Johdot ja sovittimet

Prokord tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita johtoja ja sovittimia eri käyttötarkoituksiin.

Verkkokaapelit

Prokordin korkealaatuisia verkkokaapeleita on saatavana useissa eri väreissä ja pituuksissa, joten valikoimasta löytyy jokaiseen ympäristöön sopiva kätevä kaapeli.

Verkkokaapeleissa on laadukkaat johtimet ja liittimet, joiden ansiosta ne toimivat erinomaisesti pitkään. Siksi annamme kaapeleillemme elinikäisen takuun.

Valokuitukaapelit

Prokord tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita, edullisia ja nopeita valokuitukaapeleita. Kaapeleita on saatavana eri pituisina ja mallisina.

Videokaapelit

Voit katsella elokuvia ja videoita rajoituksetta Prokordin videokaapeleiden avulla. Kaikki valikoiman kaapelit ovat korkealaatuisia, tarjoavat erinomaista kuvanlaatua ja ovat läpäisseet kattavat testit. Videokaapeleita on saatavana eripituisina ja erilaisilla liittimillä, kuten HDMI, VGA, DisplayPort ja DVI.

USB- ja äänikaapelit

Prokordilla on laaja valikoima edullisia kaapeleita, joiden ansiosta voit työskennellä mahdollisimman tehokkaasti. Valikoimassa on muun muassa USB-johtoja, äänikaapeleita ja sovittimia erilaisia liitäntöjä varten. Lisäksi voit luottaa siihen, että saat huolella valitun ja testatun tuotteen.

Sovittimet

Prokordilla on sovittimia useimpiin tarpeisiin, kuten video- ja USB-sovittimia. Kaikki sovittimet ovat korkealaatuisia ja huolellisesti valikoituja sekä testattuja.