Löydä oikeat Sony-kuulokkeet työympäristöösi

Kahden pitkän kotityövuoden jälkeen toimistot alkavat taas hitaasti täyttyä. Uudet tavat ja mukautettu kotitoimisto muuttuvat työmatkoihin ja avotoimistomaisemiin. Näiden kahden maailman kohtaamisessa syntyy uusi hybridityöpaikka, joka luo uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Sonyn äänituotteet voivat helpottaa sinua mukautumaan hybridityöpaikalle.

Ole jatkuvasti käytettävissä hybriditoimistossa

Raja online- ja offline -maailmojen välillä hämärtyy Sonyn uusimpien True Wireless-konseptin LinkBuds -kuulokkeiden ansiosta. LinkBuds -kuulokkeissa on avoin rakenne ja rengasmainen kaiutinyksikkö, jotta kuulet kaiken ympärilläsi olevan äänen estoitta. Voit kuunnella kollegoitasi toimistossa samalla, kun kuuntelet musiikkia. Tämän ansiosta voit siirtyä suoraan videopalaveriin ilman, että sinun tarvitsee koskaan riisua kuulokkeita. LinkBuds -kuulokkeet sopivat erinomaisesti myös työn ulkopuoliseen toimintaan, olipa kyseessä sitten kävelylenkki tai koiran ulkoiluttaminen.

Uusin lisäys Sonyn True Wireless -perheeseen on LinkBuds S-kuulokkeet, joissa on turvallinen ja mukava istuvuus. Saat molempien maailmojen parhaat puolet vaihtamalla saumattomasti ympäristön äänen ja vastamelun välillä. LinkBuds S ovat maailman pienimmät True Wireless -vastamelukuulokkeet, ja puheluiden laatu on parempi kuin missään aikaisemmissa Sonyn True Wireless -kuulokkeissa.

Sulje ympäristösi ja keskity työntekoon

Avotoimistoympäristö sopii moneen, kuten esimerkiksi työkavereiden väliseen viestintään. Samaan aikaan kun toimistomaisema tuo mukanaan haasteita, korkea melutaso voi häiritä keskittymistä. Sonyn testivoittaja vastamelutekniikka voi toimia pelastajana ja sulkea ulkomaailman pois, jotta voit keskittyä kokonaan työntekoon.

Sony WH-1000XM4 tarjoaa upean äänenlaadun ja voittamattoman vastamelutekniikan, joka on täydellinen yhdistelmä myös paljon matkustaville. Mikäli pidät aidosti langattomista kuulokkeista, sinun kannattaa tutustua WF-1000XM4 -kuulokkeisiin. Vastamelutekniikan ansiosta pääset nauttimaan selkeistä keskusteluista ja tuulenvaimennustekniikasta, joka on täydellinen sinulle, joka vietät paljon aikaa pohjoismaisessa säässä.

1000X-perheen uusin lisäys on WH-1000XM5-kuulokkeet, jotka nostavat melunvaimennuksen uudelle tasolle 8 mikrofonin ja kahden prosessorin avulla. Tarkan äänentunnistustekniikan ja kehittyneen äänisignaalin käsittelyn ansiosta puhelun toisessa päässä oleva henkilö kuulee äänesi selvästi, vaikka olisit meluisissa ympäristöissä.

Molemmissa kuulokkeissa on Sonyn Speak-to-chat -toiminto, joka keskeyttää musiikin ja päästää ympäristön äänet sisään, kun aloitat puhumisen. Se on täydellinen toiminto, kun haluat esittää kysymyksen kollegalle, tai vastata sinulle esitettyyn kysymykseen.

Sinulle, joka haluat vain parhaan mahdollisen äänikokemuksen

Sonyn aidosti langattomat WF-C500 -nappikuulokkeet tai WH-XB910N -sankakuulokkeet ovat sinulle, joka tahdot erinomaisen äänenlaadun edulliseen hintaan. WF-C500 -kuulokkeet ovat pienet ja kompaktit äänenlaadusta tai akunkestosta tinkimättä. Jos etsit kohinanvaimennusta ja hyvää puhelun laatua, WH-XB910N -kuulokkeet ovat sinua varten. Sonyn over-ear -kuulokkeet voidaan liittää myös kahteen laitteeseen samanaikaisesti monipisteliitännän ansiosta, joten voit helposti vaihtaa tietokoneen ja puhelimen välillä puhelun saapuessa.

Henkilökohtainen äänikokemus ilman kuulokkeita

Kokonainen työpäivä kuulokkeiden kanssa voi olla korvakäytäville rasittavaa, kun käytät nappikuulokkeita, ja sankakuulokkeet voivat aiheuttaa epämiellyttävää painetta päähän pitkäaikaisen käytön seurauksena.

Ratkaisu tähän on nimeltään SRS-NB10 puettava kaiutin, joka tarjoaa sinulle henkilökohtaisen äänen ja selkeät keskustelut ilman, että sinun tarvitsee käyttää kuulokkeita. Pidä roisketiivis (IPX4) puettava kaiutin päällä koko päivän, kun työskentelet kotona, kun teet ruokaa, tai kun tiskaat. Kuulet silti keskustelut selkeästi kahden mikrofonin ja edistyneen äänisignaalikäsittelyn ansiosta.