Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Tiesitkö tämän sähköpostista? 10 kiinnostavaa faktaa

Moni käyttää sähköpostia päivittäin. Kokosimme kymmenen kiinnostavaa faktaa tästä arkisesta viestintävälineestä.

17 joulukuuta 2018

Oppilasagentit uudenlaisen oppimisen eturintamassa

Hämeenkylän koulussa on oppilasagentteja, jotka auttavat muita oppilaita ja koulua kehittymään tietotekniikan käytössä. He ohjaavat niin oppilaita kuin opettajiakin ja ovat aina valmiina testaamaan uusia laitteita.

13 joulukuuta 2018

Sähköinen opetus toimii Kalajoella

Kalajoella koulun kunnianhimoinen digitalisointiprojekti käynnistettiin viitisen vuotta sitten. Jo tätä ennen oli pohdittu sähköisten oppimateriaalien käyttöä.

13 joulukuuta 2018

Veronmaksajan paras kaveri

Yhteishankinta on veronmaksajan etu. KL-Kuntahankintojen tehtävä on koota sopiviksi kokonaisuuksiksi asiakkaiden tietotekniikkahankintoja. Se on yhteishankintayhtiö, joka kilpailuttaa puitesopimuksia kuntaorganisaatioiden ja muiden asiakasryhmien puolesta sekä vasta niiden sopimushallinnasta.

12 joulukuuta 2018

Näe kokonaisuus valitessasi kestävästi

IT-kilpailutuksissa monet vaativat kestävän valinnan tekemistä. Kysyimme HP:n ja Dustinin yhteiskuntavastuupäälliköiltä, mitä on hyvä ajatella tehdessä oikeaa kestävää valintaa.

12 joulukuuta 2018

Näin toimii täysin virtuaalinen toimisto

Voiko yritys toimia ilman toimitiloja? Kyllä voi. Enää ei tarvita toimistoa ja kokoushuoneita, vaan työtä tehdään netissä älykkäiden palvelujen avulla.

11 joulukuuta 2018

Luotettavaa tulostamista silloin, kun tarvitset sitä.

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi työpaikalle, jossa tulostin vain toimii, eikä sinun tarvitse huolehtia kuluvista tarvikkeista. HP:n käyttäjäystävällisellä monitoimitulostimella ja huoltosopimuksella voi tämä unelma tulla todeksi.

10 joulukuuta 2018

Valmiina tulevaisuuden työelämään.

Uudessa, joustavassa ja liikkuvassa työelämässä tarvitsemme myös uusia työkaluja, jotta voimme työskennellä ja tehdä yhteistyötä. Microsoft Office 365 on suunniteltu alusta alkaen tulevaisuuden työelämää ajatellen.

10 joulukuuta 2018