Hallinnoimamme palvelut ja ratkaisut tuovat sinulle etumatkaa.

Laajan Managed Services- tarjontamme ansiosta voit keskittyä ydinosaamiseesi samalla, kun voit luottaa siihen, että IT-ympäristösi toimii kuten sen pitääkin. Tilaat vain palvelun, joka toimitetaan pilven kautta ja anna meidän hoitaa loput.

Lue enemmän palveluistamme ja katso alhaalla olevasta videosta, mitä erityistä meidän hallinnoimissa palveluissa oikein on.

Tervetuloa älykkäämpään IT-arkipäivään.

Haluatko tietää enemmän?

Annamme mielellämme neuvoja ja autamme sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun toiminnallesi. Täytä lomake seuraavalla sivulla, niin joku asiantuntijoistamme ottaa sinuun yhteyttä.

Voit myös soittaa meille suoraan numeroon 030-623 85 01.

Ota minuun yhteyttä

icon workplaceTyöpiste

Tarjoa käyttäjillesi tehokas työpiste uusimmilla työkaluilla. Palvelumme ja ratkaisumme tarjoavat liiketoimintaasi hyvän käyttäjäkokemuksen tietoturvan alueella, ilman kompromisseja. Autamme sinua kaikessa analyyseistä ja neuvonnasta tehokkaaseen käyttäjätukeen. Näin sinulle jää enemmän aikaa kaikkeen muuhun.

icon securityTietoturva

Anna tietoturva-asiantuntijoidemme asentaa, ylläpitää ja huoltaa tietoturvasi. Pidämme itsemme koko ajan päivitettynä uusimmissa tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä ja olemme jatkuvasti askeleen edellä. Sinun ei enää tarvitse huolehtia tietoturvasta ja voit sen sijaan keskittyä kehittämään liiketoimintojasi.

vi löser

Ratkaisemme haasteesi.

Avullamme saat enemmän aikaa keskittyä ydinosaamiseesi ja varmistamme, että sinä ja käyttäjäsi voivat työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti.

specialister

Olemme alamme asiantuntijoita.

Erikoisosaamisemme sekä strateginen neuvontamme koskien jokaista tarvitsemaasi osa-aluetta on käytettävissäsi.

helhetslösning

Tarjoamme kokonaisratkaisuja.

Löydät meiltä kaikki IT:stä samasta paikasta. Meillä on erittäin laaja tuotevalikoima niihin kuuluvine palveluineen ja ratkaisuineen, sekä erikoisosaamista löytää oikea ratkaisu yrityksellesi.

Infrastruktuuri
Suojaa arkaluontoiset tiedot pilvipalvelimella

Lisääntynyt palvelujen tarjoaminen IT-alalla tarkoittaa sitä, että yhä suurempi määrä tiedoista säilytetään pilvipalveluissa. Näin ollen asiakkaan on oltava tietoinen siitä, miten luottamuksellisia tai arkaluontoisia tietoja käsitellään.

Työpiste
Modern Workplace säästää kaupan alan ammattiliiton aikaa

Ruotsin kaupan alan ammattiliitto Handelsanställdas förbund halusi käyttäjäystävällisen IT-ympäristön, joka olisi mobiili, turvallinen ja helppokäyttöinen. Ratkaisuksi valittiin Dustinin Modern Workplace -palvelu, josta oli heti hyötyä sekä käyttäjille että IT-osastolle.

Infrastruktuuri
Terveydenhuollon digipalvelut helpottavat elämää

PatientSky on avoimen lähdekoodin alusta, joka on suunniteltu helpottamaan terveydenhuollon työntekijöiden ja asiakkaiden elämää. PatientSkyn vankka infrastruktuuri takaa toimintavarmuuden ja tietoturvan.

Dustin on johtava verkkokauppaan keskittyvä IT-kumppani, jolla on toimintaa Pohjoismaissa ja Alankomaissa. Tarjoamme IT-tuotteita niihin kuuluvia palveluita ja ratkaisuja yrityksille ja julkiselle sektorille.

Palveluissa ja ratkaisuissa olemme ostaneet yrityksiä, joihin kuuluu huippuosaamista. Tällä hetkellä Dustin-perheeeseen kuuluvat Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute, sekä Saldab IT. Näistä osa omina merkkeinään ja toiset ovat integroituneet osaksi Dustinia. Valikoimiimme kuuluu myös noin 255 000 tuotetta.

Osaamisemme yhdessä yli 30 vuoden kokemukseen yhtenä Pohjoismaiden suurimmista IT-tuotteiden jälleenmyyjistä varmistaa, että voimme löytää oikean kokonaisratkaisun yrityksellesi.

Dustinilla on yli 1800 työntekijää.

Tilikauden 2018/19 aikana liikevaihto nousi yli 12,5 miljardiin Ruotsin kruunuun. Yli 90 % Dustinin liikevaihdosta tulee yritysmarkkinoilta.

Dustin Group on noteerattu Nasdaq Stockholm- pörssissä vuodesta 2015 lähtien ja Dustinin pääkonttori sijaitsee Nackassa, Tukholmassa.

Dustin Sverige AB:lla on ISO-sertifikaatit 9001, 14001, OHSAS 18001 ja AFS, sekä huippusertifikaatit mm. Applelta, Dellilta, Ciscolta, Citrixilta, Fortigatelta, HPE:lta ja Microsoftilta.

hpe solutions partner logotype
vi löser
specialister