Etulyöntiasemaan sopivalla tietoturvapaketilla

ThinkShield on Lenovon innovatiivinen tietoturvapaketti, joka suojaa yritystä nykypäivän älykkäiltä IT-rikollisilta – sen avulla olet aina askeleen edellä.

Vain yksi väärä napsautus riittää päästämään hakkerit liiketoimintajärjestelmääsi. Suojatakseen sinua erilaisilta kyberuhilta Lenovo on luonut ThinkShieldin, joka on mukautettavissa oleva tietoturva-alusta laitteistoa, ohjelmistoa ja palveluita varten. Lyhyesti sanottuna ThinkShield koostuu neljästä osasta: laitteiden suojauksesta, henkilöllisyyden suojauksesta, verkon suojauksesta ja tietojen suojauksesta. Kukin osa sisältää paljon älykkäitä toimintoja.

– Parasta on, että voit mukauttaa ratkaisun yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin, sanoo Pasi Välimaa, Lenovon Solutions Technologist.

Muun muassa Intelin, AMD:n ja Microsoftin tekniikkaa hyödyntävät uusimmat Think-laitteet luovat vakaan perustan turvalliselle arjelle. Voit lisätä mukaan muita ominaisuuksia, kuten näytön tietoturvasuojan, USB-tiedonsiiron lukitustoiminnon, turvallisen telakoinnin, kolmannen osapuolen asennusten poiston ja BIOS-tason merkinnät. Ja luonnollisesti Think-tietokone tunnistaa juuri sinut.

Joku joutuu identiteettivarkauden kohteeksi joka toinen sekunti. Se on tavallisin tietomurtotyyppi.

ThinkShield helpottaa myös IT-vastaavan elämää. IT-vastaava vastaa monista käyttäjistä esimerkiksi julkisella sektorilla tai suuryrityksissä. Laitteita on helppo hallita käyttöjärjestelmästä ja tyypistä riippumatta. Lisäksi käyttäjille voi määrittää sopivat sovellukset ja sisällöt. Virtualisoinnin avulla ThinkShield estää myös kyberhyökkäyksiä saavuttamasta päätelaitetta tai verkkoa.

– Muita esimerkkejä sisäänrakennetuista toiminnoista ovat mahdollisuus tallentaa luottamuksellista tietoa turvallisesti, helposti ja automaattisesti pilviympäristöön, Pasi sanoo lopuksi.