AppleCare for Enterprise

Huolto paikan päällä sekä tuki jokaiselle Macille, iPhonelle ja iPadille

AppleCare for Enterprisen Apple-asiantuntijat huolehtivat tiimisi kanssa, että kaikki yrityksesi Apple- laitteet ja IT-asiat toimivat sujuvasti. Saat ympärivuorokautisen teknisen tuen, huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä ja vahinkotapausten turvan. AppleCare for Enterprise huolehtii yrityksestäsi.

Hanki AppleCare for Enterprise Dustin-myyjältäsi Apple-laitteidesi ja IT-tiimisi tueksi.

AppleCare Professional palvelut

Dustinin kautta yritys tai organisaatio voi hankkia AppleCare Professional palveluita ja tuotteita. Suosituimmat AppleCare Professional palvelut ovat AppleCare for Enterprise ja OS Support.

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise on palvelu, jonka avulla yritys saa Apple laitteille huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä. Lisäksi AppleCare for Enterprise tarjoaa tuen IT osastolle, sekä työntekijöille ja heidän perheilleen.

Palvelu sisältää myös erikseen vaihtolaitevarannon, missä jopa 4% prosenttia Mac-tietokoneista ja 10% prosenttia iPad- tai iPhone laitteista voidaan korjata tai vaihtaa mistä tahansa syytä ilman lisämaksua. Esimerkkinä laitteen fyysinen rikkoontuminen on oiva syy vaihtaa laite uuteen.

AppleCare for Enterprise sisältää AppleCare Help Desk Supportin, joka tarjoaa tukea IT-osastolle koskien Apple tuotteita ja käyttöjärjestelmiä.

Työntekijät ja heidän perheensä voivat ottaa yhteyttä Apple tukipalveluun 24/7 ja näin IT:n sisäinen kuormitus vähenee. Työntekijöiden tuki on saatavilla suomeksi virka-aikana ja englanniksi muina aikoina.

Laitteistohuolto tapahtuu paikan päällä ja se voidaan hankkia kahdeksi tai jopa neljäksi vuodeksi kerrallaan. Palvelu on globaali. Paikan päällä tapahtuvan huollon saatavuuden voi tarkistaa täältä:

Lue lisää

AppleCare for Enterprise tarjoaa turvaa myös vahinkotapausten varalle. Jos laite rikkoontuu mistä tahansa syystä, se voidaan korjauttaa tai vaihtaa uuteen laitteeseen yrityksen pyynnöstä. Tämä koskee jopa 4% prosenttia sopimuksen piirissä olevista Mac-tietokoneista tai jopa 10% prosenttia iPad / iPhone laitekannasta.

Hintaesimerkkejä

SAJG2ZM/A AppleCare for Enterprise for MacBook Air 13-inch 36 Months Tier 1 95,97 alv 0%

SA6W2ZM/A AppleCare for Enterprise for iPhone SE 24 Months Tier 1 47,58 alv 0%

SA9Q2ZM/A AppleCare for Enterprise for iPad 10.2-inch 24 Months Tier 1 39,52 alv 0%

AppleCare for Enterprise tuotteet voit tilata suoraan meiltä Dustinilta. AppleCare for Enterprise sopimuksen piiriin voidaan kytkeä minimissään 50 laitetta. Tämä 50 laitetta voi koostua eri laitteista, kuten Mac-tietokoneista, iPhone- ja iPad-laitteista. 50 laitetta ei tarvitse olla heti sopimuksen piirissä, vaan riittää että laitteet liitetään sopimuksen piiriin seuraavan vuoden aikana. Sopimuksen piiriin voidaan myös liittää jo organisaatiossa olevia, alle vuoden ikäisiä laitteita.

Palvelu on saatavilla joko kahdeksi tai jopa neljäksi vuodeksi per laite. Lisäksi hinnoittelussa huomioidaan sopimuksen piirissä olevien laitteiden määrä.

Tier 1 50 > laitetta, Tier 2 1000 > laitetta ja Tier 3 5000 > laitetta

Täällä voit tutustua AppleCare for Enterprise tuotteeseen tarkemmin:

Lue lisää

AppleCare OS Support

Yrityksen tai organisaation on myös mahdollista vaihtoehtoisesti tilata pelkkiä Apple OS tukipalveluita, ilman laitteistoturvaa. OS Support pavelu tarjoaa tukea IT osastolle integraatioita, siirtymisiä ja palvelimia koskevissa asioissa. OS Support tukivaihtoehtoja on kolmea eri tasoa (Select, Preferred ja Alliance).

Lue lisää

AppleCare Help Desk Support

Jos IT osasto tarvitsee vain laitetason tukea 12h päivässä, niin AppleCare Help Desk support voi olla riittävä palvelu yrityjsellesi tai organisaatiollesi.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 030-623 85 01.