Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Mobiilin työpaikan edut

Tutkijat ovat yksimielisiä: työntekijät ovat tuottavampia silloin, kun heidän ei tarvitse viettää koko päivää konttorilla paahtaen. Tuottavuuden lisääntymistä selittää useampikin seikka.

15 tammikuuta 2020

9 vinkkiä mobiilin työpaikan tietoturvan parantamiseen

Vinkkejä turvallisemman IT-ympäristön aikaansaamiseksi, yhä useampien käyttäjien työskennellessä muualla kuin toimistossa.

15 tammikuuta 2020

Turvallisuus kilpailuetuna

Lone Flohr on Tanskan Combitechin toimitusjohtaja ja tietää miten IT-turvallisuutta kannattaa priorisoida uhkien ja mahdollisuuksien välillä tasapainoiltaessa.

13 tammikuuta 2020

Tasapainoa digitaaliseen arkeen

Stressin lisääntyminen yhteiskunnassa vieritetään usein digitalisaation syyksi. Mutta synnyttääkö tekniikka itsessään stressiä? Entä miten voi saavuttaa paremman digitaalisen tasapainon omassa arjessaan?

13 tammikuuta 2020

HPE tallentaa tehokkaasti tekoälyllä ja analytiikalla

Koneoppimiseen ja analytiikkaan nojaavilla älykkäillä tallennusratkaisuilla HPE saavuttaa sataprosenttisen käytettävyyden ja ottaa harppauksen kohti autonomista konesalia.

8 tammikuuta 2020

Digitaaliset analyysit johtavat parempiin päätöksiin AcadeMediassa

AcadeMedia on Pohjois-Euroopan suurin koulutusyritys. Siten myös IT-strategia on tärkeää sen menestykselle.

7 tammikuuta 2020

Trendiraportti: Collaboration

Nuoremmat sukupolvet ovat enemmän suuntautuneita tiedonhakuun ja jakavat osaamista sekä tietoa aktiivisesti. Oikeiden palveluiden ja digitaalisten työkalujen avulla saat näkyvyyttä sekä tiedon että osaamisen alueelle koko yritykseen.

19 joulukuuta 2019

Trendiraportti: Workplace

Uusien sukupolvien saapuminen työmarkkinoille sekä kiihtyvä teknologinen kehitys määrittävät työpaikka-käsitteen maailmanlaajuisesti uudelleen. Tutustu Workplace-trendiraporttiimme ja opi lisää tulevaisuuden työpaikasta.

19 joulukuuta 2019
Kuule tarjoukset heti