Fokus

Neuvotteluhuone.

Opi lisäämään tehokkuutta ja luovuutta modernien neuvottelutiloihin suunnattujen esitystekniikkalaiteiden avulla. 

 
Fokus: Neuvotteluhuone.

Entistä joustavammat neuvotteluhuoneet

Videoneuvottelut tuntuvat nykypäivänä itsestäänselvyydeltä. Kokouksiin voi osallistua jopa tien päältä, jolloin neuvotteluhuoneen rajasta tulee aina häilyvämpi ja häilyvämpi. Ja fyysinen kokoukseen osallistuminen ei ole enää välttämätöntä.

Jotta työntekijät käyttäisivät videoneuvotteluratkaisuja työpaikoilla, tulee niiden olla niin helppokäytöisiä kuin mahdollista. 

– Kynnyksen tulee olla matala, jotta järjestelmää todella käytettäisiin ja jotta työntekijät voisivat keskittyä olennaiseen: tehokkaisiin kokouksiin, toteaa Henrik Staff, Logitechin UC asiantuntija.

Logitech on kehittänyt helppokäyttöisiä neuvottelukameroita, joihin voit liittää tietokoneesi ja pääset helposti ja vaivattomasti alkuun

Kaksi suosittua ja helppokäyttöistä neuvottelukameraa ovat pienempiin neuvotteluhuoneisiin soveltuva Logitech BCC950 ja noin 12 hengen tiloihin sopiva Logitech CC3000. Nämä kaksi niin sanottua  all-in-one-ratkaisua yhdessä yhdistävät sekä video- että kaiutinpuhelut.

Tekniikan muuttuessa yhä helppokäyttöisemmäksi varustavat useammat yritykset ja organisaatiot  Henrik Staffin mukaan todennäköisesti suurimman osan kokoushuoneistaan videoneuvottelujärjestelmillä.  

–Nykyään vain noin kymmenessä prosentissa kokoushuoneista on jonkinlainen videoneuvottelujärjestelmä. Samalla koetaan pulaa neuvotteluhuoneista ja yritykset tahtoisivat myös saada laskettua matkakustannuksia. Modernin laitteiston avulla voidaan Lynciä alkaa käyttää aivan uudella tavalla. 

Toinen trendi, jonka hän on huomannut on, että monet tyytyvät mielellään ratkaisuihin, jotka ovat niin sanotusti ”good enough” eli riittävän hyviä ja välttävät kallita ratkaisuja. 

– Monet yritykset ja organisaatiot varustavat mieluummin useita huoneita riittävän hyvillä järjestelmillä kuin sijoittavat suuriin kalliisiin ratkaisuihin. 

Kaikki tuotteet