Fokus

Hyödynnä Office 365 ohjelmiston kätketty potentiaali.

Oletko kuullut puhuttavan Sway, Delve tai Office 365 Groups sovelluksista? Office 365 ohjelmistossa on paljon sisäänrakennettuja tuottavuusominaisuuksia. Pyysimme Aaren Ekelundia, Tanskan Office 365 jaostopäällikköä valitsemaan vuoden 2016 jalokivet.

Ota yhteyttä

Useimmat yrittäjät tietävät, että Office 365 tarjoaa helpon tavan pitää kaikki tehokkaaseen työskentelyyn tarvittava helposti käsillä pilvessä. Mutta yhtä tuttua ei välttämättä ole, että Office 356-paketissa on fiksuja tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia sisäänrakennettuna.

Office 365 Groups on yksi huomion arvoinen ohjelma. Ohjelma perustuu Outlookiin ja voit luoda uuden työryhmän ja sisällyttää siihen kaiken tarvitsemasi vain parissa sekunnissa. Aaren Ekelund selittää:

  Groups on luotu tukemaan yhteistyön tekemistä helposti ja intuitiivisesti. Ohjelma yhdistää Office-paketin eri elementtejä automattisesti, kun luot ryhmän, esimerkiksi uniikin projekti-postilaatikon ja kalenterin, johon voitte sopia tapaamisia sekä OneDriven liiketoiminnalle ja OneNoten tiedoston jaolle. Office 365 Groups löytyy myös sovelluksena, joka auttaa ryhmän jäseniä lähettämään sähköpostia tai kommunikoimaan Skypen välityksellä toistensa kanssa. Projektin luojana voit helposti jakaa ja valvoa eri työvaiheita, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tämä on helppo tapa pitää eri kampanjat tai projektit yhdessä paikassa.

Sway Story-telling

Luotko pdf-tiedostoja, katalogeja tai kotisivuja esitelläksesi yritystäsi tai tuotettanne? Siinä tapauksessa digitaalinen storytelling-työkalu Sway on sinulle huomion arvoinen. Sway on lyhyesti sanottuna uusi tapa luoda tuotekatalogi, kotisivu tai esitys yritykselle. Luot esitelmäsi suoraan ohjelmassa ja jaat sen linkin kautta.

– Ohjelman etu on sen helppokäyttöisyyden lisäksi, että se toimii niin PC:n kuin Macinkin kanssa ja että voit päivittää yrityksesi esitelmiä tarpeen tullen ajankohtaisilla hinnoilla, päivämäärillä jne. Ohjelman voi tehdä interaktiiviseksi. Se mahdollistaa monta eri mahdollisuutta viestiä asiakkaillesi mitä yrityksesi tekee ja mitä se tarjoaa, kertoo Aaren Ekelund.

Delve tekoäly

Delve on toinen esimerkki Office 365:n seuraavasta tasosta. Ohjelma käyttää tekoälyä helpottaakseen arkeasi ohjelmiston muodossa, joka auttaa löytämään oikeaa informaatiota, kun tarvitset sitä muistamalla jättämäsi digitaaliset jalanjäljet. Tietojasi omalla Delve-sivullasi ei ole organisoitu aika- tai aakkosjärjestyksessä. Ohjelma järjestelee tiedostot, sen mukaan mikä on sinulle relevanttia juuri nyt.

– Monia meistä pommitetaan informaatiolla ja mitä enemmän informaatiota vastaanotamme sitä tärkeämpää on voida nopeasti löytää sen keskeltä kaikkein tähdellisin sisältö, toteaa Aaren Ekelund.

Aaren Ekelund
Jaostopäällikkö, Office 365

Tutustu koko Microsoft valikoimaan täällä »