Työskentele missä tahansa oikeilla varusteilla

Nykyinen työelämä vaatii sujuvaa työntekoa, vaikka emme istuisikaan samassa paikassa joka päivä. Näiden suositusten avulla Logitech auttaa varmistamaan, että työt sujuvat ongelmitta ilman suuria lisäkustannuksia. Katso suositellut tuotteet eri työtilanteisiin täältä.

MeetUp on Logitechin paras neuvottelukamera pieniin kokoushuoneisiin. Kameran ansiosta kaikkien mukana olevien ei tarvitse ahtautua kannettavan tietokoneen eteen.

Logitech® MeetUp tarjoaa erittäin laadukasta videokuvaa pienissä kokoustiloissa. Sen 120 asteen kuvakulma kattaa helposti koko kokoushuoneen, ja osanottajat voivat istua kameran molemmilla puolilla. Suuren tarkkuuden 4K-kuvakenno ja Logitech-objektiivi tekevät kuvasta erityisen terävän. Panorointi, kallistus ja zoomaus auttavat pitämään kuvan oikein tarkennettuna.

Korkealaatuinen sisäinen äänentoisto

MeetUp-kameran sisäiset äänitoiminnot on optimoitu pienten kokoushuoneiden akustiikkaan sopiviksi ja tuloksena on upea äänielämys. Kolme keilanmuodostavaa mikrofonia ja hienosäädetty kaiutin varmistavat, että kokoukset kuulostavat yhtä hyviltä kuin näyttävätkin. MeetUp-kameraa voi myös täydentää lisämikrofonilla, jonka avulla äänen kantama on jopa 4,2 metriä.

SKatso kokoushuoneeseen suositellut tuotteet alta.

Mahdollisuus nähdä keskustelukumppani antaa kokouksille uuden ulottuvuuden. Kun pystyy näkemään toisen osapuolen reaktiot, voidaan lukea myös kehonkieltä.

Tietokoneen näytön päälle sijoitettavalla ammattilaistason kameralla saa erittäin tarkan kuvan ja hyvän valon vaikka istuisi vastavalossa tai heikossa valaistuksessa. LIsäksi haluttaessa on mahdollista valita eri taustakuvista tai sumentaa taustaa. Kamera on silmien korkeudella, jolloin kuvakulmasta tulee imartelevampi.

Lisäksi kannattaa ottaa käyttöön langattomat kuulokkeet, joissa on mikrofoni ja selkeä ääni. Siten äänesi kuuluu selkeästi, vaikka liikkuisit kotona puheluiden ja kokousten aikana. Kuulokkeet on helppo yhdistää älypuhelimeen tai tietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä.

Katso kotitoimistossa työskenteleville suositellut tuotteet alta.

Koska meidän odotetaan jatkossa toimivan hybridiympäristöissä – fyysisessä toimistossa, kotitoimistossa ja tien päällä – on aika ottaa hybridityökalut vakavasti. Työvälineiden pitää helpottaa työtehtävien suorittamista missä tahansa.

Jos haluat osallistua kokouksiin liikkeellä ollessasi, tarvitset henkilökohtaisen ammattilaistason webkameran, jolla saa hyvän kuvan.

Logitech BRIO 4K Ultra HD tuottaa upeaa kuvaa kaikissa ympäristöissä. Sitä voi käyttää myös videokuvaukseen tai webinaarien suoratoistoon veitsenterävällä laadulla.

MX Keys Mini Combo on täydellinen valinta, jos haluat tehdä muistiinpanoja tai käyttää näppäimistöä ja hiirtä tien päällä. Se on helppo liittää Bluetooth-yhteydellä tai USB-vastaanottimella. Sitä paitsi näppäimistön akku kestää peräti kymmenen päivää täydellä latauksella.

Katso tien päällä työskenteleville suositellut tuotteet alta.