IT-palveluja ja ratkaisuja, jotka kehittävät toimintaasi.

Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista IT-alan tuotteiden ja palveluiden toimittajista. Tietotaitomme ja kokemuksemme ansiosta kykenemme tarjoamaan IT-ratkaisuja, joiden avulla kehität toimintaasi - roolistasi tai alastasi riippumatta. Halusitpa sitten toteuttaa vision tai ratkaista haasteen.

Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille paketoituja palveluja ja ratkaisuja alueilla Työpiste (päätelaitteet), Infrastruktuuri (palvelimet, tiedontallennus, verkko, turvallisuus), Ohjelmisto (lisenssit), Mobiliteetti (pilvi, toimialasovellukset) ja Tulostus (dokumentinhallinta).

Haluatko tehdä työskentelystäsi yksinkertaisempaa, liikkuvampaa tai fiksumpaa? Tarvitsetko vahvan ja joustavan infrastruktuurin tai etsitkö kaikessa yksinkertaisuudessaan kustannustehokasta ja eleganttia ratkaisua? Kykenemme IT-kumppanina ratkomaan sekä pitkä- että lyhytaikaiset IT-haasteesi.

IT on parhaimmillaan hyvin yksinkertaista. Meidän tavallamme. Lue lisää tietopankissamme, josta löydät paljon artikkeleita viimeisimmistä  IT-trendeistä, järkevistä ratkaisuista sekä asiakasreferensseistä.  Anna meidän herättää IT henkiin.

Ratkaisumme

Tarjoamme paketoituja ja räätälöityjä palveluja ja ratkaisuja alueilla Työpiste, Infrastruktuuri, Ohjelmisto, Mobiliteetti ja Tulostus.

Sinun roolisi

Ymmärrämme arkeasi, olitpa sitten päivittäin IT:n kanssa työskentelevä IT-johtaja tai pienemmän yrityksen toimitusjohtaja, jonka toimenkuvaan sisältyy muun muassa IT-kysymysten käsitteleminen.

Sinun alasi

Eri alat asettavat toiminnalle erilaisia odotuksia ja vaatimuksia. Tiedämme sen.