Logitech MeetUp

Täydellinen pieniin tiloihin

MeetUp on Logitechin ensiluokkainen, pieniä kokoushuoneita ja neuvottelutiloja varten suunniteltu ConferenceCam-tuote. Kokoustajien ei enää tarvitse ahtautua kannettavan tietokoneen ympärille. MeetUpin 120 asteen huippulaajan kuva-alan sekä panorointi- ja kallistuslinssin ansiosta jokainen paikka pöydän ympärillä näkyy selkeästi. Sen integroitu ääni on optimoitu pienten tilojen akustiikkaa varten, minkä ansiosta jokainen osallistuja ei ainoastaan näy vaan myös kuuluu.

Laaja kuva-ala ahtaisiin tiloihin

Logitech® MeetUp tuo hämmästyttävän videolaadun pieniin kokoustiloihin. Meetupin 120 asteen kuva-ala palvelee hienosti neuvottelutiloja, joissa osallistujat istuvat kameran molemmin puolin. 4K-ultrateräväpiirtotunnistin ja Logitechin objektiivi tuottavat erittäin terävän ja selkeän kuvan. Panoroinnin, kallistuksen ja zoomauksen avulla tarkennus esittelijöihin ja näiden materiaaleihin on helppoa.

Ainutlaatuinen äänisuunnittelu

MeetUpin kiinteät äänilaitteet on optimoitu pienneuvottelutilojen akustisia ominaisuuksia silmällä pitäen, ja ne tuottavat poikkeuksellisen laadukkaan äänen pienissä huoneissa. Kolme keilanmuodostavaa mikrofonia ja mukautettu kaiutin varmistavat, että kokoukset kuulostavat yhtä hyviltä kuin miltä ne näyttävät. Laajenna äänenkantamaa 4,2 metriin asti MeetUp-laajennusmikrofonin avulla.

Yhtä helppoa kuin Plug and Play

Astu neuvottelutilaan ja käynnistä videoneuvottelu välittömästi. MeetUp kytketään USB-porttiin ja se toimii heti. Käytä mitä tahansa videoneuvottelusovellusta ja pilvipalvelua – mukaan lukien jo käyttämäsi.

Suunniteltu ihmisten tapaamista varten

Pienet neuvotteluhuoneet kasvattavat suosiotaan, ja MeetUp kohtaa niiden tuomat haasteet. Se tarjoaa huippuluokan tarkkuuden, väritasapainon, yksityiskohdat ja äänen ahtaissa tiloissa. Mukana toimitettavan seinäkiinnikkeen sekä pienikokoisen ja johtojen määrän minimoivan suunnittelun ansiosta MeetUp sopii erinomaisesti pieniin neuvottelutiloihin.

Lisää käyttö-mukavuutta lisävarusteiden avulla

Maksuton mobiilisovellus (saatavana Google Play- ja iTunes-sovelluskaupoissa) muuttaa älypuhelimen tai tabletin MeetUpin kaukosäätimeksi. Logitechin Laajennusmikrofoni ja televisioteline tarjoavat vaihtoehtoja eri huonekokoihin ja kokoonpanoihin. Tilaa tarvittaessa varaosia, jotta laitteisto pysyy aina käyttövalmiina.