Logitech Premium-tuoteperhe

Ylellisyys ja ominaisuudet yhdessä

Logitech esittelee premium-tuoteperheen, valikoiman tuotteita, joilla on yksinkertainen mutta tarkoituksenmukainen muotoilu.

CRAFT

Ota luovuus täydellisesti haltuun kehittyneellä Craft-näppäimistöllä, jossa on tehtäviisi mukautuva syöttönuppi – pysyt keskittyneenä ja luovuutesi ei keskeydy.

Katso kaikki Craft-tuotteet

SPOTLIGHT

Pidä parempia esityksiä kuin koskaan ennen Spotlight esitysosoittimella. Tämän esityskaukosäätimen avulla voit ohjata esitysmateriaaliasi dynaamisesti jopa 30 metrin päästä.

Katso kaikki Spotlight-tuotteet

MX MASTER

Saa enemmän aikaan ja ole tehokkaampi MX Master 2S hiiren avulla. Tässä kehittyneessä hiiressä on älykäs nopeuteen mukautuva vieritysrulla, Darkfeld lasertunnistin sekä Logitech Flow-tekniikka, jonka avulla voit siirtää hiiren ohjainta eri tietokoneiden välillä.

Katso MX Master-tuotteet

BRIO

Kuvaa upeaa ammattitasoista videokuvaa Briolla. Tässä kamerassa on 4K-tarkkuuksinen kuvanlaatu sekä taustanvaihto-ominaisuus, Viisinkertainen digitaalizoomaus sekä Infrapunatunnistintekniikka

Katso kaikki Brio-tuotteet

MX SOUND

Nauti ensiluokkaisesta kuuntelukokemuksesta työpöytäsi ääressä MX SoundBluetooth® -kaiuttimella, jonka ääni on ylivoimainen ja jossa on monilaiteominaisuus.

Katso kaikki MS Sound-tuotteet