Contour Design

Steve Wang perusti Contour Design Inc.:in vuonna 1995, joka kehitti optimaalisen tietokonehiiren perustuen ergonomiseen tutkimukseen tietokoneiden käytöstä. Rasitusvammat, hiirikäsi ja muut hiiren käytöstä aiheutuneet vammat voidaan estää oikeilla varusteilla ja tietoisuudella.

Contour logo

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Contour Design RollerMouse Red

RollerMouse Red-sarja on älykäs ohjauslaite, joka on suunniteltu kehoasi ajatellen. Se tarjoaa sinulle uskomatonta tarkkuutta, hallintaa ja miellyttävyyttä. RollerMouse Red on luotu yhdestä vankasta alumiinipalasta, joka tuo sarjalle täysin uuden ulkonäön ja kestävyyttä. Voit vähentää lihasjännitystä kyynärvarsissa jopa 20%, koska kämmenesi ja kätesi ovat neutraalissa asennossa.

Contour RollerMouse Pro

Huolehdi työterveydestäsi ennakoivasti hankkimalla keskitetyn hiiriohjaimen, joka parantaa työskentelyn mukavuutta ja ergonomiaa. RollerMouse Pro -hiiriohjainta käytettäessä kaikki on suoraan edessä käden ulottuvilla: osoittimen hallinta, ohjelmoitavat painikkeet ja suuri rulla. Se on suunniteltu ehkäisemään kurkottelua, vääntymistä ja rasitusta. Eri materiaaleista valmistettujen ja useassa eri koossa saatavien magneettikiinnitteisten rannetukien ansiosta se voidaan helposti mukauttaa yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi.

Contour SliderMouse Pro

Tutustu Contourin malliston uusimpaan jäseneen. SliderMouse Pro on keskitetty hiiriohjain, joka parantaa toimistotyön mukavuutta ja ergonomiaa ja vähentää kurottelua, vääntymistä ja rasitusta. Osoitinta ohjataan uudella mekaanisella Sliderbar-tangolla, jonka käyttö on intuitiivista. Se sijaitsee SliderMouse Pron yläosassa, minkä ansiosta kädet voivat levätä mukavasti ohjaimen koko leveydellä. SliderMouse Pro on suunniteltu ja kehitetty Pohjoismaissa yhteistyössä ergonomia-asiantuntijoiden kanssa.

Contour Design Unimouse

Unimouse on vallankumouksellinen vaakatason tietokonehiiri, joka on suunniteltu sinulle päivittäistä käyttöä varten. Unimouse on täysin säädettävä neljällä kitkaan perustuvalla johtimella, joiden avulla voit testailla asentoasi, ennen kuin löydät itsellesi mukavan asennon. Voit helposti säädellä käsiesi asentoa työskentelyn aikana ja voit näin käyttää eri lihaksia ja välttää kehon joutumista ylikuormitukselle. Unimouse on loistava valinta sinulle, jolla on tai joka haluat välttää hiirestä johtuvia kyynärvarsikipuja mutta et halua käyttää keskitettyä rullaohjauslaitetta.

Contour Balance Keyboard

Balance Keyboard näppäimistö on suunniteltu sinua ja työtapaasi ajatellen. Se on suunniteltu erityisesti sopimaan RollerMouse Red, Red Plus ja Free3 mallien kanssa ja jotta kätesi asettuisivat täydelliseen asentoon ja voisit työskennellä tehokkaasti sekä miellyttävästi. Kun käytät Balance Keyboardia yhdessä RollerMousen kanssa on kaikki helposti käsillä.

Contour Design kannettavan tietokoneen ja näppäimistön nousut

Laptop Riser on kannettava tietokoneteline, joka täydentää ergonomista työpistettäsi – niin kotona kuin toimistossa. Laptop Riser auttaa nostamaan kannettavan tietokoneen silmien tasolle. Näin Laptop Riser auttaa sinua välttämään niskan vääntymistä työskennellessäsi tietokoneen ääressä.

Jos haluat mukauttaa korkeuden ja kulman suhteessa näppäimistöön, käytä näppäimistön säätöpaloja. Näppäimistön säätöpaloissa on kumipinta, jotta RollerMouse Red pysyy vakaasti paikallaan.

Contour Design Multimedia Controller

Contour Designin Multimedia Controllerin avulla suunnittelijat sekä kuvien ja videoiden parissa työskentelevät pystyvät suorittamaan luovia tehtäviä paljon tehokkaammin kuin perinteisellä hiirellä.

Erityisesti videon- ja kuvankäsittelyyn sekä graafiseen suunnitteluun tarkoitettu Multimedia Controller nopeuttaa työnkulkua ja mahdollistaa useampien tehtävien hallinnan. Halusitpa sitten selata nopeasti suuria tiedostokirjastoja, tarkastella esikatselukuvia tai siirtyä aikajanoilla eri nopeuksilla, Multimedia Controller tarjoaa ratkaisun.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää ennen ostamista:

Lue lisää

Contour Design artikkelit

Olemme koonnet tänne Tietopankkimme artikkeleita, jotka käsittelevät Contour Designia.

Lue lisää