Philipsin vinkit hybridityöympäristöön

Philips tips image

Philipsin vinkit hybridityöympäristöön

Philips on lisännyt sekä ultraleveisiin näyttöihinsä että moniin muihin näyttöihinsä sisäänrakennetun web-kameran, jonka avulla videokokoukset sujuvat kätevästi. Kameran avulla käyttäjä voi pitää hyvin yhteyttä muihin osallistujiin, sillä se on silmien korkeudella ja siinä on mikrofoni ja kaiutin.

– Philipsin kamerat ovat nk. ponnahduskameroita, jotka on helppo painaa alas, kun niitä ei käytetä. Kamera sammuu silloin täysin, mikä tuo mukavaa turvallisuuden tunnetta sanoo Frank Olsson, Philipsin näyttöjen Pohjoismaiden myyntipäällikkö.

Valikoituihin Philipsin näyttöihin on lisätty myös USB-C-liitäntä.

– Siten tarvitset vain yhden johdon tietokoneen liittämiseksi näyttöön ja lataamiseksi. USB-hubin avulla voit liittää helposti esimerkiksi näppäimistön, kiintolevyn ja hiiren suoraan näyttöön. Monia erilaisia johtoja ei tarvita, vaikka työntekijöillä tai perheenjäsenillä olisikin erilaiset tietokoneet, Frank selittää.

Frankin tarkistuslista

  • Kytketkö yleensä videokuvan päälle verkkokokousten aikana? Jos kytket, sisäänrakennettu kamera on kätevä.
  • Haluatko kätevän liitäntämahdollisuuden ja vähemmän johtoja työpöydälle? Valitse näyttö, jossa on telakointiasema/USB-keskitin. Kaksi kätevää liitäntää ovat USB-C (pikalataus ja liitäntä kaikenlaisille tietokoneille) sekä sisäänrakennettu verkkoliitäntä.
  • Varmista, että näytön korkeutta voi säätää ja että se liikkuu ylös ja alas.
  • Älä valitse liian pientä näyttöä, jos aiot työskennellä 4K-tarkkuudella, sillä muuten kuva voi olla vaikealukuinen.
  • Jos käytät usein kahta näyttöä, valitse ultraleveä näyttö, joka vastaa toiminnallisuudeltaan kahta erillistä näyttöä. Normaalissa toimistotyössä 34-tuumainen toimii erinomaisesti.
logo

Lue lisää: Philips