Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

10 faktaa verkkokaupasta

Verkkokauppa kasvaa nopeimmin Pohjoismaissa. Etelä-Koreassa verkosta puolestaan ostetaan paljon päivittäistavaroita. Nettiostamisen tavat muuttuvat nopeasti, mutta osa verkkokaupan vanhoista ennätyksistä pitää yhä pintansa.

14 lokakuuta 2019

Seitsemän vinkkiä sujuvaan etätyöhön

Yritysten kannattaisi suhtautua etätyöskentelyyn positiivisesti, sillä siitä on paljon hyötyä. Nykyiset työntekijät ovat etätyömahdollisuuden myötä tyytyväisempiä ja tehokkaampia. Jotta etätyöskentely toimii, tiettyjen perusasioiden pitää olla kunnossa.

10 lokakuuta 2019

Opas: Näin suojaat yrityksen puhelimia

Matkapuhelin on monelle yhtä tavallinen työväline kuin tietokone. Oppaamme avulla varmistat, että kännykkäsi ei ole tietoturvaketjun heikoin lenkki.

9 lokakuuta 2019

Näin Dustin voi hyödyntää omaa innovointikykyään

Miten me voimme varmistaa sen, että me emme huku sisäisiin prosesseihin vaan voimme jatkossakin keskittyä asiakkaisiin ja innovointiin? Kysyimme Dustinin Service Product Management -vastaava Jenny Litbornilta, joka johtaa muun muassa yrityksen strukturoitua innovointityötä.

7 lokakuuta 2019

Consafe Logistics on vähentänyt IT-kustannuksia ja lisännyt samalla palvelutasoa

Consafe Logistics on Euroopan johtava varasto- ja logistiikkaratkaisujen ohjelmistotoimittaja. Dustin tarjoaa tällä hetkellä on-site-tukea Consafe Logisticsin koko liiketoiminnan laajuudelta.

20 syyskuuta 2019

Näin Nackan lukio saa laatua ja hallitsee kustannuksia

Nackan lukio arvostaa suuresti IT-laitteiden laatua ja kestävyyttä. Samalla koulu haluaa pitää kustannukset alhaisina. Tämän yhtälön toteuttaminen on haastavaa.

20 syyskuuta 2019

Etänä saat enemmän aikaan

Tutkijat ovat yksimielisiä: työntekijät ovat tuottavampia silloin, kun heidän ei tarvitse viettää koko päivää konttorilla. Tuottavuuden lisääntymistä selittää moni seikka.

11 syyskuuta 2019

CMP saattoi IT-ympäristönsä palveluistumisen satamaan

Vuonna 2001 perustettu CMP on kasvanut yhdeksi Skandinavian suurimmista satamaoperaattoreista. Sillä on toimintaa Juutinrauman molemmilla puolilla. Nyt heidän liiketoimintansa on palveluistettu lähes kokonaan.

9 syyskuuta 2019