Logitech Business Executive Profile

Mikä on langaton Logi Bolt -teknologia?

Logitechin uusi standardi langattomille yhteyksille tarjoaa suurta suorituskykyä niille, jotka suunnittelevat ja tuottavat maailmassa, joka on täynnä ylikuormitettuja langattomia ympäristöjä, muuttuvia yhteensopivuusvaatimuksia ja jatkuvasti kasvavia turvallisuusodotuksia. Logi Bolt on yhteensopiva useimpien kaupallisten käyttöjärjestelmien (OS) kanssa, kun se yhdistetään Logi Bolt USB -vastaanottimeen, mukaan lukien Windows®, macOS®, Chrome OS™ ja Linux®.

Yhdistä kahdella tavalla

Langattomien yhteyksien pitää olla joustavasti yhdistettäviä. Logi Bolt varmistaa, että liitännät ovat aina luotettavia ja turvallisia. Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden langattoman, vähäenergisen Bluetooth-tekniikan tai pienen Logi Bolt USB -vastaanottimen kautta. Se varmistaa FIPS-suojauksen myös suuritehoisissa langattomissa ympäristöissä.

Plug-and-play-toiminto

Logi Bolt -tuotteet on yhdistetty valmiiksi tehtaalla toimivaan Logi Bolt USB -vastaanottimeen, joten asennus on todellinen plug-and-play-kokemus. Tämä poistaa käytännöllisesti katsoen asiakastuen tarpeen. Lisäksi yhteen Logi Bolt USBvastaanottimeen voidaan yhdistää jopa kuusi langatonta Logi Bolt -hiirtä ja -näppäimistöä. Se säästää arvokasta USB-porttitilaa ja poistaa hiirten ja näppäimistöjen siirtämisen eri työasetuksiin.