Opas: Etsitkö täydellistä näyttöä?

Voxicon tarjoaa näytöt kaikkiin tarpeisiin huolimatta siitä pidätkö pelaamisesta, etsitkö edullista toimistonäyttöä hyvällä värientoistolla vai korkeatasoista 4K-näyttöä esimerkiksi liikkuvan kuvan tuottamiseksi.

Niille kaikille yhteistä on se, että saat paljon vastinetta rahoillesi. Pöytätietokoneissa näyttö on välttämättömyys. Kysymys on lähinnä koosta. Pelaajille näytön virkistystaajuus on tärkeä. Kannettavan tietokoneen kanssa työskenteleville erillisestä lisänäytöstä voi olla hyötyä työpöydän äärellä työskenneltäessä. Ensinnäkin erillinen näyttö on yleensä kannettavan näyttöä suurempi. Samalla näyttö varmistaa, että käyttäjä ei joudu vastaanottamaan liikaa sinistä valoa. Tässä on näyttöjä, jotka saattavat vastata tarpeitasi.

Näyttöjä toimistoon

Toimistokäyttöön aiottua näyttöä ostettaessa on tärkeää varmistaa, että näyttöä voi nostaa, laskea, kääntää ja kallistaa. Se takaa parhaan mahdollisen ergonomian. Voxiconin toimistonäyttöjen vakiokoot ovat 24, 27 ja 31 tuumaa. Nykyään yhä useampi valitsee 27-tuumaisen eli aiempaa suuremman näytön.

Uusien näyttöjen IPS-paneelien värintoisto on erinomainen, joten kuvat näyttävät aiempaa kauniimmilta. Lyhyesti sanottuna nämä näytöt ovat kuin luotuja kahdeksantuntisiin työpäiviin. Antiblue-suodatin vähentää sinistä valoa ja tekee näytön edessä työskentelemisestä aiempaa miellyttävämpää.

Jos aiot käyttää työssäsi Exceliä tai muita vastaavia ohjelmia, suuremman näytön valitseminen voi olla hyvä idea. Voxiconin näytöt toistavat kuvat ja värit erittäin hyvin monesta eri katselukulmasta. 16:9-laajakuvaformaatin ansiosta työskentelytilaa on paljon.

79,90 € Ilman ALV
img
Voxicon O24FHD IPS
Korkearesoluutioinen IPS-näyttö ohuella muotoilulla ja fantastisen kirkkailla väreillä
 • Diagonaalikoko 23.8 "
 • Alkuperäinen tarkkuus 1920 x 1080
 • Kuvan kokosuhde 16:9
 • Liitännät HDMI, VGA (DB-15)
Yli 100 jäljellä
-25% 179 € Alkup. hinta 239,50 € Ilman ALV
img
Voxicon D27QO IPS Ergonomic
Korkearesoluutioinen ADS-IPS näyttö ohuella designilla ja fantastisella värivaihtelulla
 • Diagonaalikoko 27 "
 • Alkuperäinen tarkkuus 2560 x 1440
 • Kuvan kokosuhde 16:9
 • Näyttöpaneeli IPS
Yli 100 jäljellä
219,50 € Ilman ALV
img
Voxicon G32QHD IPS Ergonomic
Toimistonäyttö, jossa on korkearesoluutioinen IPS-paneeli. Litteä muotoilu ja fantastinen värien toisto
 • Diagonaalikoko 31.5 "
 • Alkuperäinen tarkkuus 2560 x 1440
 • Kuvan kokosuhde 16:9
 • Näyttöpaneeli IPS
Yli 100 jäljellä

Pelaajalle

Jos etsit pelaamiseen sopivaa näyttöä, tarjoaa korkean päivitysfrekvenssin (144 MHz) näyttö pelikokemuksen tarkalla kuvalla. Korkea virkistystaajuus saa kuvan soljumaan hienosti. Kaarevat näytöt on muotoiltu siten, että ne vastaavat ihmisen luonnollista näkökenttää. Voit katsella näyttöä melkein mistä kulmasta tahansa ja päästä lähemmäs pelitapahtumia. Ja kuten odottaa sopii, näytössä on kaikki tarvittavat liitännät. DVI, HDMI, displayport ja kuulokeliitäntä.

