Rollermouse Red Plus Wireless Travel Kit

Liikkuva työpiste

Toimistotyössä olemme yleensä tottuneet tiettyyn työympäristön ja ergonomian tasoon. Kaikki eivät kuitenkaan ylläpidä tätä tasoa työskennellessään kotoa tai eri työpisteiltä käsin, vaikka etätyöskentely on alati yleistyvä ilmiö. Useimmat eivät edes tiedä, että liikkuviin työpisteisiin pätevät samat ergonomiasäännöt kuin toimistoonkin – ainakin siinä tapauksessa, että etätöitä tehdään vähintään yhtenä päivänä viikossa. Onkin todella tärkeää, että kannettava tietokone ei ole ainoa työväline etätyöskentelyssä.

Osta nyt

Mitä Travel Kit sisältää

  • Contour Universal Sleeve -kotelossa työvälineet kulkevat helposti mukana.
  • Contour Laptop Stand auttaa nostamaan tietokoneen sopivalle korkeudelle. Näin niskaa ei ole tarpeen taivuttaa turhaan.
  • RollerMouse Red plus Wireless on ergonominen tietokonehiiri, joka tarjoaa vaihtelua ja tehostaa työskentelyäsi.
  • Balance Keyboard on ergonominen ja kompakti näppäimistö, jonka kaltevuuskulma voidaan säätää negatiiviseksi.

Ergonomista ja liikuteltavaa – samalla kertaa

Monet vaihtelevat usein työpistettä, mutta pitävät ergonomisten välineiden kuljettamista kodin ja työpisteen välillä vaivalloisena – kenties sinäkin? Lue siis eteenpäin. Liikkuvan ja ergonomisen työpisteen varmistamisen ei nimittäin tarvitse olla raskasta tai hankalaa.

Optimaalinen työpiste

RollerMouse-matkapakkaus on suunniteltu sinulle, joka haluat käyttää juuri oikeita työvälineitä päivän työskentelypaikasta riippumatta. Tuotteet tarjoavat vaihtelua, tehostavat työskentelyä ja ehkäisevät samalla perinteisen hiiren käytöstä aiheutuvia jännityksiä ja kipuja.

Helppoa ja tehokasta

RollerMouse Travel Kit -matkapakkauksen avulla voit helposti varmistaa ergonomisen työasennon paikasta riippumatta. Irti kytkettyinä ja pakattuina työvälineet kulkevat kätevästi mukana. Seuraavassa työskentelypaikassa voit taas helposti purkaa välineet ja kytkeä ne paikoilleen.