Logitech hiiret

Logitechista tuli maailman johtava hiirten valmistaja ja on kehittänyt hiirtä vuosien varrella monella eri tavalla täyttääkseen pöytätietokoneiden ja kannettavien nopean kehityksen vaatimat tarpeet.

MX Vertical

Ergonomian ja suorituskyvyn liitto

MX Vertical on edistyksellinen ergonominen hiiri, jossa yhdistyvät tieteeseen perustuva muotoilu ja Logitechin MX-sarjan huippuluokan suorituskyky.

Heitä hyvästit kolotukselle – tämä hiiri vähentää lihasrasitusta, lieventää ranteeseen kohdistuvaa painetta ja parantaa työskentelyasentoa.

MX Ergo

Mukavuuden ja tarkkuuden uusi standardi

Logitechin kehittynein pallohiiri pallohiirien ystäville ja kuluttajille, jotka etsivät vaihtoehtoja hiirille ja kosketuslevyille. Aiheuttaa 20 % vähemmän lihasrasitusta kuin tavallinen hiiri. MX ERGO -pallohiiressä on ainutlaatuinen käyttömukavuutta lisäävä säädettävä sarana ja uusin seuranta-, vieritys- ja virranhallintatekniikka. Logitech FLOW™ mahdollistaa vaivattoman tietokoneiden välisen hallinnan.

MX Master for Business

Huipputehokas muotoilu

Käsin muotoillut kaaret ja hyvin sijoitellut painikkeet ja pyörät mahdollistavat tarkan ja mukavan hallinnan.

MX Master 2S

The new possibility machine

Logitechin lippulaivahiiri on suunniteltu tehokäyttäjille, jotka haluavat saada aikaan enemmän ja tehokkaammin. MX Master 2S -hiiren moniin kehittyneisiin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi saumaton tietokoneiden välinen hallinta, edistynyt vieritys, erittäin tarkka seuranta kaikilla pinnoilla ja upea muotoilu. Optimoitu Windows®- ja Mac-käyttöjärjestelmiin.

MX Anywhere 2 for Business

Muotoon valettu, kannettava design

MX Anywhere 2 mukana kuljetettava hiiri sopii käteen kuin valettu ja mahdollistaa tarkan hallinnan joka tilanteessa, olitpa kotona, töissä tai tien päällä.

MX Anywhere 2S

Tuumasta toimeen missä tahansa

Tutustu pienikokoiseen MX Anywhere 2S -hiireen, joka tehostaa tuottavuuttasi missä sitten työskenteletkin – kahvilassa, lentokoneessa istuessa, hotellihuoneessa tai tapaamisessa. Työskentele saumattomasti jopa kolmen tietokoneen välillä siirtämällä osoitin näytöstä toiseen ja kopioimalla sisältöä tietokoneesta toiseen.