Infrastruktuuri

Näin helposti hankit verkon palveluna

Network-palvelu tarjoaa luotettavan ja turvallisen verkkoratkaisun kiinteään hintaan. Tästä on kyse:

Network-palvelu tarkoittaa ratkaisua, jossa toimittajalta hankitaan verkkopalvelu, joka on skaalattavissa yrityksen suorituskyky-, saavutettavuus- ja kasvutarpeiden mukaan. Toimittaja vastaa koko verkon valvonnasta ja hallinnasta.

Network-palvelussa maksetaan vain siitä kapasiteetista, jota käytetään, ja lisäksi säästetään hankintojen osalta aikaa ja investointien osalta rahaa. Toimittaja vastaa palvelun tarjoamisesta ja kehittämisestä, ja yrityksessä voidaan keskittyä ydinliiketoimintaan. Yrityksen tarpeiden muuttuessa kapasiteettia voidaan helposti nostaa tai laskea, ja uusia palveluja lisätä.

Näin hankit verkon palveluna

Dustin tarjoaa Network-palvelua hallinnoituna palveluna. Se tarkoittaa, että asiakas saa räätälöidyn, kokonaisvaltaisen ratkaisun. Palvelu kattaa sekä langattomat että langalliset verkot, ja Dustin sitoutuu toimittamaan verkkopalvelun sovittujen vaatimusten mukaisesti. Konfigurointi, ennakoiva etävalvonta, ylläpito, päivitys, tuki ja vianetsintä kuuluvat pakettiin. Turvallisuus on korkeinta mahdollista tasoa. Näin palvelu toimii:

– Aluksi tekninen asiantuntija tekee paikan päällä analyysin, jonka perusteella löydämme oikean laitteiston optimaalista ratkaisua varten. Rakennamme tarjouksemme tämän analyysin pohjalle. Tarjouksessa on määritelty tarvittavat laitteet ja kokoonpano. Hinta mukautetaan sopimuksen pituuden mukaan, ja hinta sisältää sen, että olemme kokonaisvastuussa muun muassa verkon toimittamisesta, seurannasta, ylläpidosta ja tuesta, Dustinin verkko- ja tietoturvapalvelujen tuotepäällikkö Torgrim Sunde kuvailee.

Koska hinta määräytyy laitteistoyksiköiden mukaan, ratkaisu on tarvittaessa skaalattavissa ylös- tai alaspäin helposti ja nopeasti. Kun ratkaisu tulee uusia, voidaan tehdä uuteen laitteistoon perustuva uusi sopimus. Näin yritys pääsee hyödyntämään teknologian nopeaa kehittymistä.

– Käytössä olevan tekniikan tulee olla kaasu eikä jarru, Sunde muistuttaa.

Haluatko lisätietoja palvelusta?

Lue lisää

Lue lisää:

Siksi yhä useampi valitsee verkko palveluna-ratkaisun
Nämä ovat yleisimmät verkko-ongelmat

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue