Logitech GROUP

Täydellinen suuriin tiloihin

GROUP, Logitechin videoneuvotteluratkaisu 14–20 henkilöiden ryhmille, tarjoaa korkealaatuisen teräväpiirtovideon sekä kristallinkirkkaat äänet ja mahdollistaa videoyhteistyön kaiken tyyppisissä kokoustiloissa. Edistykselliset ominaisuudet, kuten akustinen kaiunsuodatus, melunsuodatustekniikka ja intuitiivinen hallinta, takaavat, että kaikkien huoneessa olijoiden ottaminen mukaan keskusteluun on nyt ennennäkemättömän helppoa.

Kätevä asennus

USB-plug-and-play-liitettävyyden ansiosta GROUP on uskomattoman helppokäyttöinen ja vaivaton ottaa käyttöön. Yhdistä vain GROUP kokoustilan tietokoneeseen tai kannettavaasi USB-johdolla, ja voit aloittaa käytön. Voit käyttää GROUPia minkä tahansa uuden tai valmiiksi käytössäsi olevan videoneuvotteluohjelmiston kanssa. Puhelut kuulostavat todella hyvälaatuisilta, kun yhdistät mobiililaitteen GROUP-kaiutinpuhelimeen langattoman Bluetooth®-tekniikan avulla.

Vaihtoehdot lisäävät monipuolisuutta

Mukauta kokoonpano huoneen pohjapiirustuksen ja koon mukaan. Kiinnitä kamera pöytään, kolmijalkaan tai seinälle. Lisävarusteena saatavat laajennusmikrofonit laajentavat äänen toimintasädettä jopa 8,5 metriä (25 jalkaa). Lisävarusteena saatava 10 metrin (33 jalan) tai 15 metrin (49 jalan) kaapeli lisää kaiutinpuhelimen tai kameran ulottuvuutta.

Teräväpiirtovideo

GROUPin ensiluokkaisen objektiivin, 10-kertaisen häviöttömän zoomauksen ja HD 1080p/30 -suorituskyvyn ansiosta kokouksesi näkyvät kaikille entistä tarkemmin. Panoroinnin/kallistuksen hallinnan avulla saat esityksen pitäjän ja valkotaulun aina kuvan keskelle. Zoomaus takaa, että yksityiskohdatkin näkyvät selkeästi. GROUPin 90 asteen kuva-ala kattaa keskikokoiset ja suuret kokoushuoneet mainiosti. Moottoroidun panoroinnin ja kallistuksen avulla syrjäisinkään nurkka ei jää kuolleeseen kulmaan.

Luonnollisen kuuloinen ääni

GROUPin kaksisuuntaisella kaiutinpuhelimella kaikki kuulevat ja tulevat kuulluiksi. Sen tuottama ääni on terävä, selkeä ja erittäin ymmärrettävä. Akustisen kaiun poisto ja vastamelutekniikka tekevät keskusteluista luonnollisen kuuluisia ja vähentävät samalla jälkikaiuntaa ja taustaääniä.