Fokus

Luovuutta ilman rajoituksia.

Voit aloittaa ideasi suunnittelun metrossa, tallentaa sen puhelimeesi, jakaa kollegan kanssa ja avata Photoshopissa tai toivomassasi Creative Cloud ohjelmassa konttoriin saavuttuasi. Aikaväli idean ja toteutuksen välillä lyhenee uuden pilviominaisuuden lanseerauksen myötä.

Ota yhteyttä

Uusien mobiilisovellusten ja automaattisen pilvisynkronoinnin ansiosta luovuutemme ei enää ole sidottu työpaikalle. Ominaisuudet jotka yhdistävät perinteiset ja digitaaliset tekniikat tekevät luovasta työstä helpompaa kuin koskaan. Mikael Sandberg on Adoben Digital Media Business manager. Hän kertoo, että uusinta uutta pilviratkaisuissa on automaattinen synkronointi, eli kaikki työsi päivittyvät reaaliajassa kaikilla laitteillasi.

– Näetkö värin tai kuvion, josta pidät työmatkallasi? Ota siitä kuva. Adobe Capture sovellus analysoi kuvan yksityiskohtaisesti ja kun saavut konttoriin voit avata Photoshopin ja käyttää kyseistä väriä tai kuviota projektissasi. Voit myös tehdä hiililuonnoksen paperille, valokuvata sen ja värittää sen digitalisella siveltimellä tietokoneella tai tabletilla. Kaikki omalle tilille kirjautuneena tekemäsi luomukset sekä kaikki asetuksesi tallentuvat pilveen huolimatta siitä avaatko Creative Cloudin omalla vai kollegasi tietokoneella kunhan kirjaudut ohjelmaan omilla käyttäjätunnuksillasi, kertoo Mikael Sandberg.

Vertaile kotisivuja ja tilastoja helposti

Pilvi tarjoaa lisäksi mahdollisuuden testata ideoita ilman, että se vie liikaa aikaa, työtä ja suorituskykyä. Adoben luovaan tuotesalkkuun sisältyvällä Marketing Cloudilla voit vertailla verkkosivuja ja katsella tilastoja asiakkaiden käyttäytymisestä sivuilla. Toinen uutuus sinulle, joka tahdot mahdollisuuden luoda prototyyppejä verkkosivuille ja mobiililaitteisiin, on Adobe Experience Design CC.

  Voit käytännössä katsoen ottaa luonnoksen Photoshopista ja liittää sen ohjelmaan ja tämä luo työllesi koodin. Näin luot nopeasti erilaisia versioita verkkosivuista ja sovelluksista, joiden käyttäjäystävällisyyttä voit sitten testata ennen lopullista lanseerausta, sanoo Mikael Sandberg.

Helppo 3D-animaatioiden luominen

Olemme hiljattain lanseeranneet tuotteen, joka on nimeltään Adobe Fuse CC voidaksemme luoda omia 3D-hahmoja Premiere Pro tai Photoshop projekteihisi. Lyhyesti sanottuna sinun tarvitsee vain luoda tikku-ukko malli hahmoon, jonka tahdot liikkuvan tietyn näköisenä ja värisenä, lähettää se pilveen ja saat takaisin 3D-videon, jossa hahmosi liikkuu todentuntuisesti. Tulevaisuudessa tulemme näkemään yhä useammat kehitykselliset toiminnot kaikkien saatavilla ilman pitkiä koulutuksia.

Myös suorituskykyä vaativat tehtävät kuten 3D-objektien animointi voidaan siirtää pilveen, mikä tekee kehittyneistä ja hinnakkaista toiminnoista mahdollisia myös yrityksille, joilla on pienempi budjetti. 3D-mallinnusta tai computer generated grafiikkaa hyödyntäviä tuotoksia on nykyään nähtävissä kaikkialla tv-ohjelmista lentokoneiden opastusvideoihin asti.

Mikael Sandberg
Digital Media Business Manager, Adobe

Tutustu koko Adobe valikoimaan täällä »