parempia Logitechin kokoushuoneille tarkoitetulla modulaarijärjestelmällä. Logitech Rally tarjoaa studiotasoisen videokuvan, vertaansa vailla olevan selkeän äänen ja RightSense-automatisoinnin avulla

Lue lisää

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp – Täydellinen pienehköihin huoneisiin.
MeetUp on Logitechin all-in-one-ConferenceCam, jossa on 120 asteen kuvakulma sekä integroitu ääni, täydellinen pieniin neuvottelu- sekä kokoushuoneisiin.

Lue lisää

Logitech GROUP

Logitech GROUP – Edulliset videoneuvottelut keskikokoisista suuriin kokoushuoneisiin.
Videoneuvotteluratkaisu 14–20 henkilön ryhmille, tarjoaa studiotasoisen videokuvan, vertaansa vailla olevan selkeän äänen ja videoneuvottelut kaiken tyyppisissä kokoustiloissa.

Lue lisää

Logitech hiiret

Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehityksen vaatimat tarpeet.

Lue lisää

Logitech näppäimistöt

Kirjoita tarkkuudella ja ilman rasitusta. Näppäimistö, joka on suunniteltu tehokkuutta, vakautta sekä tarkkuutta ajatellen.

Lue lisää

Logitech Silent

Logitech Silent – Nauti hiljaisuudesta.
Ole tehokkaampi, joka päivä, ilman kompromisseja ja häiritsemättä kollegoitasi. Silence Mice on hiljainen, mutta ei ilman napsautustunnetta, 90 prosenttia hiljaisemmalla äänellä.

Lue lisää

Logitech Headsets

Logitech headsetin käyttömukavuus ja muotoilu sopii täydellisesti myyjälle, asiakaspalvelijalle tai päivänsä neuvotteluissa viettäville liikemiehillle. Logitech headsetin sivistynyt muotoilu ja tekniikka takaavat selkeän äänen - jotta puhelusi olisivat mahdollisimman tuottavia ja miellyttäviä.

Lue lisää

Logitech

Logitech on keskittynyt innovaatioon sekä laatuun ja kehittää oheislaitteita, jotka auttavat käyttäjää nauttimaan paremmista elämyksistä digitaalisessa maailmassa.

Yritys aloitti liiketoimintansa vuonna 1981 valmistamalla hiiriä, jotka (silloisena uutuutena) tarjosivat intuitiivisemman tavan käyttää tietokonetta. Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehittymisen vaatimat tarpeet.

Logitech on alusta asti laajentanut tuotesuunnitteluosaamistaan tietokonehiirien lisäksi myös laajalla ohjeislaitteistoportfoliolla, joka on ”viimeinen linkki” sinun ja tietokoneesi, pelikonsolisi, digimusiikki- tai kotiviihdejärjestelmäsi välillä.

Logitechillä on lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa myytyjen tuotteidensa myötä johtava asema sekä laaja valikoima oheislaitteita (niin langattomia kuin langallisiakin). Erityisesti PC-navigointiin, peleihin, verkkoviestintään, digitaaliseen musiikkiin sekä kotiviihdelaitteiden ohjaukseen liittyvät tuotteet kuuluvat tuotevalikoiman ytimeen.

Logitech tutkii kunkin tuotekategoriansa kohdalla miten asiakkaat käyttävät digitaalisia laitteitaan, jonka jälkeen heidän muotoilijansa ja insinöörinsä keskittyvät luomaan paremman elämyksen kyseisten laitteiden käyttöön – täyteläisemmän, miellyttävämmän, hauskemman, tehokkaamman sekä mukavamman käytössä.