Chromebook on kannettava tietokone, jossa on Googlen oma Chrome OS -käyttöjärjestelmä. Chrome OS perustuu siihen, että sitä käyttävät tietokoneet ovat aina yhteydessä verkkoon, minkä vuoksi ne ovat melko erilaisia kuin muut kannettavat tietokoneet.

Tarkoitus siis on, että Chromebookin käyttäjä on aina yhteydessä verkkoon. Ajatus perustuu siihen, että ohjelmien asentamisen sijaan tietokoneissa käytetään verkkopohjaisia palveluja ja tiedostojen paikallisen tallentamisen sijaan tiedostot tallennetaan esimerkiksi Google Driveen. Siksi näitä tietokoneita kannattaa pitää ennemminkin päätelaitteina kuin täysimittaisina tietokoneina.

Jos yrityksesi tarvitsee edullisia kannettavia tietokoneita, joilla käytetään enimmäkseen erilaisia verkkopalveluita, on Chromebook hyvä vaihtoehto. Yksi huomioitava seikka on kuitenkin se, että nämä koneet eivät ole kovinkaan suorituskykyisiä.

Chromebookit voivat olla myös täydellisiä tietokoneita kouluille, jotka haluavat tarjota tietokoneita oppilaidensa käyttöön.

Suodatin

Lenovo 500e Chromebook G3 Celeron N 4GB 32GB 11.6"

Lenovo

500e Chromebook G3 Celeron N 4GB 32GB 11.6"

Tuotenumero 5020007192 Valm. tuotenro. 82JCS0EP00
  • Suoritinperhe Celeron N
  • Sisäinen muisti 4 GB
  • Kokonaistallennuskapasiteetti 32 GB
  • Näytön halkaisija 11.6 "
Yli 100 jäljellä
Rajoitettu erä
159 €109 €Ilman ALV

Näytetään 1 tuotetta 1 :sta