ASUS

ASUS on ollut jo yli 30 vuoden ajan yksi tekniikan alan edelläkävijöistä, mutta monien muiden johtavien yritysten tavoin sen alkutaipaleet olivat vaatimattomat. Neljä insinööriä teki yhteistyötä kehittääkseen uuden emolevyn, ja työn aikana kehitetty prototyyppi oli parempi kuin Intelin kehittämä. Siitä lähtien ASUSia on pidetty emolevyjen "kultaisena standardina". Yritys valmistaa nykyään kaikkea yritysratkaisuista ja pelitarvikkeista innovatiivisiin kaksinäyttöisiin kannettaviin ja ylistettyihin puhelimiin. 

ExpertBook

ASUS ExpertBook -kannettavat on räätälöity yrityskäyttöön. Ne ovat fiksu valinta kunnianhimoisille startup-yrityksille, paikkansa vakiinnuttaneille koulutusorganisaatioille ja kaikenkokoisille kasvaville yrityksille. ASUS huolehtii käyttäjiensä turvallisuudesta, ja ExpertBook sisältääkin yksityisyys- ja tietoturvaratkaisuja, kuten TPM 2.0:n ja web-kamerasuojan. ExpertBook tarjoaa erinomaista suorituskykyä, armeijatason kestävyyttä sekä kattavia räätälöintimahdollisuuksia.

Alla bärbara datorer

ZenBook

ASUSin yrityksille tarkoitetut Zenbookit tunnetaan korkeasta laadusta, hienostuneesta muotoilusta, innovatiivisesta tekniikasta ja viimeisimmistä komponenteista. Zenbook on ohut, kevyt ja turvallinen. Siinä on TPM-siru ja Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä. ZenBook on täydellinen työkannettava, sillä se tarjoaa huippuluokan suorituskykyä kätevän kokoisissa kuorissa. 

ProArt Studiobook

Suorituskykyiset ProArt Studiobookimme ovat markkinoiden johtavia työasemia. Niissä on kriittisiin töihin sopivat tehdaskalibroidut näytöt, raskaaseen graafiseen työhön soveltuvat komponentit ja moderni, huomaamaton muotoilu. Studiobook voi monissa tapauksissa korvata perinteisen pöytätietokoneen. Se antaa sinun tehdä töitä niin kuin haluat – missä tahansa.

ExpertCenter

ASUS ExpertCenter on suorituskykyinen ja täyttää armeijaluokan kestävyysstandardin vaatimukset (MIL-STD-810G). Kotelo on suunniteltu helposti päivitettäväksi ja korjattavaksi. Kaikki komponentit on valittu huolella ja asennettu ASUS:n erinomaiseen emolevyyn, joka takaa luotettavan suorituskyvyn vuosiksi eteenpäin.

Lisävarusteet

Saatavana on monia yhteensopivia lisävarusteita, joiden avulla voit parantaa ASUS-työkannettavan toiminnallisuutta. Tarjolla on muun muassa telakointimahdollisuuksia ja muita työtä tehostavia varusteita.

Takuu ja huolto

ASUS Premium Care on lisävakuutus, joka tuo käyttäjille lisäturvaa, kun he päättävät siirtyä käyttämään ASUS-tuotteita. ASUS Premium Care kattaa alkuperäiset ASUS-laitteet, ja vakuutusta voi mukauttaa omiin tarpeisiin sopivaksi.  ASUS Premium Care lyhentää seisokkiaikoja, lisää yrityksen tehokkuutta ja tarjoaa räätälöidyn ratkaisun, joka täyttää organisaation palvelutarpeet.