Näyttöjä kaikkiin käyttötarkoituksiin

Philipsin huipputehokkaiden näyttöjen kuvalaatu on erinomainen ja muotoilu tyylikäst. Lisäksi ne on valmistettu ympäristön ja terveyden kannalta kestävistä materiaaleista. Philipsin USB-C-telakan ansiosta tarvitset vain yhden johdon kaikille lisävarusteille. Näin lisäät tuottavuuttasi ja pidät työpöytäsi hyvässä järjestyksessä. Sisäänrakennetun pop up -verkkokameran ansiosta näyttö sopii kaikkeen ammattimaiseen toimintaan.

Yksityiskohtiin on panostettu

Nykyään oletetaan tulevaisuuden tuovan tullessaan hybridityöympäristön. Näin ollen kotitoimiston vaatimuksetkin tiukkenevat ilman, että kodikkuudesta täytyisi tinkiä. Philipsin Monitorsin pohjoismainenmyyntipäällikkö Frank Olssonilla on huippuehdotus johto- ja laiteviidakon suitsimiseen tuottavuuden kärsimättä.

- Philipsin näytöissä on sisäänrakennettu web-kamera ja tehokas USB-C-liitäntä, jotka luovat sekä tehokkaan että tuottavan kotitoimiston muotoilusta tinkimättä.

Monitoiminen sisäänrakennettu web-kamera

Videokokouksia helpottamaan Philips on lisännyt sekä Ultra Wide -että moniin muihin näyttöihinsä sisäänrakennetun web-kameran. Silmän korkeudella olevassa kamerassa on mikrofoni ja kaiutin ja sen kautta saat hyvin yhteyttä muihin osallistujiin.

– Pop up -kamera on helppo ja nopea painaa alas, kun sille ei ole tarvetta. Kamera myös sammuu samalla kokonaan, mikä antaa mukavan turvallisuuden tunteen, Frank Olsson lisää.

Philipsin innovatiivinen pop-up-webkamera on piilossa näytön takana silloin kun sitä ei tarvita. Kamerassa on 2,0 megapikselin FHD-näyttö, mikrofoni ja LED-merkkivalo. Lisäksi siinä on tunnistimet Windows Hello-kasvojentunnistukseen. Sen ansiosta voit kirjautua mukavasti ja turvallisestialle kahdessa sekunnissa.

Ultra Wide, uusi standardi

Ultra Wide -näytölle mahtuu kätevästi kaksi näyttöruutua. Se on ihanteellinen monissa eri työtehtävissä, koska voit jakaa suuren työtilan pienempiin ikkunoihin ilman häiritseviä reunoja.

– Uskon vahvasti Ultra Widen yleistyvän vakionäytöksi muutaman vuoden kuluessa. Kotitoimiston suunnittelussa on huomioitava monia erilaisia seikkoja, ennen muuta ergonomiaa, taloudellisuutta ja joustavuutta. Näiden seikkojen kannalta näytöllä on suuri merkitys, ja siksi Philips Ultra Wide on vuorenvarma valinta.

USB-C on muutakin kuin vain ilo silmälle

Valikoiduissa Philipsin näytöissä on myös USB-C-liitäntä. Sen ansiosta tietokoneen liittäminen ja lataaminen sujuvat yhdellä ainoalla johdolla. USB-C-varusteltuu näyttö voi lisätä käyttömukavuutta niin työpaikalla kuin kotitoimistossa. Kun kaikki toiminnot ovat yhdessä ja samassa johdossa, vältyt suurelt johtojen, latureiden ja signaalikaapelien viidakolta, ja työpisteestäsi tulee sekä tehokkaampi että tyylikkäämpi.

USB-hubin avulla voit liittää helposti esimerkiksi näppäimistön, kiintolevyn ja hiiren suoraan näyttöön. Voit myös valita sisäänrakennetun telakkamonitorin RJ45- eli verkkokaapeliliitännällä.

- Jos pitäisi vinkata hyödyllistä ominaisuutta, se on USB-C. Sen avulla lataa ladata tietokoneen nopeasti ja ylläpitää samalla suurta tiedonsiirtonopeutta. Useammasta työntekijästä – tai perheenjäsenestä – huolimatta ei tarvita monia erilaisia johtoja. Merkistä riippumatta useimmissa uusissa tietokoneissa on jo USB-C-liitäntä.