Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Kaupunki teki iPadista opetusvälineen

Hämeenlinnan koululaisille iPadit ovat sekä opetuksen välineitä että kohteita.

2 joulukuuta 2019

Radar tukkii tien verkon tunkeilijalta

Epätoivotut vierailijat löytävät reitit yritysten tietojärjestelmiin haavoittuvuuksien kautta. F-Securen kehittämä Radar laittaa kapuloita tunkeutujien rattaisiin.

28 marraskuuta 2019

Näin tekoäly hyödyttää yritystäsi jo nyt

Tekoäly voi tuntua vaikeasti ymmärrettävältä ja abstraktilta asialta. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä muotisana, vaan tekoälystä on yritystoiminnassa aidosti hyötyä. Kokosimme neljä vinkkiä, joiden avulla pääset alkuun tekoälyn käytössä.

27 marraskuuta 2019

Tästä syystä verkko palveluna -ratkaisun suosio kasvaa

Verkon toimivuus on yritystoiminnassa elinehto. Jos verkkoyhteys ei toimi, saattavat työt jäädä tekemättä. Siksi verkko palveluna on yhä suositumpi ratkaisu.

18 marraskuuta 2019

Tästä syystä langaton verkko kannattaa kytkeä pois päältä

Voiko Marsiin muuttaa, jos sinne laukaistaan ensin ydinpommeja? Onko kohta mahdollista twiitata ajatuksen voimalla? Miten seinien läpi pystytään näkemään? Esittelemme kolme mielenkiintoista projektia, jotka ennustavat tulevaisuutta.

14 marraskuuta 2019

Työskentele ja tee yhteistyötä tehokkaasti Teamsissa

Ihmisten työskentely-, yhteistyö- ja viestintätavoissa on tapahtunut suuria muutoksia. Microsoft Teams on Microsoftin nopeimmin kasvava yrityssovellus ikinä, mikä on todiste siitä, että markkinoilla on odotettu uusia innovatiivisia työkaluja, jotka voivat nostaa yhteistyön tekemisen uusiin ulottuvuuksiin.

4 marraskuuta 2019

Nämä ovat yleisimmät verkko-ongelmat

Verkkoyhteys on kuin yrityksen hermosto. Jos siinä on vikaa, koko yrityksen toiminta kärsii. Varmista verkkoyhteyden toimivuus tarkistamalla nämä asiat.

1 marraskuuta 2019

Laitteet liikkuvaan työhön

Etätyö on usein tehokkaampaa kuin päivittäinen konttorilla istuminen. Oikeat laitteet ja tarvikkeet säästävät etätyöläisen aikaa.

16 lokakuuta 2019
Kuule tarjoukset heti