Valitse itsellesi sopiva kuulokemikrofoni

Voxicon tarjoaa laajan valikoiman IT- ja multimediatuotteita kotiin ja toimistoon. Ne ovat itsestään selvä valinta, kun haluat paljon vastinetta rahoillesi. Yhteistä kaikille tuotekategorioillemme on se, että niissä on haluttu tarjota samaa tuntumaa ja laatua kuin mitä yleensä odotetaan kalliimmilta tuotteilta. Haluamme olla luokkamme parhaita palveluiden ja takuiden osalta.

Erittäin edullinen malli, joka on alhaisesta hinnastaan huolimatta varustettu niin melua vaimentavalla mikrofonilla, yksinkertaisella kauko-ohjaimella kuin Plug and Play -toiminnallisuudella. Siisti kuulokemikrofoni, joka sopii hyvin kotitoimistoosi.

Tässä mallissa on kehittynyt melua vaimentava mikrofoni, jonka ansiosta se sopii työskentelyyn avoimessa toimistoympäristössä. Lisäksi siinä on monipuolinen kauko-ohjain ja se toimii Teamsin kanssa

Tässä kuulokemikrofonissa on tavanomaista pidempään kestävä akku ja kehittynyt melua vaimentava mikrofoni. Lisäksi sen voi yhdistää kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Kuulokemikrofoni toimii tietysti myös Teamsin kanssa. Lisäksi se tuottaa tasaisen äänielämyksen. Kaiken tämän ansiosta tämä kuulokemikrofoni sopii sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön, kuten musiikin kuunteluun.

Etkö vielä löytänyt mieleistäsi?

Näet lisää vaihtoehtoja napsauttamalla tästä