Cisco Umbrella
Suojaa päätelaitteitasi niiden sijainnista riippumatta

Cisco Umbrella on turvallisuusratkaisu sinulle, joka tahdot suojata yrityksesi päätteitä, riippumatta siitä ovatko käyttäjät toimistossa, kotona vai tien päällä yrityksen verkon ja palomuurien ulkopuolella.

  • Saat suojan tunnettuja sekä uusia uhkia vastaan.
  • Välty fyysisiin laitteisiin ja varusteisiin investoimiselta.
  • Pysäytä hyökkäykset ajoissa tekoälyn avulla.
  • Suojaa yrityksen kaikkia laitteita, esineiden internetiä sekä salattua tietoliikennettä.

Anna käyttäjien työskennellä missä he haluavat

Selkeä trendi nykypäivän työelämässä on, että työntekijät voivat työskennellä missä tahansa. Organisaatiot, jotka tahtovat pysyä kärjessä täyttävät tämän vaatimukseen. Samalla näemme kyberuhkien ja mobiililaitteita käyttäviin käyttäjiin kohdistuvien hyökkäysten määrän lisääntyvän.

Monien yritysten tietoturvaratkaisut eivät kata turvallisella mobiililla yhteydellä työskentelyä. Tietoja ja työntekijöitä on kuitenkin suojattava kaikissa tilanteissa. Siksi IT-osastojen on varmistettava, että käyttäjät voivat työskennellä turvallisesti ja sujuvasti olinpaikastaan riippumatta.

Miten Umbrella toimii?

Umbrella on käyttäjäystävällinen turvallisuusratkaisu, joka suojaa yrityksen päätteitä. Analysoimalla päivittäin 120 miljardia verkkotunnuspyyntöä, palvelu tunnistaa ja estää epäilyttävät sekä mustalistatut verkkotunnukset. Tekoälyn avulla se voi myös ennustaa tulevia hyökkäyksiä uusista lähteistä.

Hyökkäykset torjutaan varhaisessa vaiheessa ja tartunnan saaneet laitteet saadaan tunnistettua nopeasti. Uudet ja nykyiset uhat havaitaan ja ohjataan pois automaattisesti, ja pyynnöt estetään ennakoivasti jo ennen yhteyden luomista.

Kätevä tietoturvaratkaisu muutamassa minuutissa

Umbrella ei vaadi fyysisiä laitteita ja sen asennus sujuu nopeasti. Palvelu suojaa automaattisesti yrityksen lähiverkkoon kytketyt laitteet. Suojaa brändisi maine, liiketoiminnan jatkuvuus sekä tietosuoja Umbrellan DNS-suojauksella. Tämän helpompaa ei voisi juuri olla.

Mitä palveluun sisältyy:

  • Cisco Umbrella
  • Umbrella Roaming Client
  • Tuki

Haluatko lisätietoja palvelusta?

Soita asiakaspalveluumme numeroon 030 623 8501 tai täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.