Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

CIO:n viisi teknistä haastetta – ja niiden ratkaisut

Strateginen työskentely ja liiketoiminnan jatkuva kehitys edellyttävät hyvää infrastruktuuria. Näin IT-ympäristö on aina ajan tasalla eikä jumiudu tekniikkaan.

Whitepaper: Kyvykkyyttä ja tekniikkaa – 10 digijohtajaa kertoo ajatuksistaan

Mitä pitäisi digitalisoida ja miksi? Miten saat koko yrityksen mukaan? Oppaassamme kymmenen Pohjoismaista CIO:ta kertoo ajatuksistaan neljällä tärkeällä digitalisaation osa-alueella.

Tulevaisuus tuli töihin

Etätyön äkillinen yleistyminen kasvatti valtavasti audio- ja videolaitteiden kysyntää. Jabra huolehtii, että jokaiseen tilanteeseen löytyy joustava ratkaisu – sekä nyt että jatkossa.

Näin löydät oman digitaalisen miksi-tekijäsi

CIO:na työtehtäväsi on kenties yrityksen tärkein ja kiehtovin, sillä sinun on tehtävä yrityksestä kiinnostava asiakkaille, työntekijöille ja yhteiskunnalle. Älä kuitenkaan aloita tietoalustasta vaan ankkuripisteestä. Sen jälkeen muut osat loksahtavat paikoilleen

Dustin kehitti Suomen kattavimman konesalipalvelun

Laitetoimittajana tunnettu Dustin laajensi IT-palveluihin ja kehitti Suomen monipuolisimman konesalipalvelun.

Siilinjärven kunnan verkko rakentuu HPE Aruban ja Dustinin avulla

HPE Aruban tietoverkon pääsynhallintalaitteet ja -ratkaisut ovat nostaneet Siilinjärven lähiverkon tietoturvan uudelle tasolle.

Dellin tallennusratkaisuilla valtavat datamassat pysyvät aisoissa helposti ja tehokkaasti

Dataa kertyy nykypäivänä joka paikasta. Samalla tiedostojen koko kasvaa ja tietoturvauhat käyvät entistä kinkkisemmiksi. Dellin scale-out-tallennusratkaisut tarjoavat helppoutta, turvallisuutta ja kustannustehokkuutta.

Raportti ja muistilista: Toimintaohje kriisitilanteessa

Kriisin keskellä tarvitaan selkeää johtajuutta. Mutta ei siinä vielä kaikki. Raportissamme saat arvokkaita vinkkejä siihen, mitä IT-osaston on ajateltava ja saat työkalun, joka auttaa sinua selviytymään kriisinhallinnassa.