Logitech Headsets

Logitech headsetin käyttömukavuus ja muotoilu sopii täydellisesti myyjälle, asiakaspalvelijalle tai päivänsä neuvotteluissa viettäville liikemiehillle. Logitech headsetin sivistynyt muotoilu ja tekniikka takaavat selkeän äänen - jotta puhelusi olisivat mahdollisimman tuottavia ja miellyttäviä.

Logitech Zone Wireless Bluetooh headset: Avokonttori uudella tasolla

Avoimet työtilat helpottavat tiimityöskentelyä, mutta ympärillä käytävät keskustelut voivat haitata keskittynyttä työskentelyä. Ota ääniympäristö haltuusi Zone Wireless-headsetilla, jooka on suunniteltu erityisesti tapahtumarikkaille työpaikoille. Kun kytket sen samanaikaisesti älypuhelimeen ja tietokoneeseen, korvasi kiittävät: juttelu sujuu kitkatta, musiikkiin uppoaa ja tarvittaessa hälyn voi sulkea ulkopuolelle vastameluominaisuuksien ansiosta. Käyttömukavuutensa ja vaivattomien säädintensä ansiosta langaton Zone on oiva valinta koko päivän kestävään käyttöön.

Logitech USB Headset H390: Kristallinkirkas ääni ja käytännöllinen ohjain kaapelissa

Soita selkeitä internet-puheluita helppokäyttöisen USB-A-plug-and-play-yhteyden ja melua vaimentavan mikrofonin avulla. Äänenvoimakkuuden säätö ja vaimentaminen käy helposti puheluita häiritsemättä johdossa olevien säädinten avulla. Laserviritetyt elementit parantavat suosikkimusiikkisi ja -peliesi digitaalisen äänen laatua.

Logitech Wireless Headset H800: Langaton vapaus kaikilla laitteilla

Logitechin monipuolisin ja paras kuulokemikrofoni – välttämätön hankinta mobiililaitteiden ja tietokoneiden käyttäjille sekä pelaajille. H800-kuulokemikrofonissa on USB-vastaanotin tietokoneita varten ja Bluetooth®-ominaisuus älypuhelimia, taulutietokoneita ja Bluetooth-yhteensopivia tietokoneita varten. Yhteyden muodostaminen ja laitteiden välillä vaihtaminen on helppoa, kun haittana ei ole johtoja. Mikrofonin varsi on helposti säädettävissä juuri oikeaan asentoon, jotta keskustelut asiakkaiden tai työtovereiden kanssa sujuvat mukavasti.