Logitech

Logitech keskittyy innovaatioihin ja laatuun. Yritys kehittää oheislaitteita, jotka auttavat ihmisiä nauttimaan digitaalisista kokemuksista aiempaa paremmin. Logitech aloitti toimintansa vuonna 1981 valmistamalla hiiriä, jotka tarjosivat intuitiivisen tavan käyttää tietokonetta. Siitä tuli maailman johtava tietokonehiirivalmistaja, ja yritys on keksinyt hiiren uudelleen kymmenillä eri tavoilla täyttääkseen nopeasti kehittyvät tarpeet pöytäkoneiden ja kannettavien maailmassa. Sen tuotteet keskittyvät siihen, miten asiakkaat muodostavat yhteyden digitaaliseen maailmaan ja ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa. Muotoilu on aina kaikkien Logitechin tuotteiden keskiössä, jokaisessa vaiheessa, niin että voidaan luoda todella ainutlaatuisia ja merkityksellisiä elämyksiä.

Voxicon logo

Tuoteryhmät

Logitech Kokoushuoneen Kamerat

Tutustu kokoushuoneiden kameroihin. Kattava videopalkki, videoneuvottelukamerajärjestelmät ja kaiutinpuhelimella varustetut kannettavat kamerat.

Logitech Näppäimistöt

Kirjoita tarkkuudella ja ilman rasitusta. Näppäimistö, joka on suunniteltu tehokkuutta, vakautta sekä tarkkuutta ajatellen. Valitse seuraavista tuotevalikoimista: mekaaniset näppäimistöt, ergonomiset näppäimistöt, mukavat näppäimistöt, kannettavat näppäimistöt, Bluetooth®-näppäimistöt, usean laitteen näppäimistöt ja usean käyttöjärjestelmän näppäimistöt.

Logitech Hiiret

Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehityksen vaatimat tarpeet.

Logitech Headsetit

Logitech headsetin käyttömukavuus ja muotoilu sopii täydellisesti myyjälle, asiakaspalvelijalle tai päivänsä neuvotteluissa viettäville liikemiehillle. Logitech headsetin sivistynyt muotoilu ja tekniikka takaavat selkeän äänen - jotta puhelusi olisivat mahdollisimman tuottavia ja miellyttäviä.

Logitech Verkkokamerat

Logitechin verkkokamerat tarjoavat videoneuvotteluihin, liike-elämään, kouluihin ja kotitoimistoihin terävää, sujuvaa ja korkealaatuista videokuvaa kristallinkirkkaalla 4K-, 1080p- tai 720p-videolla.

Logitech-kuulokkeet

Voit nauttia parhaasta äänenlaadusta videopuheluissa johdollisilla Zone Wired Earbuds- tai langattomilla Zone True Wireless Earbuds -kuulokkeilla. Näissä nappikuulokkeissa on sertifioitu melua vaimentava mikrofoni, ANC-toiminto ja immersiivinen ääni. Ne sopivat ihanteellisesti kiireisiin työtiloihin.

Logitech Tablettinäppäimistöjä ja -koteloita

Tutustu tablettien näppäimistöihin ja koteloihin. Langattomat Bluetooth®-yleisnäppäimistöt ja -kotelot tietyille Android™-, Apple-, Samsung®-, Amazon™- ja Windows®-tableteille

Logitech Docking station

Etätyön ei pitäisi vaatia kompromisseja. Logi Dock on monitoiminen telakointiasema, jonka avulla on helppo liittää kotitoimiston laitteisto ilman työpöydän sekasotkua. Siten se auttaa etätyöntekijää työskentelemään tuottavammin. Logi Dock on sertifioitu johtavien videoneuvottelualustojen kanssa käytettäväksi ja se on helppo ottaa käyttöön. Kaiken voi liittää yhteen ja samaan yksikköön.

Keskitymme ilmastoratkaisuihin

Paremman tulevaisuuden luominen planeetallemme ja yhteiskunnallemme edellyttää uudenlaista lähestymistapaa, joka ratkaisee suuret haasteet luomatta uusia. Lue, miten luomme uusia tapoja työskennellä kestävän kehityksen mukaisen, oikeudenmukaisen ja luovan maailman puolesta – ja miten kaikki voivat vaikuttaa. Teemme kovasti töitä pienentääksemme hiilijalanjälkeämme ja vaikuttaaksemme positiivisesti planeettaamme. Siirrymme kohti kiertotalouteen perustuvia materiaaleja ja etsimme uusia tapoja vähentää jätettä sekä pidentää tuotteidemme, komponenttiemme ja materiaaliemme käyttöikää.

Suunniteltu kestämään

Missiomme on auttaa KAIKKIA ihmisiä toteuttamaan intohimojaan tavalla, joka on hyväksi yhteiskunnalle ja ympäristölle. Tämä ohjaa jokaista suunnittelupäätöstämme aina materiaaleista ja pakkauksista yksilöllisiin asiakaskokemuksiin.

Hiilidioksiditiedot

Hiilidioksidi on uusi kalori – meidän on tiedettävä, mitä kulutamme. Tuomalla selkeästi esille tuotteidemme hiilijalanjäljen autamme sinua tekemään parempia ostopäätöksiä.

Anna muoville uusi elämä

Meillä on vakiintunut kierrätysmuovisuunnitelma, joka edistää kuluttajajätteestä peräisin olevan kierrätysmuovin (post-consumer recycled; PCR) käyttöä laitteissamme vaihtoehtona uusille muoveille. Käytämme kierrätettyä muovia (PCR-muovia) antaaksemme muoville uuden elämän sen elinkaaren päätyttyä.