Asiakasreferenssi

Luova konserni löysi joustavan kasvualustan

Tukeakseen yrityksen muutosta kohti kasvuun tähtäävää konsernia tanskalainen Creativ Company valitsi Dell EMC VxRail -ratkaisun, joka tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja kestävyyttä.

Creativ Company, jonka kotipaikka sijaitse Holstebrossa Jyllannissa, perustettiin runsaat 20 vuotta sitten. Viime vuosina se on useiden suurten yritysostojen myötä muuttunut yrittäjähenkisestä toimijasta suuren mittakaavan konserniksi. Yrityksellä on toimistoja 13 maassa ja asiakkaita noin 40 maassa. Se myy materiaaleja luoviin aktiviteetteihin, kuten ompeluun, piirtämiseen, maalaukseen ja askarteluun, kouluille, laitoksille, yrityksille ja kuluttajille. Tällä hetkellä myynnistä suurin osa tapahtuu verkossa.

Creativ Companyn IT-päällikkö John Olsen selvittää, että muutos on antanut yrityksen IT-tuelle uuden suunnan. Yrittäjähenkisyydestä, jossa järjestelmät asennettiin nopeasti ja edullisesti, on nyt siirrytty IT-ympäristöjen määrittämiseen siten, että ne selviävät 100% kasvusta joka viides vuosi.

– IT-strateginen päämäärämme on joustavuuden, skaalautuvuuden ja kestävyyden lisääminen, hän toteaa.

Kun yrityksen vanhan palvelin-/tallennusratkaisun suorituskyky ei enää riittänyt ja oli aika korvata se, nämä kolme avainsanaa ohjasivat valintaa. Tallennusjärjestelmän toiminnan varmistamiseksi haluttiin vähentää myös latenssia. Vaihtoehtoina oli joko korvata vanha paikan päällä toimiva ratkaisu uudella tai valita sen sijaan jonkinlainen hosting-ratkaisu. John Olsen kiinnitti huomiota Dell EMC VxRail -alustaan keskusteluissa Dustinin ja DellTechnologiesin kanssa.

– Minulla on erittäin hyvä suhde Dustinin Key Account Manageriimme, joka esitteli sekä hosting-vaihtoehdon että DellTechnologiesin ratkaisun. Mielestäni Dustinilla on neuvonnassa objektiivinen asenne, mikä on erittäin hyvä juttu. Dustin ja DellTechnologies tuntevat toisensa hyvin ja tekevät todella hyvää yhteistyötä. Ne toimivat enemmän kumppaneina kuin myyjänä ja valmistajana, hän sanoo.

Uuden paikan päällä toimivan ratkaisun valintaan vaikuttivat vaatimukset latenssin ja internetyhteyden suhteen. Lisäksi kustannuksia saadaan pienennettyä, sillä yrityksellä on omaa teknisen kunnossapidon asiantuntemusta.

– DellTechnologies auttoi meitä analysoimaan olemassa olevia resurssejamme ja löytämään Dell EMC VxRail-ratkaisun, joka perustuu vakiokomponentteihin ja täyttää kaikki strategiset vaatimuksemme joustavuuden, skaalautuvuuden ja kestävyyden suhteen, John Olsen selittää.

Ratkaisu saapui nopeasti tammikuussa 2021 tehdyn tilauksen jälkeen. Creativ Company on saanut hyvää tukea DellTechnologiesilta sekä sen kumppaneilta asennuksen ja siirron aikana.

– DellTechnologies kantaa vastuun Dell EMC VxRailista aina VMware-tasolle asti, joten voimme luottaa heille eikä meidän tarvitse varata omaa asiantuntemusta tälle ratkaisun osalle. Olemme nyt varustautuneet tulevaisuuteen erittäin joustavalla ratkaisulla, jonka kapasiteettia on erittäin helppo lisätä, olipa kyse sitten tallennustilasta, suoritintehosta, muistista tai lisäpalvelimista. Lisäksi saavutamme redundanssin ja kyvyn palautua vakavasta häiriöstä jakamalla palvelimemme eri paikkoihin, John Olsen sanoo lopuksi.

John Olsen

Ne toimivat enemmän kumppaneina kuin myyjänä ja valmistajana.

Creativ Companyn IT-päällikkö John Olsen

Näin se tapahtui

Haaste

Creativ Companyn piti korvata vanha palvelin-/tallennusratkaisunsa, jonka suorituskyky ei enää riittänyt yrityksen tarpeisiin.

Ratkaisu

Dustin auttoi valitsemaan uuden hyperkonvergoidun paikan päällä -ratkaisun, joka perustuu Dell EMC VxRail -alustaan.

Vaikutus

Yritys saa IT-ympäristön halutulla joustavuudella, skaalautuvuudella ja kestävyydellä, alhaisella latenssilla ja hosting-ratkaisua alhaisemmilla kustannuksilla.

Teksti: Björn Rautio
Kuva: Nicolai Berthelsen