Prokord

Prokord tarjoaa laajan valikoiman edullisia kaapeleita ja verkkotuotteita, joiden avulla työskentelet tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Tarvitsemiesi kaapeleiden lisäksi löydät valikoimasta kaikkea adaptereista seinäkiinnikkeisiin.
Lue lisää »

Verkkokaapelit

Prokordilla on laaja valikoima korkealaatuisia ja edullisia verkkokaapeleita, jotka takaavat turvalliset ja nopeat yhteydet. Verkkokaapeleita löytyy erilaisina ja eri pituisina versioina; valikoimasta löytyy kaikkea puolen metrin kaapeleista kokonaisiin kaapelikeriin.

Videokaapelit

Katsele videoita ja elokuvia ilman rajoitteita Prokordin videokaapeleilla. Kaikki valikoimamme kaapelit ovat korkealaatuisia ja tarkasti testattuja ja tarjoavat optimaalisen kuvanlaadun näytöllä. Videokaapeleita löytyy eri pituisina ja erilaisilla liittimillä varustettuna, esim. HDMI, VGA, DisplayPort sekä DVI.

Adapterit

Prokordilta löytyy adaptereita useimpaan käyttötarpeeseen, esimerkiksi video- ja USB-adapterit. Adapterit ovat korkealaatuisia ja huolella valittuja sekä testattuja.

USB- ja äänikaapelit

Prokordilla on laaja valikoima USB- ja äänikaapeleita kaikkiin käyttötarkoituksiin, huolimatta laitteesi koosta tai tyypistä. Aina varastossa kilpailukykyiseen hintaan.

Jatkojohdot

Prokordin valikoimassa on paljon erilaisia laadukkaita jatkojohtoja ja liittimiä virrankatkaisijalla varustettuna tai ilman.

Seinäkiinnikkeet

Prokordin laadukkailla kiinnikkeillä voit helposti kiinnittää näytöt ja TV-ruudut vaikkapa kokoushuoneeseen tai vastaanottoon.

Kiinnikkeet

Kiinnittämällä näytön suoraan kirjoituspöytään saat suuremman työpinta-alan ja paremmat näytön säätömahdollisuudet.

Työpöydät

Koe miellyttävämpi työpäivä Prokordin korkeussäädettävillä työpöydillä, joiden avulla voit helposti vaihdella työskentelyasentoasi. Voit ennakko-ohjelmoida työpöydän korkeuden kolmeen eri tasoon, jonka avulla saat työpöydän nopeasti oikealle korkeudelle.

Prokord

Prokordilla on suuri valikoima edullisia kaapeleita ja verkkotuotteita, joiden avulla voit työskennellä niin tehokkaasti kuin mahdollista. Valikoimasta löydät kaikki kaapelit, joita voit kuvitella tarvitsevasi sekä myös adaptereita, työpöytiä ja seinäkiinnikkeitä. Saat tuotteet työpöydällesi todella nopeasti tilauksen tehtyäsi, koska niitä löytyy aina varastostamme. Lisäksi voit olla varma, että saat tuotteen, jonka olemme huolella valinneet ja testanneet.