Ensiluokkaisia tuotteita työpöydälle – Samsungilta ja Logitechilta.

Samsungin ensiluokkainen näyttö yhdessä Logitechin laadukkaan telakointiaseman, näppäimistön, hiiren, webkameran ja kuulokemikrofonin kanssa tehostavat työskentelyä. Alla on Samsungin ja Logitechin parhaita tuotteita, jotka toimivat erinomaisesti yhteen ja tekevät työpöydän äärellä työskentelystä aiempaa tuottavampaa.

Huipputason Samsung-näytöt

Samsungin näytöissä on käytetty uusinta tekniikkaa. Ne ovat sekä tyylikkäitä että todella suuria, ja niiden mahtava kuvanlaatu tehostaa tuottavuutta. Valitse haluamasi Micro LED-, OLED-, Quantum Dot- ja High Resolution -kuvatekniikoista. Työskentele tehokkaasti tarpeisiisi sopivalla näytöllä.

Logitechin ensiluokkaiset tietokonetarvikkeet

MX Mechanical -näppäimistö tekee työskentelystä sujuvampaa kuin koskaan.

Sen matalaprofiiliset mekaaniset kytkimet nostavat kirjoituskokemuksen uudelle tasolle. Erittäin tarkat, vakaat ja matalat kytkimet mahdollistavat syvät ja hyvältä tuntuvat näppäinpainallukset.

Kun mukaan lisätään MX Master 3S -hiiri, työskentely sujuu vieläkin paremmin. Hiiressä on kaikkien aikojen tarkin anturi seuraavan sukupolven tarkkuudella ja reagointiherkkyydellä. 8 000 dpi:n optinen anturi seuraa liikkeitä käytännöllisesti katsoen missä tahansa – myös lasilla. MX Master 3S on lähes äänetön, ja sen vieritysnopeus on 1 000 riviä sekunnissa, minkä ansiosta voit työskennellä aiempaa tehokkaammin.

Lisää vielä mukaan Logi Dock -telakka, jonka avulla telakointi sujuu helposti ilman johtosotkua, Brio-webkamera, joka takaa tarkat kuvat videokokouksissa, sekä Vibe 125 -kuulokemikrofoni, jonka avulla voit nauttia mukaansatempaavasta äänestä töissä ja kokouksissa. Kuulokkeet on sertifioitu toimimaan suosittujen kokous- ja puhelualustojen kanssa, ja ne on valmistettu 25 % kuluttajakäytön jälkeen kierrätetystä muovista.