Kannettavia tietokoneita kouluun,
kotiin tai töihin.

Harkitsetko uuden työtietokoneen ostamista?

Tutustu laajaan valikoimaamme, jossa on niin edullisia kotikoneita kuin myös yrityskäyttöön tarkoitettuja kannettavia.

laptop

Tiedämme, että voi olla vaikea valita itselle parhaiten sopivaa kannettavaa. Siksi olemme laatineet kannettavan tietokoneen osto-oppaan (linkki oppaaseen), joka auttaa valinnan tekemisessä.

Lue lisää

Myydyimmät

Standard

Tässä kategoriassa on arkikäyttöön sopivia tietokoneita. Toisin sanoen ne sopivat käyttäjille, jotka haluavat yksinkertaisen tietokoneen esimerkiksi verkkosivujen selaamiseen, kirjoittamiseen ja pankkiasioiden hoitamiseen.

Tuotteisiin

Professional

Täältä löytyvät kannettavat tietokoneemme kaikille, jotka vaativat suorituskyvyltä hieman enemmän. Nämä tietokoneet on suunniteltu erittäin vakaiksi ja kestäviksi, niin että niitä voi käyttää koko päivän, joka päivä.

Tuotteisiin

Workstation

Jos tarvitset mahdollisimman suorituskykyisen tietokoneen, aloita etsintä täältä. Täältä löydät työasemia, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi äänen, kuvien ja valokuvien muokkaukseen.

Tuotteisiin

2-in-1

2-in-1-tietokonetta voi käyttää sekä tablettina että kannettavana. Nämä tietokoneet sopivat täydellisesti kaikille, jotka haluavat käyttää kumpaakin mutta eivät halua kantaa mukanaan useampaa laitetta.

Tuotteisiin

Apple

Onko Mac oikea valinta yrityksellesi?

Apple tunnetaan luotettavien, tyylikkäiden ja laadukkaiden tietokoneiden valmistajana. Se on tehnyt Maceista taiteellisten johtajien, valokuvaajien ja graafikoiden kaltaisten luovien ammattilaisten suosikkityökalun.

Tuotteisiin