Cherry logo

Sony

Dustinilta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja korkealaatuisia Sony-tuotteita. Sony-kuulokkeet ja -kaiuttimet takaavat hyvän äänenlaadun, ja Sony-televisiot ja -puhelimet tarjoavat luonnollista ja todentuntuista kuvaa.

Suosituimmat tuotteet

Tuoteryhmät

Sony-kuulokkeet

Sony tarjoaa korkealaatuisia kuulokkeita kaikkiin tarpeisiin, halusitpa sitten langattomat kuulokkeet, jotka kulkevat helposti mukana, tai melua vaimentavat kuulokkeet, jotka sulkevat ympäristön äänet ulkopuolelle. Tutustu Dustinin laajaan Sony-kuulokevalikoimaan.

Sony-kamerat

Sonylla on laaja valikoima järjestelmäkameroita, kompaktikameroita, kameraobjektiiveja ja lisävarusteita. Meiltä voit ostaa Sony-valokuvaustuotteita aina edullisista malleista ammattimaisiin kameralaitteisiin.

Sony-kaiuttimet

Meiltä voit ostaa erikokoisia langattomia Sony-kaiuttimia. Sonyn kaiuttimet ovat oikea valinta niin rannalle, laukkuun kuin juhliinkin.

Sony-televisiot

Sony-televisiot tunnetaan luonnollisista väreistään, vahvoista kontrasteistaan ja yksityiskohtaisista kuvistaan. Sony tarjoaa huippuluokan peli-, urheilu- tai elokuvaelämyksen. Osta Sony-televisio Dustinilta.

Sony-puhelimet

Käytitpä puhelintasi sitten pelaamiseen, valokuvaamiseen tai yhteyden pitämiseen, Sonylla on tarpeisiisi sopiva malli. Tutustu Dustinin Sony Xperia -puhelinvalikoimaan.

Sony Playstation

Playstation 4:n ja PlayStation 5:n avulla voit astua toiseen maailmaan ja ryhtyä seikkailuun. Osta pelikonsoli, pelit ja lisävarusteet Dustinilta.

Om Sony

Masaru Ibaku ja Akio Morita perustivat Sonyn hieman toisen maailmansodan päättymisen jälkeen (1946). Yritys perustettiin Tokiossa ja se oli alun perin radiolaitteiden korjaamo. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa ennen kuin yhtiö oli rakentanut Japanin ensimmäisen nauhurin

Yhdysvalloissa käytettiin vain vähän aikaa aiemmin kehitettyä transistoritekniikkaa sotilaskäyttöön, mutta perustaja Masaru Ibaku päätti käyttää sitä viestintään. Vaikka Sony ei rakentanutkaan ensimmäisenä transistoriradiota, se loi merkittävimmät radiolaitteet.

Yritys kirjoitti historiaa 1950-luvulla esitellessään ensimmäisen taskuun mahtuvan radion. 1960-luvulla valmistettiin kymmeniätuhansia radiolaitteita, joita vietiin moniin eri maihin, erityisesti Yhdysvaltoihin. Vuonna 1967 lanseerattiin kaikkien aikojen pienin radio, TR-63, josta tuli maailmanmenestys.

Tuotevalikoimansa laajuuden ansiosta Sony on yksi maailman suurimmista kodinelektroniikan valmistajista. Se tunnetaan laadukkaista televisioista ja todella hyvistä äänentoistotuotteista. Sonyn on luonut myös yhden maailman parhaista pelikonsoleista, Sony PlayStationin. Nykyään Sony tunnetaan todennäköisesti parhaiten XPERIA-sarjan puhelimista, Sony BRAVIA -televisioista, melua vaimentavista kuulokkeista ja kannettavista Bluetooth-kaiuttimista.