Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

7 näyttöä, jotka erottuvat edukseen

Näistä löydät takuuvarmasti oman suosikkisi, etsitpä sitten parasta näyttöä kuvankäsittelyyn, terävintä resoluutiota tai isoa näyttöä toimistolle.

27 maaliskuuta 2020

Etätyöläisen viisi parasta kaveria

Tässä on lista asioita, jotka auttavat sinua välttämään vastaavia tilanteita ja työskentelemään kotona nopeammin ja ergonomisemmin.

26 maaliskuuta 2020

Modern Workplace auttaa hallitsemaan yrityksen laitteita

Modern Workplace on nimensä mukaisesti kattava ratkaisu nykyaikaiselle työpaikalle. Se huolehtii sekä laitteisiin liittyvästä tuottavuudesta että tietoturvasta.

20 maaliskuuta 2020

Xerox tahtoo auttaa asiakkaitaan tekemään kestäviä valintoja

Kun puhutaan tulostimista ja kestävyydestä fokus kohdistuu usein tulostimeen ja kulutusmateriaaleihin. Xeroxille kestävyysajattelu on myös käyttäjän kouluttamista ja tukemista käyttämään tulostinta kestävämmällä tavalla.

16 maaliskuuta 2020

Näin valitset parhaan näytön kuhunkin tarkoitukseen

Näyttö ratkaisee, miten mukavaa tietokoneen ääressä on työskennellä. Viime vuosina markkinoille on tullut paljon uutuuksia, jotka tekevät näyttöpäätetyöstä hauskempaa ja miellyttävämpää.

16 maaliskuuta 2020

Asiantuntijavinkki: Pidä tämä mielessä, kun työskentelet kotona

Olemme aiemmin kertoneet Forbes-talouslehden ilmoittamista luvuista, joiden mukaan yhdeksän kymmenestä etätyötä tekevästä kokee saavansa enemmän tehtyä etänä kuin toimistossa. Etänä häiriötekijöitä ei ole yhtä paljon ja työskentely on tehokkaampaa.

13 maaliskuuta 2020

Monimuotoisuus on maailmanlaajuinen menestystekijä

Monimuotoisuus ja osallistava työilmapiiri ovat muutakin kuin viihtyvyysasioita. Ne edistävät kannattavuutta, ja monimuotoisuuden ottaminen osaksi rekrytointistrategiaa tuo mukanaan suuria hyötyjä.

12 maaliskuuta 2020

Työt eivät ole loppumassa

Miltä tulevaisuuden työelämä näyttää? Tämän kysymyksen ajatushautomo Demos Helsingissä työskentelevä Johannes Koponen kuulee jatkuvasti.

12 maaliskuuta 2020