Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Uusiokäyttö säästää rahaa ja luonnonvaroja

Miksi romuttaisit täysin toimivat IT-laitteet? Uusiokäyttö on parempi vaihtoehto sekä ympäristölle että yrityksen taloudelle.

17 huhtikuuta 2019

Kyberrikollisuus käy kalliiksi

Kyberrikollisuuden määrä on kasvussa. Rikoksista koituu vuosittain suuria kustannuksia niin yksilöille, organisaatioille kuin yhteiskunnallekin. Tutkimusten mukaan pohjoismaiset yritykset eivät useinkaan ole varautuneet kyberhyökkäyksiin.

15 huhtikuuta 2019

Opas: Valitse sopiva tulostin

Tiedät, että tarvitset tulostimen – mutta minkä? Tällä oppaalla haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi tai organisaatiollesi sopivan tulostimen.

10 huhtikuuta 2019

Kolme asiantuntijaa – paljon fiksuja vinkkejä

Ruotsissa järjestetyillä Dustin Expo -messuilla oli aitio, jossa kuvasimme lyhyitä keskustelutuokioita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Seuraavissa kolmessa keskustelussa puhutaan kestävästä kehityksestä, turvallisuudesta ja tulevaisuuden digitaalisista kokousympäristöistä.

9 huhtikuuta 2019

Minecraftilla rakentuu kokonaisia maailmoja

Kun kokkolalaisen Piia Martikaisen tunneilla otetaan esiin videopeli Minecraft, työrauha leviää luokkaan kuin itsestään. Yhteinen oppimiskokemus syntyy, kun oppilaatkin pääsevät neuvomaan opettajaa.

1 huhtikuuta 2019

Käyttäjien tukeminen kestävässä kehityksessä

Puhuttaessa tulostimista ja kestävistä keskitytään helposti vain tulostimeen. Xeroxin osalta kyse on kuitenkin myös käyttäjien koulutuksesta ja tukemisesta kestävässä kehityksessä.

26 maaliskuuta 2019

Tulostamisesta digitaaliseen asiakirjojen hallintaan

Tulostamisen vähentyessä pitää tulostintoimittajien olla tarkasti kuulolla asiakkaiden tarpeista. Canonilla tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota täydellisiä ja kokonaisia järjestelmiä digitaaliseen asiakirjojen hallintaan, yksittäisten tulostimien myymisen sijaan.

26 maaliskuuta 2019

HP katsoo kokonaisuutta niin tietoturvassa kuin ympäristönsuojelussakin

HP:n tulostuspalveluiden asiakkaat pääsevät osaksi tehokasta kierrätysprosessia, jonka kaikista vaiheista vastaa HP.

26 maaliskuuta 2019