Hybridityöpaikka asettaa vaatimuksia oikeille välineille

Monet kaipaavat edelleen välineitä, joiden ansiosta he voivat työskennellä yhtä sujuvasti etänä kuin toimistossakin. Pyysimme valmistajiltamme vinkkejä tuotteista, joiden avulla voit työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. 

Acer logo

Oppiminen ei ole enää yhteydessä luokkahuoneeseen samalla tavalla kuin ennen. Acerin TravelMate-sarja on kehitetty uuden ajan opiskelijoille, Tanskan Acerin Sales Manager Dennis Eirup kertoo.

Lue lisää

Contour logo

Vaikka työympäristö itsessään on muuttunut vähemmän tärkeäksi, sama ei koske työskentelyasentoa. Riippumatta siitä, missä istut ja työskentelet tietokoneen edessä, on tärkeää, että sinulla on oikea työasento.

Lue lisää

HP logo

Miljoonat työntekijät työskentelevät etänä. Eikö olisi jo aika hankkia turvallisuusratkaisu, joka tekee samoin? Kun kyberrikolliset suuntaavat katseensa yrityksen tietokoneisiin ja tulostimiin, HP Wolf Security suojaa työntekijöitä ja yritystäsi sisäisellä laitteistosuojalla.

Lue lisää

Jabra logo

Haluatko tehdä töitä missä ja milloin tahansa ilman, että joudut tinkimään äänestä tai kuvasta? Jabran Lars Andersen on ammattimaisten ääni- ja videoratkaisujen asiantuntija – hän auttaa asiakkaitaan keskittymään kunnolla ja tekemään yhteistyötä sujuvasti

Lue lisää

Logitech logo

Sekä etäkokousten että toimistolla järjestettävien kokousten parantamiseksi on järkevää on panostaa hyvään web-kameraan. Kaikkien (jotka haluavat työskennellä ergonomisesti) on lisäksi täydennettävä kannettavaa tietokonetta näppäimistöllä ja hiirellä.

Lue lisää

Philips logo

Philips on lisännyt sekä ultraleveisiin näyttöihinsä että moniin muihin näyttöihinsä sisäänrakennetun web-kameran, jonka avulla videokokoukset sujuvat kätevästi. Valikoituihin Philipsin näyttöihin on lisätty myös USB-C-liitäntä.

Lue lisää