It-palvelumme ja ratkaisumme tuovat sinulle etumatkaa.

Tiedämme, että voi olla haasteellista pitää itsensä ajan tasalla uusimmista IT- kysymyksistä sekä varmistaa, että työntekijät ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Haluamme auttaa sinua olemaan askeleen edellä ja tarjoamme laajan valikoiman IT-palveluita ja ratkaisuita muun muassa: Työpisteeseen ja Tietoturvaan liittyen.

Dustin on saanut perheeseensä huippuosaamista monien eri yritysostojen kautta. Viime aikoina Dustin on ostanut Vincere Groepin, ITaiton, DAV Partnerin, Core Servicen, Commsecin, Idenetin, IKT Gruppenin, JML-Systemin, Norriqin, Purity IT:n, Resoluten ja Saldabin IT:n. Osa näistä jatkaa alkuperäisillä yritysnimillään, toiset puolestaan integroituna osaksi Dustinia.

Osaamisemme yhdistettynä 30 vuoden kokemukseen yhtenä Pohjoismaiden johtavista IT-tuotteiden jälleenmyyjistä takaa sen, että löydämme oikean kokonaisratkaisun yrityksellesi.

Tervetuloa älykkäämpään IT-arkipäivään.

icon workplaceTyöpiste

Anna käyttäjillesi tehokas työpiste uusimmilla työkaluilla. Palveluillamme ja ratkaisuillamme toimintasi saa hyvän käyttäjäkokemuksen tietoturvan kanssa ilman kompromisseja. Autamme sinua kaikessa aina analyyseista ja neuvonnasta tehokkaaseen käyttäjätukeen. Saat näin enemmän aikaa kaikkeen muuhun.

icon securityTietoturva

Anna tietoturva-asiantuntijoidemme asentaa, ylläpitää ja huoltaa tietoturvasi. Pidämme itsemme koko ajan päivitettynä uusimmissa tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä ja olemme jatkuvasti askeleen edellä. Sinun ei enää tarvitse huolehtia tietoturvasta ja voit sen sijaan keskittyä kehittämään liiketoimintojasi.

Haluatko tietää enemmän?

Annamme mielellämme neuvoja ja autamme sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun toiminnallesi. Täytä lomake seuraavalla sivulla, niin joku meidän asiantuntijoistamme tulee ottamaan sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa meille suoraan numeroon (09) 58 44 22.

article cover photo

Trendit ja uutiset

Dustin voitti Juutinrauman sillan IT-yhteistyökumppanuuden tarjouskilpailun

Dustin on tiukan kilpailun jälkeen voittanut tarjouskilpailun Juutinrauman sillan IT-toimintaympäristön hallinnoinnista sekä operatiivisesta konsultoinnista. Tehtävä käsittää pääasiallisesti Juutinrauman sillan IT-ympäristön hallinnoinnin siihen kuuluvine pilvipalveluineen niin Tanskassa, kuin Ruotsissakin.

article cover photo

Infrastruktuuri

Shadow Cloud – mikä se on ja miten sellainen muodostuu?

Mikä on Shadow Cloud? Etkö oikein haluaisi siirtää yrityksesi tietoja pilveen? Peräti 90 % yrityksistä on tietoisesti päättänyt käyttää jonkinlaista pilvipalvelua. Verkkohotellit, CRM -järjestelmät sekä varmuuskopiointi- ja järjestelmäpalautusratkaisut kuuluvat yritysten eniten käyttämiin pilvipalveluihin.

article cover photo

Infrastruktuuri

Tärkeintä on bisnes

GDL on nopeasti kasvava liikenne- ja logistiikkayritys. Kun sen emoyhtiö päätti hajauttaa IT:n tytäryhtiöihinsä Ruotsissa ja Tanskassa, palkattiin GDL:n IT-päälliköksi Carl Terneus. Hän hankki IT-kumppanikseen Saldabin, joka kuuluu Dustin-konserniin.

vi löser

Ratkaisemme haasteesi.

Avullamme saat enemmän aikaa keskittyä ydinosaamiseesi ja varmistamme, että sinä ja käyttäjäsi voivat työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti.

specialister

Olemme asiantuntijoita siinä mitä teemme.

Saat avuksi erikoisosaamistamme ja strategista neuvonantoa jokaiselle osa-alueelle kohtaaksesi tarpeesi.

helhetslösning

Tarjoamme kokonaisratkaisuja.

Löydät meiltä kaikki IT:stä samasta paikasta. Meillä on erittäin laaja tuotevalikoima niihin kuuluvine palveluineen ja ratkaisuineen, sekä erikoisosaamista löytää oikea ratkaisu yrityksellesi.

Dustin Sverige AB:lla on ISO-sertifikaatit 9001, 14001, OHSAS 18001 ja AFS, sekä huippusertifikaatit mm. Applelta, Dellilta, Ciscolta, Citrixilta, Fortigatelta, HPE:lta ja Microsoftilta.

vi löser
specialister