-16% 219 € Alkup. hinta 259,50 € Ilman ALV
img
Voxicon G32FHDC 31.5" 144 Hz
Kaareva näyttö ohuella muotoilulla ja fantastisella 144 Hz:n kuvanpäivityksellä
 • Diagonaalikoko 31.5 "
 • Alkuperäinen tarkkuus 1920 x 1080
 • Kuvan kokosuhde 16:9
 • Näyttöpaneeli VA
Yli 100 jäljellä

Huippunäyttö videotuotantoon ja kuvankäsittelyyn

Graafisessa suunnittelussa, kuvankäsittelyssä ja videotuotannossa on tärkeää, että näyttö on tarkka ja toistaa värit oikein. Sen vuoksi näytössä tulee olla IPS-paneeli ja sen tulee voida toistaa vähintään 97 prosenttia Adobe RGB (aRGB) -väriavaruudesta. Kannattaa tutustua myös yli 24-tuumaisiin näyttöihin, joiden tarkkuus on vähintään 2560 x 1440 pikseliä.

Näytössä on tietenkin kaikki tarvittavat liitännät.

319,50 € Ilman ALV
img
Voxicon G32UHD Proffesional
Nostettava ja laskettava 4K-näyttö ohuella muotoilulla
 • Diagonaalikoko 31.5 "
 • Alkuperäinen tarkkuus 3840 x 2160
 • Kuvan kokosuhde 16:9
 • Näyttöpaneeli VA
Yli 100 jäljellä

Lisävarusteet

Me olemme tehneet asioista helppoja. Valikoimassamme on lisävarusteita kaikille Voxicon-näytöille.

 • Työpöytäpidike tietokonenäytöille
 • Johdot
 • Antiblue-suodatin
 • Yksityisyyssuodatin

Työpöytäpidike tietokonenäytöille

Prokord Deskmount on kaasujousinen työpöytäpidike jopa 9 kg näytöille. Sen avulla näytön asentoa voidaan säätää omaan asentoon sopivaksi. Näyttöpidike on helppo ja nopea kiinnittää työpöydän reunaan. Voit nostaa, laskea tai kallistaa näyttöä vain yhdellä kädellä ja sovittaa näytön asennon omiin työtehtäviisi. Se on helppokäyttöinen ja ergonominen. Pidike on VESA-yhteensopiva 100x100 mm ja 75x75 mm mitoilla. Johtojen piilottamiseksi ja sekasotkun välttämiseksi pidikkeessä on sisäänrakennettu kaapeliura sekä ääni-, mikrofoni- ja USB-liitäntä.

Prokord O4 VESA Gas Lift Arm 10"-32" Dual Fixed Premium on 3-nivelinen kaasujousellinen näyttöteline. Ergonominen työpöytäpidike sopii 17–32 tuuman näytöille, jotka painavat korkeintaan 8 kg. Pidike auttaa pitämään johdot järjestyksessä ja sen voi asentaa kahdella eri tavalla. Näytön asentoa voi säätää helposti kahvasta. Näyttöteline on VESA-yhteensopiva 100x100 mm ja 75x75 mm mitoilla.

Johdot

Prokord DisplayPort-johdon (20-nastainen DisplayPort-uros, 1 m) ansiosta voit katsella videoita rajoituksitta. Voit myös olla varma siitä, että saat laadukkaan ja testatun tuotteen, joka takaa korkean kuvanlaadun. Johtoa on saatavana monissa eri pituuksissa ja monilla eri liitännöillä: HDMI, VGA, DisplayPort ja DVI. Ja siinä on elinikäinen takuu.

Prokord HDMI 1.4-johdon (19-nastainen HDMI type A -uros) ansiosta voit katsella videoita rajoituksitta. Laadukas ja testattu johto takaa korkean kuvanlaadun. Johtoa on saatavana monissa eri pituuksissa ja monilla eri liitännöillä: HDMI, VGA, DisplayPort ja DVI. Ja koko käyttöiän kestävästä takuusta ei ainakaan ole haittaa.

20-nastaisen DisplayPort-johdon (20-nastainen DisplayPort-uros, 19-nastainen HDMI type A -uros, 1 m) ansiosta DisplayPort-laitteen voi yhdistää helposti näyttöön. Voit katsella videoita rajoituksitta. Laadukas ja testattu johto takaa korkean kuvanlaadun. Se sopii ennen kaikkea Voxiconin 24-tuumaiseen malliin, jossa on ainoastaan HDMI-liitäntä. Muiden Prokort-johtojen tavoin sillä on elinikäinen takuu.

Antiblue-suodatin ja yksityisyyssuodatin

24 tuumaa

Cirafon Antiblue Filter (24 tuumaa) suojaa silmiäsi haitalliselta siniseltä valolta. Antiblue-suodatin on helppo asentaa. Se vähentää sinisen valon määrää jopa 30 %, mikä vähentää silmien väsymisen ja kuivumisen riskiä. Lisäksi se suojaa näyttöä naarmuilta ja sormenjäljiltä.

Cirafon Privacy Filter (24 tuumaa) on nimensä mukaisesti yksityisyyssuodatin. Sen avulla ainoastaan suoraan näytön edessä olevat voivat nähdä, mitä näytöllä on. Suojaa yksityiset tietosi ja vähennä heijastuksia tarkkuudesta tinkimättä. Suodatin suojaa näyttöä myös naarmuilta ja sormenjäljiltä.

27 tuumaa

Cirafon Antiblue Filter (27 tuumaa) suojaa silmiäsi haitalliselta siniseltä valolta. Antiblue-suodatin on helppo asentaa. Se vähentää sinisen valon määrää jopa 30 %, mikä vähentää silmien ylikuormittumisen riskiä. Lisäksi se suojaa näyttöä naarmuilta ja sormenjäljiltä.

Cirafon Privacy Filter (27 tuumaa) on nimensä mukaisesti yksityisyyssuodatin. Sen avulla ainoastaan suoraan näytön edessä olevat voivat nähdä näytön sisällön. Suojaa yksityiset tietosi ja vähennä heijastuksia tarkkuudesta tinkimättä. Suodatin suojaa näyttöä myös naarmuilta ja sormenjäljiltä.

32 tuumaa

Cirafon Privacy Filter (32 tuumaa) on nimensä mukaisesti yksityisyyssuodatin. Sen avulla ainoastaan suoraan näytön edessä olevat voivat nähdä näytön sisällön. Suojaa yksityiset tietosi ja vähennä heijastuksia tarkkuudesta tinkimättä. Suodatin suojaa näyttöä myös naarmuilta ja sormenjäljiltä.

31 toukokuuta 2019

Asiantuntijan vinkit onnistuneeseen esitykseen

Unohda kalvosulkeiset ja vangitse kuulijoiden huomio. Esiintymistaidon ja kommunikaation koulutusvastaava Jesper Ahlström valmennusyritys Framfotista kertoo, miten kommunikoit parhaiten ja välität ideasi innostavasti.

31 heinäkuuta 2019

Opas: Näin valitset sopivan työaseman

Työasema on paljon muutakin kuin vain PC. Se on huomattavasti tavallista PC-tietokonetta suorituskykyisempi ja luotettavampi, ja se on mukautettu juuri niihin sovelluksiin, joita sillä on määrä käyttää.

17 heinäkuuta 2019

Palveluistumisen monta etua

Sinulle yrittäjänä palveluistuminen tarjoaa mahdollisuuden vapauttaa resursseja, jotka voit sitten käyttää ydinliiketoimintaan. Samalla voit hallita kustannuksia paljon aiempaa paremmin ja nauttia täysin uudenlaisesta joustavuudesta.

9 heinäkuuta 2019

Ääni ja kuva ovat verkon kanssa samassa veneessä

Audiovisuaaliset laitteet niistä on tullut osa yritysten tietotekniikkaa. Dustinin asiantuntijat kertovat, mitä audiovisuaalisuudelle on vuosien saatossa tapahtunut – ja mitä on todennäköisesti tapahtumassa seuraavaksi.

2 heinäkuuta 2019

Infonäytöt tuovat markkinointiin vau-efektejä

Infonäyttö taipuu – myös kirjaimellisesti – monenlaisiin markkinointi-innovaatioihin. LG haluaa pysyä teknologian aallonharjalla yllättääkseen asiakkaat aina ensimmäisenä.

24 kesäkuuta 2019

Varavirta voi pelastaa pahasta paikasta

Sähkökatko voi paitsi keskeyttää työt myös viedä mennessään tärkeää dataa. Energianhallintayhtiö Eaton tarjoaa varavirtaratkaisuja, jotka pitävät laitteet käynnissä tiukassakin tilanteessa.

24 kesäkuuta 2019