Philips

Philips valmistaa suorituskykyisiä näyttöjä, joissa on yhdistetty erinomainen kuvanlaatu, tyylikäs muotoilu ja ekologinen kestävyys. Philipsin näyttöjen pakkaukset on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä materiaalista, ja jotkin näyttömallit on valmistettu peräti 85-prosenttisesti kierrätetystä muovista.

Philips logo

Myyntimenestys

Ultrawide

Philipsin ultraleveät näytöt lisäävät tuottavuuttasi ja tehostavat työskentelyäsi reilun näyttötilan ansiosta, joka tarjoaa tilaa kahden tavallisen näytön verran. Koe kristallinkirkas terävyys ja järjestele useita ikkunoita samanaikaisesti vierekkäin työpöydälle. Työtehtävästäsi riippumatta ultraleveä näyttö tarjoaa tarvitsemasi näyttötilan.

USB-C-telakan

USB-C-telakan ansiosta tarvitset ainoastaan kaapelin kannettavaan tietokoneeseesi liittääksesi siihen kaikki lisälaitteet. Liittämällä oheislaitteet kuten näppäimistön, hiiren ja RJ-45 Ethernet-kaapelin näytön telakka-asemaan saat helposti pääsyn kaikkeen tarvitsemaasi yhden ainoan kaapelin välityksellä. USB-C mahdollistaa huippunopean tiedonsiirron ja korkearesoluutioisen videosuoratoiston samalla kun lataat kannettavaasi ja pidät kirjoituspöytäsi siistinä.

Korkeatarkkuuksiset näytöt

Philips HiRes-näyttöjen paneelit ovat erityisen suorituskykyisiä ja ne tuottavat korkearesoluutioista kuvaa eloisilla grafiikoilla ja terävällä tarkkuudella. Nauti yksityiskohtaisista 4K UHD kuvista Philips UltraClearilla ja koe upea visuaalinen elämys täyteläisillä väreillä sekä voittamatttomilla High Dynamic Range kontrasteilla, riippumatta siitä työskenteletkö vaativien grafiikkaohjelmien vai suurien laskentataulukoiden parissa.

Artikkelit ja kestävä kehitys

Philipin ympäristönäytöt on suunniteltu erityisesti kestävää tuottavuutta ja energiatehokasta muotoilua silmällä pitäen. Philips näyttöjen pakkausmateriaali koostuu 100 prosenttisesti kierrätettävästä materiaalista ja tietyt näyttömallit on valmistettu jopa 85 prosenttisesti kierrätetystä muovista. PowerSensor ja LightSensor ominaisuudet vähentävät energian kulutusta ja pidentävät näytön elinikää mukauttamalla sen valaistusta tarjoten samalla kristallinkirkkaan kuvan.