Prokord

Prokordin lisävarusteet auttavat sinua työskentelemään aiempaa tehokkaammin. Työskentelyä sujuvoittavassa valikoimassa on kaikkea aina kaapeleista seinäkiinnikkeisiin ja työpöytiin.

Voxicon logo

Voit myös luottaa siihen, että kannamme sosiaalisen vastuumme ja ajattelemme toimintamme pitkäaikaisia vaikutuksia. Asetamme esimerkiksi korkeita vaatimuksia toimittajillemme ja käymme tehtaissamme säännöllisesti varmistaaksemme, että vaatimuksiamme noudatetaan. Tiedämme olevamme pieni tekijä suuressa maailmassa, mutta tiedämme myös, että teemme siitä hieman paremman – ja olemme siitä ylpeitä.

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Porttitoistimet

Eivätkö tietokoneen liitännät oikein tahdo riittää? Satsaa telakointiasemaan. Prokordin telakointiasemat ovat pienikokoisia ja vievät vain vähän tilaa työpöydällä. Lisäksi niissä on kaikki tarvittavat liitännät tehokkaaseen työskentelyyn.

Johdot ja sovittimet

Prokord tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita johtoja ja sovittimia eri käyttötarkoituksiin.

Toimistokalusteet ja tarvikkeet

Prokordin valikoimassa on toimistokalusteita, jotka tarjoavat optimaaliset edellytykset ergonomiseen työskentelyyn. Lisävarusteet mahdollistavat upeiden ratkaisujen luomisen.

Älykodit – tuotteet

Prokordin älykotivalikoimassa on valvonta-, valaistus- ja kauko-ohjaustuotteita, jotka kaikki voi yhdistää samaan puhelinsovellukseen. Sytytä ja sammuta valoja liikkeellä ollessasi, sammuta kahvinkeitin tai katso ovikellon kautta, kuka seisoo oven takana. Prokordin älykotituotteet antavat mielenrauhaa ja lisäävät energiatehokkuutta.

Prokord on yksi Dustinin omista tuotemerkeistä

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista IT-tuote- ja -palveluvalikoimista. Dustinilla on vuodesta 2016 lähtien ollut useita omia tuotemerkkejä, kuten Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip ja Acutek. Ne kaikki vastaavat lupaustamme tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan.