Logitech

Logitech on keskittynyt innovaatioon sekä laatuun ja kehittää oheislaitteita, jotka auttavat käyttäjää nauttimaan paremmista elämyksistä digitaalisessa maailmassa. Yritys aloitti liiketoimintansa vuonna 1981 valmistamalla hiiriä, jotka (silloisena uutuutena) tarjosivat intuitiivisemman tavan käyttää tietokonetta. Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehityksen vaatimat tarpeet.

Voxicon logo

Tuoteryhmät

Logitech Hiiret

Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehityksen vaatimat tarpeet.

Logitech Näppäimistöt

Kirjoita tarkkuudella ja ilman rasitusta. Näppäimistö, joka on suunniteltu tehokkuutta, vakautta sekä tarkkuutta ajatellen. Valitse seuraavista tuotevalikoimista: mekaaniset näppäimistöt, ergonomiset näppäimistöt, mukavat näppäimistöt, kannettavat näppäimistöt, Bluetooth®-näppäimistöt, usean laitteen näppäimistöt ja usean käyttöjärjestelmän näppäimistöt.

Logitech Headsetit

Logitech headsetin käyttömukavuus ja muotoilu sopii täydellisesti myyjälle, asiakaspalvelijalle tai päivänsä neuvotteluissa viettäville liikemiehillle. Logitech headsetin sivistynyt muotoilu ja tekniikka takaavat selkeän äänen - jotta puhelusi olisivat mahdollisimman tuottavia ja miellyttäviä.

Logitech Tablettinäppäimistöjä ja -koteloita

Tutustu tablettien näppäimistöihin ja koteloihin. Langattomat Bluetooth®-yleisnäppäimistöt ja -kotelot tietyille Android™-, Apple-, Samsung®-, Amazon™- ja Windows®-tableteille

Logitech-kuulokkeet

Voit nauttia parhaasta äänenlaadusta videopuheluissa johdollisilla Zone Wired Earbuds- tai langattomilla Zone True Wireless Earbuds -kuulokkeilla. Näissä nappikuulokkeissa on sertifioitu melua vaimentava mikrofoni, ANC-toiminto ja immersiivinen ääni. Ne sopivat ihanteellisesti kiireisiin työtiloihin.

Logitech Kokoushuoneen Kamerat

Tutustu kokoushuoneiden kameroihin. Kattava videopalkki, videoneuvottelukamerajärjestelmät ja kaiutinpuhelimella varustetut kannettavat kamerat.

Logitech Verkkokamerat

Logitechin verkkokamerat tarjoavat videoneuvotteluihin, liike-elämään, kouluihin ja kotitoimistoihin terävää, sujuvaa ja korkealaatuista videokuvaa kristallinkirkkaalla 4K-, 1080p- tai 720p-videolla.

Logitech Docking station

Etätyön ei pitäisi vaatia kompromisseja. Logi Dock on monitoiminen telakointiasema, jonka avulla on helppo liittää kotitoimiston laitteisto ilman työpöydän sekasotkua. Siten se auttaa etätyöntekijää työskentelemään tuottavammin. Logi Dock on sertifioitu johtavien videoneuvottelualustojen kanssa käytettäväksi ja se on helppo ottaa käyttöön. Kaiken voi liittää yhteen ja samaan yksikköön.