Vastuullista säästöä
Haluamme tarjota oppilaitoksille uusimmat iPadit huomioiden laitteen koko elinkaaren – osto, käyttö ja kierrätys.

woman using laptop in nature

Joustavat työkalut, jotka venyttävät mielikuvitusta

Apple, Dustin ja 3stepIT ovat sitoutuneet rakentamaan yhdessä hiilineutraalia tulevaisuutta. Haluamme tarjota oppilaitoksille uusimmat iPadit huomioiden laitteen koko elinkaaren – osto, käyttö ja kierrätys. Yhteistyömme mahdollistaa huolettomalla käyttökokemuksella ja toimintavarmuudella edulliset iPadit oppilaitoksille ja opiskelijoille tukemaan opintoja.

mobile phone

Vastuullista säästöä

Opiskelijat pitävät oppimisesta iPadilla, koska se on kannettava, kyvykäs ja helppokäyttöinen. Uusi A13 Bionic -siru, tuki ApplePencilille ja Smart Keyboardille sekä AppStoren upeat apit tekevät oppimisesta iPadilla uskomattoman hauskaa.

iPadit Dustinilta 3stepIT-rahoituksella edulliseen kk-hintaan.

iPad 9th gen. 10.2-inch Wi-Fi 64GB

Pyydä tarjous
laptop

Toimintavarmuutta ja huoletonta käyttökokemusta

Applen laaja tuki- ja huoltopalvelu, AppleCare for Enterprise*, on saatavilla iPadille edulliseen kk-hintaan. Lisäpalvelu laajentaa iPadin laitetakuun 24 – 48kk. AppleCare for Enterprise sisältää tukipalvelun, jonne oppilaat, opettajat ja huoltajat voivat ottaa yhteyttä puhelimitse 24/7. Tuki on saatavilla virka-aikana suomeksi ja muina aikoina englanniksi.

Lue lisää
* AppleCare for Enterprise sopimuksen piiriin voidaan kytkeä minimissään 200 laitetta. Tämä 200 laitetta voi koostua eri laitteista, kuten Mac-tietokoneista, iPhone- ja iPad-laitteista. 200 laitetta ei tarvitse olla heti sopimuksen piirissä, vaan riittää että laitteet liitetään sopimuksen piiriin seuraavan vuoden aikana. Sopimuksen piiriin voidaan myös liittää jo organisaatiossa olevia, alle vuoden ikäisiä laitteita.

Uusi elämä vanhoille iPadeille

Uusien tehokkaiden iPadien suorituskyky mahdollistaa teknologioiden ja sovellusten täysimääräisen hyödyntämisen opetuksessa. Nyt onkin hyvä mahdollisuus iPad -laitekannan uudistamiseen, koska 3stepIT ostaa entiset iPadinne pois erinomaisella hyvityshinnalla ja kierrättää ne tietoturvallisesti. iPadin hiilijalanjälki on erittäin pieni, vain 75kg*. Applen tuotteiden korkea jälkihyvitysarvo yllättää, ja se kannattaa nyt hyödyntää.

Pyydä tarjous
Ympäristön näkökulmasta kestävä ratkaisu

Ympäristön näkökulmasta kestävä ratkaisu

Vuodesta 2018 alkaen kaikki Applen kaupat, toimistot ja datakeskukset ovat toimineet täysin uusiutuvalla energialla ja tällä hetkellä kaikki operatiivinen toiminta on hiilineutraalia. Applen seuraava tavoite on valmistaa myös tuotteet hiilineutraaleiksi. Apple on sitoutunut olemaan täysin hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Takaisinosto, laitteen elinkaari ja käytöstäpoisto

Vastuullista teknologian elinkaaren hallintaa

3stepIT:n kiertotalousratkaisu muuttaa tavan hankkia, hallita ja uusia IT-laitteita. Julkisissa hankinnoissa on hyvä muistaa hankintakokonaisuuden ekologisuus. iPadin hankinta Dustinilta, 3StepIT:n -rahoituksella, on ekologisesti ja taloudellisesti yksinkertainen, turvallinen ja vastuullinen ratkaisu. Peräti 98 prosenttia 3stepIT:lle palautuvista vuokralaitteista saa uuden elämän. 3stepIT on sitoutunut edistämään hiilineutraalia tulevaisuutta.

Dustin mahdollistaa kiertotalouden

Dustin mahdollistaa kiertotalouden

Uskomme kiertotalouteen ja pyrimme omilla toimillamme mahdollistamaan kestävän IT-teollisuuden. Kun valitsemme tarjontaamme, käytämme resursseja viisaasti, ohjaamme kestävämpään valintaan, ja kun otamme takaisin, käytämme uudelleen ja kierrätämme.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 030-623 85 01.