Voxicon

Voxicon tarjoaa laajan valikoiman IT- ja multimediatuotteita kotiin ja toimistoon. Ne ovat itsestään selvä valinta, kun haluat paljon vastinetta rahoillesi. Yhteistä kaikille tuotekategorioillemme on se, että niissä on haluttu tarjota samaa tuntumaa ja laatua kuin mitä yleensä odotetaan kalliimmilta tuotteilta. Haluamme olla luokkamme parhaita palveluiden ja takuiden osalta.

Voxicon logo

Voit myös luottaa siihen, että kannamme sosiaalisen vastuumme ja ajattelemme toimintamme pitkäaikaisia vaikutuksia. Asetamme esimerkiksi korkeita vaatimuksia toimittajillemme ja käymme tehtaissamme säännöllisesti varmistaaksemme, että vaatimuksiamme noudatetaan. Tiedämme olevamme pieni tekijä suuressa maailmassa, mutta tiedämme myös, että teemme siitä hieman paremman – ja olemme siitä ylpeitä.

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Kuulokemikrofonit

Voxiconin kuulokemikrofonit tekevät työpäivästä hieman paremman. Voxicon tarjoaa edullisia kuulokemikrofoneja, jotka ovat erinomaisia sekä muotoilultaan että laadultaan. Valitse duo- tai mono-versio sen mukaan, kuinka paljon tai vähän haluat olla yhteydessä ympäröivään maailmaan keskustelujen aikana. Lisäksi Voxiconin kuulokkeet on optimoitu Skype- ja Teams-kokouksiin sekä muihin neuvotteluratkaisuihin parasta puhelutasoa varten.

Näytöt

Näyttö on yksi tärkeimmistä välineistä tehokkaan työskentelyn ja erinomaisen pelikokemuksen kannalta. Voxiconin valikoimassa on näyttöjä kaikkiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin, etsitpä sitten edullista näyttöä kotitoimistoon tai erittäin tarkkaa 4K-näyttöä elokuvien katseluun, pelaamiseen tai 3D-renderöintiin. Yhteistä kaikille Voxicon-näytöille on se, että ne ovat erittäin laadukkaita ja antavat samalla paljon vastinetta rahoille.

Interaktiiviset näytöt

Interaktiiviset näytöt ovat yhä suositumpia, mikä ei ole yllättävää, kun ajatellaan, miten paljon enemmän interaktiivisesta näytöstä voi saada irti kuin perinteisestä valkotaulusta. Voit tehdä muistiinpanoja kokouksen aikana, piirtää ja luoda asiakirjoja tai tallentaa kaavioita. Voxicon tarjoaa korkealaatuisia interaktiivisia näyttöjä, joiden avulla voit nostaa kokouksesi seuraavalle tasolle. Ja olla entistäkin luovempi.

Julkiset näytöt

Julkiset näytöt ovat erittäin hyödyllisiä konferensseissa, messuilla ja muissa suurissa tapahtumissa, joissa on paljon yleisöä. Voxiconin valikoimassa on laaja valikoima julkisten tilojen näyttöjä aina 55 tuuman koosta uskomattomaan 98 tuuman kokoon. Kaikki näytöt on suunniteltu kaupalliseen käyttöön ja niitä voi käyttää jopa 15 tuntia yhteen pötköön.

Hiiret ja näppäimistöt

Tee työpäivästäsi aiempaa miellyttävämpi ja luovempi Voxiconin hiirillä ja näppäimistöllä. Voxicon tarjoaa hiiriä ja näppäimistöjä eri tarpeisiin ja tilanteisiin – langattomia malleja vapautta kaipaaville sekä johdollisia vakiomalleja parasta mahdollista tarkkuutta vaativille. Valikoimassa on myös huippulaadukkaita ja edullisia oheislaitteita pelaajille.

Webkamerat

Hyvä webkamera voi helpottaa huomattavasti viestintää riippumatta siitä, onko kyseessä videopuhelu kavereiden kanssa toisella puolella maapalloa vai liiketoiminnan kannalta tärkeä kokous. Siksi on erittäin tärkeää, että webkamera on erittäin laadukas, niin että saat kaiken irti videokokouksistasi. Voxicon tarjoaa valikoiman laadukkaita ja edullisia webkameroita eri tarkkuuksilla ja eri tarpeisiin. Valitse HD-, Full HD- tai 2K-tarkkuus ja nosta videokokouksesi uudelle tasolle.

Televisiot

Voxiconin valikoimasta löytyy sopiva televisio kaikkiin tilanteisiin, halusitpa sitten katsella elokuvia kotisohvalla tai pitää ammattilaistason esityksiä konferenssitiloissa. Voxicon tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia ja -tarkkuuksisia älytelevisioita. Valitse Full HD- tai 4K-tarkkuus ja 32–98 tuuman malli. Kaikki vaihtoehdot ovat laadukkaita ja edullisia.

Kaiuttimet

Hyvä äänentoisto tekee elämästä hauskempaa. Voxiconin Bluetooth-kaiuttimien avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi ilman häiriöitä – missä ikinä oletkin. Tee vaikutus kollegoihisi ja ota kaiutin mukaan toimistoon tai yllätä ystäväsi, kun lähdette seuraavalla kerralla rannalle. Voxiconin valikoimassa on laadukkaita kaiuttimia useissa eri väreissä. Erilaisia malleja on kaikkiin eri tilanteisin, niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Ja jos olet lähdössä esimerkiksi sukeltamaan, voit ottaa mukaan jonkin Voxiconin vesitiiviistä mallieista.

Kuulokkeet

Hyvät kuulokkeet piristävät elämääsi, missä ikinä niitä käytätkään. Voxicon tarjoaa kuulokkeita moniin eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Valitse itsellesi sopiva kuuloketyyppi ja tutustu Voxiconin laajaan kuulokevalikoimaan ja malleihin. Voit valita in-ear-, over-ear- tai on-ear-kuulokkeet omien mieltymystesi mukaan. Melua vaimentavilla kuulokkeilla voit sulkea ympäröivät äänet ulkopuolelle ja keskittyä paremmin. Koe täydellinen vapaus langattomien Bluetooth-kuulokkeiden avulla pitkillä kävely- tai lentomatkoilla. Mitä ikinä etsitkin, Voxiconin valikoimasta löydät aina laadukkaan vaihtoehdon edulliseen hintaan.

Voxicon on yksi Dustinin omista tuotemerkeistä

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista IT-tuote- ja -palveluvalikoimista. Dustinilla on vuodesta 2016 lähtien ollut useita omia tuotemerkkejä, kuten Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip ja Acutek. Ne kaikki vastaavat lupaustamme tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan.