ASUS ExpertBook

ASUS ExpertBookit on suunniteltu kaikenkokoisille yrityksille, aina yksityisyrittäjistä suuriin organisaatioihin. Nämä kannettavat ovat erittäin suorituskykyisiä, kestäviä ja helppohoitoisia. Niissä on myös älykkäitä toimintoja, kuten äänentallennusta digitaalisissa kokouksissa parantava tekoälypohjainen kohinanvaimennus, TPM-siru, web-kamerasuoja ja useita erilaisia liitäntöjä.

MIL-STD-810G-kestävyys

Työkäyttöön tarkoitettujen kannettavien tietokoneiden on kestettävä enemmän ja pidempään kuin kuluttajille suunnatut kannettavat. ASUS suunnittelee kaikki yrityskannettavat kestäviksi. Kaikki tuotteet on testattu MIL-STD-810H-standardin mukaisesti. Näin voit olla varma, että ASUS-kannettava on hyvä pitkän tähtäimen investointi.

Älykkäät yritystoiminnot

ASUS-yritysratkaisun avulla organisaatio saa käyttöönsä useita älykkäitä toimintoja, joiden avulla kannettavista tietokoneista voi huolehtia parhaalla mahdollisella tavalla. ASUS Control Center tarjoaa yritykselle kattavasti työkaluja tietokoneiden keskitettyyn hallintaan. ASUS Business Manager antaa mahdollisuuden hallita yksittäisiä laitteita. ASUS UEFI BIOS tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän perustason valvontaan, ja MyASUSin asiakaspalvelu ja tilapäivitykset ovat aina käden ulottuvilla.

Yritystason tietoturva

Digitaalisia uhkia on enemmän kuin koskaan. ASUS ExpertBookit on suunniteltu turvallisiksi ja helpoiksi ylläpitää. IT-osastot voivat muun muassa huolehtia ylläpitotoimista etänä ja suojata luottamuksellisia tietoja. ASUS ExpertBookit on esimerkiksi varustettu TPM-sirulla 2.0, biometrisellä tunnistuksella, tekoälypohjaisella tietoturvalla ja Intel vPro -alustalla.

Expert Care

Suhteemme sinuun asiakkaana alkaa, kun ostat ASUS-tuotteen. Tarjoamme tukea ja kattavan palveluratkaisun sekä yksittäisille tietokoneille että kokonaisille tietokonepaketeille. Siten voimme varmistaa, että mahdollisissa ongelmatilanteissa tietokoneet toimivat taas nopeasti uudelleen. Tarjoamme vakiona jopa kolmen vuoden maailmanlaajuista takuuta. ASUS Premium Care tarjoaa myös paikan päällä tarjottavaa huoltoa. Voit myös valita yhden tai kahden vuoden lisätakuun, jolloin takuuaika on jopa viisi vuotta.