Kingston Technology perustettiin vuonna 1987 ja on sittemmin kasvanut maailman suurimmaksi muistituotteiden valmistajaksi. Yrityksen fokuksena on DRAM-moduulien ja flash-muistien valmistus esimerkiksi USB-muisteihin, muistikortteihin ja SSD-levyihin.

RAM-muistit

Kingstonilla on laaja valikoima RAM-muisteja niin tietokoneisiin kuin palvelimiinkin. HyperX-sarja sopii kunnon suoritustasoa peräänkuuluttavalle. ValueRAM sopii puolestaan edullista muistiratkaisua etsivälle. Mikäli et ole varma mikä muisti sopii juuri sinulle, otathan yhteyttä meihin.

Katso kaikki Kingston RAM-muistit

SSD

Tarvitsetko SSD-levyä palvelimesi tai tietokoneesi päivittämiseen? Kingstonilla on laaja valikoima levyasemia eri käyttötarkoituksiin, tarvitset sitten maksimaalista luotettavuutta tai nopeinta mahdollista suorituskykyä.

Katso kaikki Kingston SSD-levyt

USB-muistit

Kingston on valmistanut USB-muisteja jo kauan ja yritys tarjoaa nykyään suuren valikoiman erityyppisiä muisteja. Heidän valikoimastaan löytyy kaikkea yksinkertaisista puhelimiin sopivista USB-muisteista, suuren tallennuskapasiteetin USB-muisteihin.

Katso kaikki Kingstin USB-muistit

Muistikortit

Muistikortti on yhä kaikkein yleisimmin käytetty muisti tavllisissa kameroissa, videokameroissa sekä muun tyyppisissä tallennuslaitteissa. Kingston tarjoaa siksi muistikortteja, jotka sopivat juuri edellä mainittuihin laitteisiin sekä lisäksi valikoiman muistikortinlukijoita.

Katso kaikki Kingston muistikortit

Turvallisuustuotteet

Tavallinen USB-muisti ei aina riitä kun tahdot tallentaa herkkäluontoista informaatiota. Kingston onkin suunnitellut tähän tarkoitukseen muisteja, joiden turvallisuustaso on erityisen korkea. Niissä on muun muassa salaus-ominaisuus ja fyysinen pin-koodilukko.

Lue lisää Kingstonin turvallisuustuotteista

Kingston

Kingston Technologyn historia alkoi vuonna 1987, kun John Tu ja David Sun perustivat yrityksen ja aloittivat tavallista parempien muistituotteiden jakelun. Kingstonista tuli pian tunnettu erittäin luotettavien tuotteiden valmistamisesta ja tätä yritys on tehnyt jatkossakin. Menestys jatkui 90-luvulla ja Kingston otti johtavan aseman muistialalla. Vuonna 1994 yritys sai lisäksi ISO 9000-sertifioinnin.

RAM-muistit

Yksi Kingstonin suurimmista liiketoiminnan alueista on RAM-muistien valmistus ja näitä he ovatkin valmistaneet perustamisestaan saakka. Kingstonin HyperX-sarja on maailmanlaajuisesti tunnettu erittäin korkeasta suorituskyvystään ja niiden joukosta on moni pelaaja löytänyt lempimuistinsa. Kingstonilla on lisäksi ValueRAM-sarja, joka tarjoaa paljon muistia koko rahan edestä. Yritys valmistaa myös järjestelmäkohtaisia RAM-muisteja ja tarjoaa suuren valikoiman palvelinkäyttöön soveltuvia RAM-muisteja.

Tallennus

Kingstonin toinen liiketoiminnan alue on flash-muistiin perustuva tallennus. Tämä alue sisältää SSD-levyt, USB-muistit ja muistikortit. Kingston DataTraveler on yrityksen USB-muistien tuotemerkki ja sarjasta löytyy kaikkea edullisista yksinkertaisista muisteista kehittyneisiin malleihin, joissa on salaustoiminto ja muita turvallisuusominaisuuksia. Kingstonilla on myös laaja valikoima eri SSD-muistimalleja, kaikkea kannettaviin tietokoneisiin sopivista malleista sekä palvelimiin soveltuviin vaihtoehtoihin. Viimeisenä muttei vähimmäisenä löytyy Kingstonilta myös paljon erilaisia yksinkertaisiin kompaktikameroihin sekä ammattitason videokameroihin sopivia muistikortteja.